Previziuni astrologice a doua jumătate a lunii iulie 2024. Zodiile cele mai avantajate

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Sursă foto: Freepik
EXCLUSIV
Sursă foto: Freepik

Iată ce le așteaptă pe toate zodiile în a doua parte a lunii iulie!

A doua jumătate a lunii iulie este mult mai dinamică din punct de vedere astrologic. Pe 15 iulie, Marte se întâlnește cu Uranus în Taur, aspect care poate provoca instabilitate, mai ales în viețile celor mai rigizi. Vom avea a doua Lună Plină în Capricorn din 2024, Marte va intra în Gemeni, iar Mercur își va începe tranzitul în semnul Fecioarei de unde va și retrograda în august. 

Berbec/Ascendent în Berbec

Marte, guvernatorul tău, se va muta în casa a treia. Unde se va apropia de Jupiter. Ceea ce înseamnă că vei face multe drumuri, vei comunica des cu tot felul de oameni, va trebui să te adaptezi de la o zi la alta. Și că mintea îți poate deveni atât aliat, cât și inamic. Astrele îți recomandă să fii atent la ce ton vei folosi, dar și la nivelul de nerăbdare. 

Taur/Ascendent în Taur

Conjuncția Marte-Uranus te vizează în mod direct. Să ne reamintim ceva. Marte reprezintă curajul și furia, iar Uranus genialitatea și spontaneitatea. Și cum tu vrei ca lucrurile să se desfășoare întotdeauna după un plan bine stabilit, s-ar putea să te confrunți cu multe frustrări în a doua parte a lunii iulie. Cert este un lucru: cei care vor încerca să nu mai controleze totul vor avea surprize plăcute. 

Marte în Taur până pe 20 iulie. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Marte se va instala în semnul tău și se va apropia de Jupiter. Marte este recunoscut pentru forță, motivație, curaj, dar și furie sau nerăbdare. Așa că ai face bine să cauți activități prin care să îl împaci. Să nu îl lași să îți dea planurile peste cap când îți va fi lumea mai dragă. De asemenea, ar trebui să acorzi atenție suplimentară asupra chestiunilor financiare. 

Rac/Ascendent în Rac

Cu Marte în tranzit în casa a douăsprezecea și cu a doua Lună Plină în casa a șaptea, nu putem spune că îți va prii a doua jumătate a lui iulie. În primul rând, trebuie să ai grijă la sănătatea ta sau a celor dragi. Vor fi momente în care vei simți că nu ai niciun control asupra vieții, că ești precum o marionetă și cu greu vei accepta că universul nu ține cu tine. Stai departe de ideea că ai dușmani, că lumea te invidiază sau că ești ghinionist. 

Leu/Ascendent în Leu

Te poți aștepta la tot felul de schimbări în carieră total surprinzătoare! Pe moment, îți vei simți amenințată poziția, dar va fi doar o sperietură! Adevărul este că aveai nevoie de o doză de noutate în acest plan. Venus îți promite un nivel de atracție crescut și succes pe plan amoros. 

Venus în Leu până pe 5 august. Iată beneficiile pentru fiecare zodie!

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Saturn este retrograd în casa a șaptea și de aici dorința ta de a petrece mai mult timp pentru a rezolva problemele de cuplu. Dar nu trebuie să neglijezi deloc zona profesională. Vor apărea unele oportunități rare. Vei fi mai selectiv cu oamenii apropiați, nu vei mai avea chef să pierzi timpul degeaba. 

Balanță/Ascendent în Balanță

Dacă vei dedica timp sănătății și procesării eficiente a stresului, îți va rămâne timp și energie pentru călătorii sau evenimentele care îți fac plăcere. Venus, guvernatoarea ta, te va sprijini prin a-ți trimite oamenii potriviți la momentul potrivit. Vei lua unele decizii radicale referitoare la familie sau la locuință. 

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Conjuncția Marte-Uranus îți poate da planurile peste cap în zona relațională. Nu te poți baza deloc pe partener, dar nici pe tine. Marte, guvernatorul tău, va trece în casa a opta și va scoate tot praful de sub preș sau va retrezi pasiunea. Depinde doar de tine ce vei alege. Nu lăsa pe nimeni să te influențeze când vei face investiții. 

Previziuni astrologice a doua jumătate a anului 2024 pentru fiecare zodie/ascendent

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Marte va intra în casa a șaptea, alături de Jupiter. Îți dai seama că atmosfera din sânul cuplului va fi una destul de incendiară. Cei singuri vor avea mai multe oportunități, dar încă nu va fi cazul să se grăbească. În orice caz, și pentru unii și pentru alții, tentații vor fi la tot pasul. Buzunarele vor suferi Mai mult decât te-ai fi așteptat. 

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Se va petrece o a doua Lună Plină în semnul tău. Ce înseamnă asta? Că vei putea încheia o situație fără regrete. Că vei pune punct unei relații nepotrivite. Că te vei alege înaintea tuturor. Trebuie să ai grijă să nu mai adaugi stres vieții tale cotidiene. Pentru că îți va fi greu să îl procesezi. Fii mai atent la sănătate!

Vărsător/Ascendent în Vărsător

A doua jumătate a lunii iulie începe în mod surprinzător. Instabilitatea din sânul familiei îți consumă destulă energie. Pe urmă, atenția ți se va duce în zona relațiilor. Astrele îți oferă numeroase oportunități în acest sens. Nu neglija deloc necesitatea distracției în viața ta! Și nici sănătatea!

Pești/Ascendent în Pești

Retrogradarea lui Saturn îți va da bătăi de cap în continuare. Vei fi mai sensibil ca altădată. Dacă te vei comporta precum un copil, nu vei avea multe șanse de reușită. Dar, dacă îți dai timp și vei avea atitudinea unui adult în momentele provocatoare, vei avea numai de câștigat. Volumul de muncă va fi copleșitor. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience

Asociatia Astrologilor


pixel