Previziuni astrologice a doua jumătate a lunii octombrie 2024. Ce va aduce Superluna Plină pentru fiecare zodie

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Sursă foto: Freepik
EXCLUSIV
Sursă foto: Freepik

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens, vă prezintă previziunile pentru a doua jumătate a lunii octombrie. 

Pe 17 octombrie vom avea Superluna Plină din semnul Berbecului. Luna va fi în conjuncție cu Chiron retrograd, dar și în careu cu Marte din Rac, putem presupune că vor urma câteva evenimente scandaloase. Arhetipul Berbecului este cel al curajului, dar și al furiei. Rămâne de văzut unde vom începe un conflict, dar unde vom avea energia necesară să ieșim din situații toxice. 

Jupiter retrograd. Previziuni pentru TOATE zodiile, valabile până în februarie 2025

Berbec/Ascendent în Berbec

Luna Plină se va petrece în semnul tău. Și pentru că va fi în careu cu Marte, propriul guvernator, s-ar putea să te confrunți cu multe stări tensionate. Se vor încheia, vrei nu vrei, unele capitole. Am putea spune că vei învăța unele lecții dureroase, dar necesare pentru următoarea etapă din viața ta. 

Taur/Ascendent în Taur

Chestiunile financiare îți vor da mari bătăi de cap. Cu siguranță că vor apărea cheltuieli suplimentare. Și cum ceilalți tot de la tine așteaptă sprijin, s-ar putea să te consumi destul de mult. Luna Plină de pe 17 octombrie îți atrage atenția asupra sănătății tale sau a celor dragi. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Jupiter va fi deja retrograd în semnul tău. Exact când îți va fi lumea mai dragă, exact atunci va trebui să faci tot felul de ajustări. Și poate îți amintești ce s-a întâmplat în viața ta din 26 mai încoace. Unele proiecte trebuie refăcute, iar unele promisiuni retrase. Cu Venus în tranzit în casa a șaptea, partenerul va fi de mare sprijin. 

Rac/Ascendent în Rac

Marte petrece ultimele zile în semnul tău. Deci s-ar putea să te confrunți cu multe momente în care îți vei pierde răbdarea. Sau în care limitele îți vor fi testate. Cert este că nimeni/nimic nu te poate reține! Vei fi foarte competitiv și dornic să avansezi, mai ales în carieră. Totuși, furia nu o arunca în discuțiile cu familia. 

Leu/Ascendent în Leu

Marte se va pregăti să intre în semnul tău, mai exact pe 4 noiembrie. Dar, până atunci, tranzitul lui în casa a douăsprezecea te va obliga să închei unele capitole. Pe moment, te vei simți pierdut și neîndreptățit de viață. Dar, cu timpul, îți vei da seama că tot răul spre bine. Pe plan amoros, Cupidon va fi de partea ta. Iar în ceea ce privește planul social, vei fi norocos pentru că vei întâlni oamenii potriviți la momentul potrivit. 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Curiozitatea va fi cea care te va ajuta enorm. De exemplu, dacă îți dorești un nou loc de muncă sau condiții mai bune la actualul, strânge cât mai multe informații de care să te folosești. Mintea îți va merge de minune. Ce-i drept, vei beneficia și de sprijinul apropiaților. Astrele au, totuși, o avertizare pentru tine: să nu te lași influențat când vei lua decizii pe plan financiar. Pot apărea surprize neplăcute sau intenții ascunse. 

Horoscop 2025 pentru TOATE zodiile. Lecții, stabilitate, surprize și bucurie

Balanță/Ascendent în Balanță

Super Luna Plină de pe 17 octombrie va aduce pentru unii dintre voi decizii radicale pe plan relațional. Veți încheia o etapă și veți decide să vă schimbați atitudinea față de partener/persoana dorită. Finalul lui octombrie vă aduce multe momente tensionate la serviciu, neînțelegeri cu șefii și nedreptăți. 

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Preocuparea principală va fi cea legată de bani. Și nu doar cei proveniți din muncă proprie. Ci și ai partenerului sau ai familiei. În a doua jumătate a lunii octombrie, vei fi preocupat de monetizare, de economii și vei afla de unele oferte care vor apărea foarte avantajoase. Astrele îți recomandă să nu te grăbești cu investițiile. Ai nevoie de timp. 

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Pe 17 octombrie, Venus își începe tranzitul în semnul tău. Am putea spune că evenimentele cele mai importante se vor petrece în sfera relațională. Ai mai multă putere de atracție dacă ești singur. Iar cei care sunt deja într-un cuplu vor avea putere să reaprindă pasiunea. 

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Cu Pluto direct în semnul tău, vei aborda cu mai multă înțelepciune a doua jumătate a lunii octombrie. Vei pune presiune pe partener să se țină de promisiuni. Iar, pe plan profesional, nu vei mai face deloc compromisuri. Îi vei face loc unei noi atitudini, vei îmbrăca alte haine(la propriu sau la figurat) și te vei implica doar în proiectele care îți vor aduce un câștig palpabil. 

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Ultimele două săptămâni din octombrie nu au vești bune pentru tine. Mai ales în ceea ce privește atmosfera de la serviciu sau relațiile cu colegii. Vei avea impresia, deseori, că orice efort este în zadar. Resemnarea și victimizarea nu te vor ajuta deloc. Și ar fi bine să te ocupi mai mult de prevenție atunci când este vorba de sănătatea proprie. 

Pești/Ascendent în Pești

Venus va tranzita casa carierei. Beneficiați de mai multă flexibilitate și încredere din partea șefilor. Veți fi apreciați și lăudați. Pe plan financiar, Super Luna Plină de pe 17 octombrie vă va ajuta să puneți stop unor cheltuieli sau să renunțați la unele investiții care se vor demonstra a fi păguboase. Marte petrece ultimele zile în casa a cincea, deci nu ar strica să vă ocupați și de pasiunile voastre sau ale copiilor. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play




pixel