Previziuni astrologice a doua jumătate a anului 2024 pentru Săgetător/Ascendent în Săgetător

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop anual
EXCLUSIV

Vezi previziunile complete pentru Săgetător, oferite de astrologul Daniela Simulescu!

Ce ne rezervă astrele până la sfârșitul anului? Cu siguranță, vom experimenta câteva evenimente semnificative, care vor influența viețile noastre cotidiene.

În a doua jumătate a anului, nu vor fi atât de multe evenimente majore, ci mai degrabă unele care să ne încetinească și să ne ofere lecții importante. Acestea ne vor ajuta să reflectăm asupra a ceea ce am realizat în prima jumătate a anului și să determinăm dacă ne aflăm pe drumul potrivit pentru noi.

Horoscop 2024 Săgetător

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Jupiter, guvernatorul tău, este în Casa a șaptea până la final de an. Cei singuri vor avea foarte multe oportunități, dar nu doar ei, ci și cei aflați deja într-o relație. Cei care își dau seama că relațiile nu mai funcționează pot fi încurajați de Jupiter să se rupă de acele legături, să se elibereze și să trăiască frumos.

Din fericire, Jupiter va face un careu cu Saturn, așa că îi ajută pe nativii Săgetător să facă alegeri bune. Dacă ești într-o relație sau căsnicie care merge bine, Jupiter vine să aducă un nou pas. 

Saturn va retrograda în Casa a patra, de pe 29 iunie până pe 20 noiembrie. Apar iar probleme legate de zona imobiliară, întârzieri, amânări, blocaje, dar și anumite probleme legate de membrii mai în vârstă ai familiei. Dar și certuri, frustrări, stres. Când Saturn retrogradează în Casa a patra, vrea să vă oblige să vă maturizați. 

Între 26 noiembrie și 15 decembrie, Mercur retrogradează în semnul vostru. Și s-ar putea să te vezi nevoit să iei niște decizii pe care trebuia să le iei pe durata întregului an. Așadar, ultima lună din an nu va fi perfectă. 

Vezi și: Ce aduce Jupiter pentru Săgetător/Ascendent în Săgetător până în iunie 2025

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel