Previziuni astrologice a doua jumătate a lunii septembrie 2024. Zodiile dezavantajate de astre

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Sursă foto: Freepik
EXCLUSIV
Sursă foto: Freepik

Previziuni astrale. Finalul lunii septembrie se poate lăsa cu multe evenimente înșelătoare. 

Evenimentul protagonist al ultimelor două săptămâni din septembrie este, fără îndoială, Eclipsa de Lună/Luna Plină din Pești. Aceasta va avea loc pe 18 septembrie si va primi o conjuncție Lună-Neptun, cea renumită pentru tendințele sale de a dizolva sau de a aduce haosul chiar și acolo unde pare totul pus la punct. Cumva, astrele vor să punem capăt unei situații sau să ne trezim dintr-o păcăleală mai veche. În orice caz, vom simți nevoia de a renunța sau de a ne resemna. 

Eclipsă de Lună pe 18 septembrie. Cum le va afecta pe toate cele douăsprezece zodii?

Berbec/Ascendent în Berbec

Marte, propriul guvernator, rămâne în casa a patra. Și te face mai atent la chestiunile familiei. Unele dintre acestea nu sunt neapărat pe placul tău și vei încerca să găsești tot felul de scuze pentru a le evita, însă de data aceasta nu îți va ieși. Ar trebui să îți investești furia în activitățile care chiar au nevoie de așa ceva. Eclipsa de pe 18 septembrie va fi precum un duș rece, mai ales în ceea ce privește sănătatea sau relațiile cu colegii. 

Taur/Ascendent în Taur

Pe 23 septembrie, Venus(guvernatoarea ta) va intra în casa a șaptea. Până atunci, cariera va fi pe primul loc. Dar, după această dată, atenția ta trebuie să fie îndreptată către viața personală. Dacă mai punem la socoteală și Eclipsa de Lună, putem spune că, dacă la finalul lunii, relația cu partenerul este tensionată, o parte din vină va fi sigur și a ta. Poate că este cazul să uiți de luptele de putere cu acesta. Nu contează cine are dreptate!

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Eclipsa de Lună/Luna Plină de pe 18 septembrie se va lăsa cu momente ciudate în carieră. Nivelul de confuzie va fi uriaș. S-ar putea să te trezești cu o dilemă. Până pe 27 septembrie, Mercur(propriul guvernator) nu prea te sprijină. Comunicarea cu familia are de suferit. Încearcă să nu lași problemele de acasă să te afecteze la serviciu. Nu este momentul. 

Rac/Ascendent în Rac

Eclipsa de Lună se va petrece în casa a noua. Orice călătorie pe care o vei face se va lăsa cu evenimente neprevăzute și lecții la care nu te-ai fi gândit niciodată. Unele care să îți schimbe chiar și filosofia de viață. Cei care au procese vor avea probleme. Astrele vă recomandă să nu vă lăsați influențați de nimeni atunci când veți lua decizii importante. 

Marte în Rac, până pe 4 noiembrie. Previziuni și recomandări pentru fiecare zodie și ascendent

Leu/Ascendent în Leu

A doua jumătate a lunii septembrie se poate lăsa cu amintiri neplăcute, mai ales dacă vei trata cu superficialitate problemele financiare. Poate că este cazul să nu mai fii la fel de cheltuitor sau generos. Indiscreția te poate costa enorm. De aceea, ar fi bine să nu îți bagi nasul acolo unde nu îți fierbe oala. La finalul lunii, poți face o călătorie sau vizită care să îți schimbe perspectiva asupra unor probleme. 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

În jurul datei de 18 septembrie, viața ta se poate schimba la 180 de grade. Mercur, din semnul tău, va face o opoziție cu Saturn, iar Eclipsa de Lună va pica în casa a șaptea, cea a relațiilor. Vei fi pus în fața faptului împlinit. Va trebui să iei unele decizii care nu îți plac, dar care sunt necesare. Unii dintre voi vor descoperi lucruri despre partener care vor dăuna enorm cuplului. 

Horoscop 2025 pentru TOATE zodiile. Lecții, stabilitate, surprize și bucurie

Balanță/Ascendent în Balanță

Pe 22 septembrie, Soarele intră în semnul tău. Și am putea spune că primești energie, poftă de viață și ambiție. Însă, eforturile tale vor fi, de cele mai multe ori, în zadar. Din ce cauză? Unii colegii îți vor înșela așteptările. Iar tu, în loc să cauți soluții de a rezolva problemele apărute, vei pierde mult timp să te victimizezi. Astrele îți recomandă să nu fii superficial în ceea ce privește sănătatea. 

Scorpion/Ascendent în Scorpion

În ultima parte a lunii septembrie, este posibil să ai prea mare încredere în Cupidon! Ori acesta s-ar putea să fie cam mahmur. Cu alte cuvinte, te poți îndrăgosti de cine nu trebuie. Te lași repede păcălit de cuvinte și gesturi superficiale. Vrei să crezi în povești de Hollywood! Iar cei care au deja o relație ar trebui să nu lase suspiciunile să le strice viața. În special dacă nu au dovezi sau argumente clare. 

Horoscop TOAMNĂ 2024. Previziuni astrale pentru fiecare zodie și ascendent

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Jupiter își continuă tranzitul în mers direct în casa a șaptea, cea a relațiilor. Poate că este cazul ca tu și partenerul să comunicați mai mult, să faceți schimbări și să vă faceți planuri. Eclipsa de pe 18 septembrie poate veni cu neplăceri și confuzie în ceea ce priește relația cu familia sau pe plan imobiliar. De aceea, trebuie să stai cât mai departe de promisiuni frumos ambalate. Pune preț pe fapte!

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Nu uita că Pluto este, din nou, în semnul tău! Dacă un proiect nu decurge cum ți-ai fi dorit, poate că este cazul să nu mai insiști. Tu s-ar putea să primești influențe pozitive de la Eclipsa de pe 18 septembrie. În ce sens? Îți vei permite să fii mai împăciuitor, mai blând și mai dornic să îi asculți pe cei apropiați, nu doar să îi auzi. Fii mai atent la chestiunile administrative!

Pluto din nou în Capricorn, până pe 19 noiembrie. Previziuni pentru fiecare zodie

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Eclipsa de pe 18 septembrie îți va aduce lecții usturătoare pe plan financiar! Vor apărea cheltuieli neprevăzute și te vei trezi cu bugetul făcut ferfeniță. Astrele îți recomandă să stai departe de investiții, negocieri importante sau împrumuturi luate/date. De asemenea, disputele cu colegii te vor epuiza serios. Va trebui să găsești metode prin care să gestionezi stresul. 

Pești/Ascendent în Pești

Eclipsa de Lună de pe 18 septembrie se petrece în semnul tău. Și conjuncția dintre Lună și Neptun poate avea dublu rol. În primul rând, s-ar putea să te trezești la realitate, să îți dai seama de una dintre greșelile făcute în ultima jumătate de an. În al doilea rând, s-ar putea să te lași influențat de cine nu trebuie, iar tu să nu îți dai seama. Rezolvarea tuturor problemelor începe cu acceptarea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience

Asociatia Astrologilor


pixel