Previziuni astrologice a doua jumătate a anului 2024 pentru Rac/Ascendent în Rac

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop anual
freepik.com
EXCLUSIV
freepik.com

Vezi previziunile complete pentru Rac, oferite de astrologul Daniela Simulescu!

Ce ne rezervă astrele până la sfârșitul anului? Cu siguranță, vom experimenta câteva evenimente semnificative, care vor influența viețile noastre cotidiene.

În a doua jumătate a anului, nu vor fi atât de multe evenimente majore, ci mai degrabă unele care să ne încetinească și să ne ofere lecții importante. Acestea ne vor ajuta să reflectăm asupra a ceea ce am realizat în prima jumătate a anului și să determinăm dacă ne aflăm pe drumul potrivit pentru noi.

Previziuni astrologice a doua jumătate a anului 2024 pentru Gemeni/Ascendent în Gemeni

Rac/Ascendent în Rac

Ce avem de menționat? În primul rând, Pluto se va întoarce în Casa a șaptea, unde a fost din 2008 încoace. Se va întoarce între 2 septembrie și 20 noiembrie. Mulți dintre nativii Rac s-ar putea să aibă niște relații mai tensionate, care se vor transforma foarte mult. Unii dintre voi veți decide să rupeți o relație, iar alții vor lua decizia de a intra într-o relație, dar totul ține de vindecarea proprie, deoarece Pluto este în opoziție cu semnul vostru, dar și cu ascendentul.

Ce își dorește această planetă? Punctează și se duce microscopic și vă arată că există zone în voi mai putrede. Poate că lași mână liberă partenerului să facă anumite lucruri, nu îți convine, dar apoi te victimizezi. Pluto nu suportă asta și vrea să te trezească.

Jupiter este în Casa a douăsprezecea și vine și cu multă protecție. De asemenea, aceasta este și o casă a spiritualității așa că datorită acestui tranzit, trebuie să te retragi puțin, să îți găsești un loc, un refugiu, în care să meditezi și în care să te rogi. 

Trebuie să faci și pace cu trecutul și să lași în spate anumiți oameni sau unele obiceiuri care îți fac rău. Jupiter te sprijină foarte mult, chiar dacă nu ești la fel de activ ca altădată. Ai nevoie de un soi de detoxifiere interioară care te va ajuta foarte mult și anul viitor.

Îți recomandăm să vezi și următorul articol de pe Astrosens: Ce înseamnă să fii NĂSCUT în ZODIA RAC

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel