Previziuni astrologice a doua jumătate a anului 2024 pentru Pești/Ascendent în Pești

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop anual
freepik.com
EXCLUSIV
freepik.com

Vezi previziunile complete pentru ultimul semn din zodiac, oferite de astrologul DC News, Daniela Simulescu!

Ce ne rezervă astrele până la sfârșitul anului? Cu siguranță, vom experimenta câteva evenimente semnificative, care vor influența viețile noastre cotidiene.

În a doua jumătate a anului, nu vor fi atât de multe evenimente majore, ci mai degrabă unele care să ne încetinească și să ne ofere lecții importante. Acestea ne vor ajuta să reflectăm asupra a ceea ce am realizat în prima jumătate a anului și să determinăm dacă ne aflăm pe drumul potrivit pentru noi.

Peștii în 2024: Viață autentică și plină de sens

Jupiter, guvernatorul tău, este în Casa a patra. Dar să începem cu începutul. Saturn va retrograda în semnul tău între 29 iunie și 15 noiembrie. Ce vei face în acest interval? Te vei maturiza, indiferent că vrei sau nu. Poate fi vorba, în acest caz, și de o maturizare forțată. Când Saturn retrogradează peste Soare sau peste ascendent, despre ce discutam prima dată? Despre sănătate. Daca atunci când Saturn a fost direct ai mai tras de tine sau ai ignorat anumite semnale ale corpului, în a doua jumătate a anului nu va mai fi cazul. Saturn are darul să îți mai dea un test sau să te pedepsească dacă nu ai avut grija de sănătatea ta.

Totodată, Saturn îi întinerește pe cei mai în vârstă și îi îmbătrânește pe cei mai tineri. Dar asta nu înseamnă că nu trebuie să te ocupi de sănătate. Saturn adoră și problemele cronice, cele legate în special de dinți, de oase, de piele. Sau bolile pe care le-ai avut de mult timp. Îți dai seama că trebuie să faci ceva cu ele. 

Astrologul îți recomandă ca indiferent de vârsta pe care o ai, să nu iți neglijezi problemele legate de sănătate. Ai în vedere și imunitatea ta, pentru că va fi mai slăbită în perioada retrogradării lui Saturn.

Să trecem și la vestea bună! Jupiter, guvernatorul tău, este în Casa a patra, până anul viitor. Ce înseamnă asta? Te poți muta, îți poți construi un etaj în plus, poți vinde un teren, un imobil, poți închiria o casă care îți place mai mult. Poți obține și o moștenire sau în familie apar evenimente și te fac să te bucuri altfel de relațiile cu oamenii importanți.

Reușești să rezolvi anumite probleme. Jupiter din Casa a patra va face un careu cu Saturn din semnul tău. Toată această configurație te provoacă să trăiești aici și acum, dar și să te maturizezi, pe toate planurile. Pe plan profesional, poate vrei să faci o schimbare importantă, chiar dacă va veni cu limitări. Pe plan relațional - relațiile trebuie să se închege altfel și să fie bazate pe responsabilitate. Pe plan social - devii selectiv și îți faci un cerc restrâns de oameni.

La final de an, Marte va retrograda în Casa a șasea. Și cumva, dacă nu ai avut grijă de sănătate până atunci, se vor întâmpla lucruri mai neplăcute, care să te oblige să nu o mai neglijezi. Dar apar și stres, precum și schimbări pe plan profesional.

Ce aduce Jupiter pentru Pești/Ascendent în Pești până în iunie 2025

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel