Previziuni astrologice pentru fiecare zodie, valabile până în ianuarie 2025

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
freepik.com
EXCLUSIV
freepik.com

Care sunt previziunile pentru fiecare zodie și ascedent? La ce trebuie să aibă grijă, până la începutul anului viitor? Astrologul Daniela Simulescu vine cu vești.

Prima parte a anului 2024 a fost destul de agitată, cu multe evenimente importante. În schimb, următoarele luni par să fie mai calme din punct de vedere astrologic. Totuși, nu trebuie să ne relaxăm complet și să lăsăm lucrurile să decurgă de la sine. Ultima parte a anului va aduce câteva provocări care vor necesita răbdare și încredere de la noi.

În perioada 5-29 august, Mercur va fi retrograd în Leu, ceea ce nu va fi foarte favorabil. Vor apărea întârzieri, obstacole și probleme, mai ales având în vedere că este sezonul vacanțelor.

Un aspect care va influența ultimele luni ale anului și va continua până în vara anului 2025 este careul dintre Jupiter și Saturn. Jupiter se află în Gemeni și va rămâne acolo până anul viitor, iar Saturn este în Pești până în 2026. Acest careu semnifică o luptă cu timpul, ceea ne indică faptul că Universul ne oferă o oportunitate, dar nu ne permite să o implementăm imediat. Deși vom vedea rezultate, va trebui să avem răbdare. Acest careu se va forma pentru prima dată pe 20 august.

În plus, la sfârșitul anului, Marte va retrograda în Leu începând cu 7 decembrie. Acest aspect aduce o dorință crescută de afecțiune.

Berbec/Ascendent în Berbec

Este timpul să începi să înveți ceva nou. Indiferent ce alegi, până anul viitor ar trebui să te străduiești să te dezvolți și să îți îmbunătățești abilitățile. Este esențial să îți lărgești perspectivele. În septembrie, Pluto se va retrage temporar în Casa carierei, ceea ce ar putea aduce Berbecilor oportunități pentru luarea unor decizii importante în domeniul profesional.

Taur/Ascendent în Taur

La sfârșitul anului, Marte va retrograda în Casa a patra, ceea ce poate indica necesitatea de a renova, reorganiza locuința sau, eventual, chiar de a te muta. În ultima jumătate a anului, aspectul financiar va deveni prioritar pentru tine. Este important să înveți să fii mai adaptabil și flexibil în privința planurilor tale financiare.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Recomandarea pentru Gemeni este să învețe cât mai mult. Deși le place să învețe, acum trebuie să depună un efort și mai mare. Gemenii ar trebui să citească, să fie curioși, să pună întrebări, să aibă curajul să încerce lucruri noi, astăzi un lucru, mâine altul. Până la sfârșitul anului, este important să experimenteze și să nu se supere dacă încep o carte astăzi și mâine încep alta, fără a le termina. Esențial este să adune informații din diverse surse, deoarece aceste cunoștințe le vor fi de folos.

Duritatea lui Pluto în Capricorn. Urmăritorii Astrosens confirmă că acest tranzit le-a adus schimbări masive!

Rac/Ascendent în Rac

Mulți Raci vor decide să plece în altă țară sau să se întoarcă în țara natală. Sfârșitul anului va aduce multe cheltuieli. Marte va retrograda în Casa a 2-a, așa că ar fi ideal să vă pregătiți din timp un buget de risc sau de rezervă. Investițiile de la finalul anului vor fi semnificative, dar este important să începeți să puneți bani deoparte de pe acum.

Leu/Ascendent în Leu

Pe plan profesional, vei avea multă vizibilitate și te vei simți mult mai implicat în echipe. În a doua jumătate a anului, este important pentru tine să simți că aparții unui grup. La sfârșitul anului, Marte va retrograda în semnul tău. Mulți nativi vor ajunge foarte sus, impunători, curajoși și dornici de a deschide noi drumuri. Vor fi adevărați vizionari. Vei străluci și vei îndrăzni, iar asta împreună cu alții. Focusul nu va fi doar pe tine, ci și pe colaborare și echipă.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Saturn se află în Casa a șaptea, ceea ce înseamnă că mulți nativi vor dori să avanseze pe plan personal. Vor dori să oficializeze o relație, dar aceste legături vor fi pragmatice, nu neapărat romantice sau pline de fluturi în stomac. Cei singuri ar trebui să aibă răbdare până când va apărea cineva cu adevărat potrivit pentru ei. Ești bine aspectat, deoarece ai capacitatea de a vedea viața dintr-o perspectivă nouă.

Pregătește-te pentru sezonul Leului! Sfaturi utile pentru a te alinia cu energia acestui arhetip

Balanță/Ascendent în Balanță

Până la finalul anului 2024, astrele îți pregătesc multă muncă! De ce spunem asta? Saturn este retrograd în Casa a șasea până pe 15 noiembrie. Asta înseamnă că orice activitate vei avea de făcut va necesita mult mai mult efort decât de obicei. Acest tranzit îți poate da impresia că te chinui, că nimic nu se schimbă și că viața trece pe lângă tine.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Nu rămâne în relații doar de dragul de a nu fi singur. Saturn te învață că fericirea vine din tine însuți. La sfârșitul anului, Marte, guvernatorul tău, va retrograda în Casa a zecea. Aceasta poate aduce conflicte cu superiorii, decizii surprinzătoare și o dorință puternică de a avansa profesional. Vei simți nevoia de a fi ambițios și de a te impune.

Mercur retrograd, în curând! Șah mat pentru PATRU zodii

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Tu ești cel mai bine aspectat pe plan relațional din tot zodiacul! Dacă ești singur, vei avea multe oportunități până la finalul anului. Profită de aceste influențe astrale și nu sta în casă. Ieși la evenimente, cunoaște oameni și socializează. S-ar putea să nu întâlnești neapărat partenerul ideal, dar vei găsi pe cineva care îți va aduce bucurie și echilibru în viață.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Jupiter tranzitează Casa a șasea, ceea ce aduce multă muncă și efort. Este important să te întrebi de ce depui aceste eforturi. Trebuie să înveți să muncești cu entuziasm și dedicare, nu ca un robot. Învață să te bucuri de micile pauze și de activitățile care îți fac plăcere.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Saturn, guvernatorul tău, este retrograd în Casa a doua a banilor până pe 15 noiembrie, ceea ce poate aduce probleme financiare. Vei avea suficienți bani pentru a supraviețui, dar într-o măsură mai mică, sau va trebui să te educi mai mult în gestionarea finanțelor. Saturn aduce austeritate și restricții, încurajându-te să fii mai prudent și să gestionezi banii cu mai multă maturitate.

Pești/Ascendent în Pești

Saturn este retrograd în semnul tău până pe 15 noiembrie, ceea ce va aduce un proces de maturizare, fie că îți dorești sau nu. Aceasta poate include și o maturizare forțată. Atunci când Saturn retrogradează peste Soare sau ascendent, sănătatea devine un aspect extrem de important. Dacă în perioada în care Saturn a fost direct ai ignorat semnalele corpului sau te-ai neglijat, în a doua jumătate a anului nu vei mai putea evita consecințele. Saturn are tendința de a te supune unor teste suplimentare sau de a te constrânge dacă nu ai avut grijă de sănătatea ta.

Prognoze astrale. Ce influențe aduce Marte pentru fiecare zodie și ascendent până pe 4 septembrie?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience

Asociatia Astrologilor


pixel