Previziuni astrologice a doua jumătate a anului 2024 pentru Taur/Ascendent în Taur

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop anual
freepik.com
EXCLUSIV
freepik.com

Iată ce îi așteaptă pe nativii Taur în a doua jumătate a anului 2024! Daniela Simulescu, astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, aduce previziunile complete pentru al doilea semn din zodiac.

Ce ne rezervă astrele până la sfârșitul anului? Cu siguranță, vom experimenta câteva evenimente semnificative, care vor influența viețile noastre cotidiene.

În a doua jumătate a anului, nu vor fi atât de multe evenimente majore, ci mai degrabă unele care să ne încetinească și să ne ofere lecții importante. Acestea ne vor ajuta să reflectăm asupra a ceea ce am realizat în prima jumătate a anului și să determinăm dacă ne aflăm pe drumul potrivit pentru noi.

Previziuni astrologice a doua jumătate a anului 2024 pentru Berbec/Ascendent în Berbec

Taur/Ascendent în Taur

Cel mai probabil, prima jumătate de an a fost una destul de intensă pentru tine, deoarece Jupiter ți-a tranzitat semnul, dar ai avut și Conjuncția Soare-Jupiter și pe cea Venus-Jupiter, tot în semnul tău. Acum, însă, Jupiter a trecut în Casa a doua.

Ce înseamnă asta? Până la final de an, partea financiară este destul de importantă. Vor apărea noi venituri, noi posibilități financiare, dar și metode noi de a monetiza. Știm că a doua casa are legătură mai mare cu banii din munca proprie, dar poate găsești un proiect sau înveți un lucru nou pe care îl puteți mai departe monetiza. Sau poate ai un talent pe care poți să îl valorifici. 

Cert este că vor fi resurse suplimentare, bonusuri, prime, cadouri și generozitate din partea lui Jupiter. Dar atenție, fiindcă Jupiter va face careul cu Saturn din Casa a unsprezecea și s-ar putea să vină și cu niște cheltuieli neașteptate, dar în același timp, destul de frustrante.

Astrologul îți recomandă ca orice surplus pe care îl ai să îl folosești ca să te și bucuri de el, dar trebuie să te și limitezi. Nu este nevoie de un exces de zel, chiar dacă, să spunem, vei primi o mărire de salariu. 

De asemenea, este o perioadă nemaipomenită daca vă doriți o negociere, o achiziție importantă sau o investiție. Nu se întâmplă când vrei tu, ci când trebuie. 

Intre 5 august și 28 august, Mercur o să aibă o retrogradare destul de interesantă. Va retrograda din Casa a cincea în Casa a patra. Iar aici te poți confrunta cu unele situații familiale, dar și legate de zona imobiliară. Sau poate apare un eveniment important iar asta îți solicită bugetul. Sau copilul trebuie înscris la o școală mai bună. 

Tot în Casa a patra, la finalul anului retrogradează Marte. Așa că această perioadă s-ar putea să fie cu puține frecușuri în zona de familie, cu niște certuri, cu niște provocări. Dar este o perioadă bună să te muți, dacă stai cu familia, ori dacă stai cu părinții. Mai mult, o să fie o etapă optimă ca să mai schimbi ceva prin casă. 

Chiar dacă Jupiter nu mai este în semnul tău, aceasta a doua parte a anului este una destul de bună pentru tine. Ție iți plac resursele, iar când Jupiter este în Casa a doua, îți oferă multă încredere în capacitățile tale, dar și în talentele tale. O să fii capabil să te vinzi mult mai bine, fie că mergi la o ședință cu șefii sau la un interviu de angajare.

Dacă până acum nu te-ai gândit la ce și cum meriți, ei bine, acum este momentul!

Ai în vedere și: Cel mai așteptat aspect astrologic al săptămânii! Atenție, totul se încinge!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel