Previziuni astrologice a doua jumătate a anului 2024 pentru Scorpion/Ascendent în Scorpion

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop anual
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Vezi ce îi așteaptă pe nativii Scorpion în a doua jumătate a anului 2024! Daniela Simulescu, astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, aduce previziunile complete pentru acest semn de apă.

Ce ne rezervă astrele până la sfârșitul anului? Cu siguranță, vom experimenta câteva evenimente semnificative, care vor influența viețile noastre cotidiene.

În a doua jumătate a anului, nu vor fi atât de multe evenimente majore, ci mai degrabă unele care să ne încetinească și să ne ofere lecții importante. Acestea ne vor ajuta să reflectăm asupra a ceea ce am realizat în prima jumătate a anului și să determinăm dacă ne aflăm pe drumul potrivit pentru noi.

Horoscop 2024 Scorpion

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Avem două tranzite foarte importante care trebuie să fie precizate. 

În primul rând, Jupiter este în Casa a opta, iar Saturn va retrograda în Casa a cincea, încă de pe 29 iunie. Cumva, aceste case au multiple implicații, dar trebuie să ne referim îndeosebi la cei care își doresc să facă o investiție. Atât Casa a opta, cât și Casa a cincea, au componente financiare, să ne amintim. Dacă vrei să îți cumperi o casă, este o perioadă destul de bună. Dar și dacă îți dorești să vinzi ceva ori să investești într-o afacere, să deschizi un proiect. Ai multe șanse pe aceste planuri. Astrologul îți spune totuși, să fii atent la faptul că toate aceste lucruri nu se întâmplă când vrei tu, ci când trebuie.

Așadar, zona financiară va fi luată pe sus. Sunt îngrijorări și referitor la cei care sunt într-un proces de partaj, divorț, separare. De asemenea, dacă ai de făcut o succesiune, s-ar putea să apară ceva probleme, întârzieri și destul de multe neînțelegeri. Dacă ai datorii sau credite, nu o să îți iasă apele așa cum ai fi visat.

Atunci când discutăm despre Saturn retrograd în Casa a cincea, vorbim și despre o lipsă de iubire. De cele mai multe ori, o așteptăm din mediul exterior. Doar că Saturn are treabă cu tine însuți. O să vrei să devii responsabil pentru un copil, să devii mai creativ, să creezi ceva, să dai naștere unui proiect. Saturn vrea să te învețe că propria ta fericire depinde doar de tine, nu de alții. Pentru că Jupiter este în Casa a opta, vine o perioadă nemaipomenită pentru terapie, vindecare și sănătatea mintală. O să fii mult mai dispus să sapi adânc în interiorul tău. 

Este un an în care s-ar putea să te confrunți cu cele mai mari frici, ca să iți dai seama că nu ai cum să le controlezi.

Cei care își doresc copii, urmează o perioadă bună, dar te poți confrunta și cu anumite discuții sau amânări. 

Nu este perioada în care vei avea parte de acea iubire ca în filme. Cu Saturn în Casa a cincea, ai parte de iubirea care trebuie, uneori chiar plictisitoare sau blazată. Sau treci prin anumite blocaje emoționale. Este cazul să petreci mai mult timp cu tine, ca să îți dai seama de unde vin aceste blocaje. 

La finalul anului, Marte va retrograda în Casa a zecea, pe 4 noiembrie, până pe 7 decembrie. Asta înseamnă că atunci când nu te aștepți, se întâmplă ceva la serviciu și va trebui să iei o decizie. Dar este un tranzit pozitiv. Acest final de an va aduce o claritate și un soi de revelație și te face să te gândești dacă oferi mai multă putere vieții personale sau celei profesionale. 

ZECE lucruri de știut despre bărbații Scorpion

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel