Previziuni astrologice a doua jumătate a anului 2024 pentru Leu/Ascendent în Leu

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop anual
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

Vezi ce îi așteaptă pe nativii Leu în a doua jumătate a anului 2024! Daniela Simulescu, astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, aduce previziunile complete.

Ce ne rezervă astrele până la sfârșitul anului? Cu siguranță, vom experimenta câteva evenimente semnificative, care vor influența viețile noastre cotidiene.

În a doua jumătate a anului, nu vor fi atât de multe evenimente majore, ci mai degrabă unele care să ne încetinească și să ne ofere lecții importante. Acestea ne vor ajuta să reflectăm asupra a ceea ce am realizat în prima jumătate a anului și să determinăm dacă ne aflăm pe drumul potrivit pentru noi.

Previziuni astrologice a doua jumătate a anului 2024 pentru Rac/Ascendent în Rac

Leu/Ascendent în Leu

Jupiter este în Casa a unsprezecea, iar asta este un lucru minunat pentru voi. De ce? Fiindcă vine cu roade. Dar și cu șanse și cu oportunități. O să fie multe uși deschise pentru voi, dar atenție, în momentul în care ele se deschid, voi nu trebuie să considerați că succesul este garantat. 

Deci, ți se deschid uși, tu trebuie să intri, să testezi și să te arăți deschis. Dacă vei fi deschis, Universul îți va oferi pe măsura deschiderii tale. Tu trebuie doar să încerci necontenit și rezultatele vor veni la un moment dat. Nu trebuie să îți pierzi încrederea.

Ce mai trebuie să faci, cu Jupiter în Casa a unsprezecea? Să îți faci planuri pentru viitorul apropiat. Această casă discută și despre dorințe, dar planurile, de cele mai multe ori, necesită și ceva concret. 

Jupiter va face un careu cu Saturn din Casa a opta, așa că, în momentul în care ești dispus să și faci ceva, nu doar să manifestezi, vei găsi și resursele necesare să îți duci planurile la bun sfârșit. 

Ești foarte sociabil, vei merge la foarte multe evenimente, cunoști oameni, te poți alătura unor noi comunități. Anturajele tale vor fi dinamice până la final de an. 

Saturn va și retrograda în Casa a opta, așa că problemele financiare nu îți vor da pace. Dar nici îngrijorările. O să fii foarte prăpăstios din punct de vedere financiar. Și asta o să te facă și să te victimizezi. Saturn este și guvernator de Casa a șaptea, iar asta înseamnă că și discuțiile cu partenerul se vor roti în jurul problemelor financiare. 

De asemenea, Pluto se va întoarce definitiv în Casa a șaptea pe 20 noiembrie și va rămâne acolo până în 2044. Asta înseamnă că relațiile vor fi destul de testate și nu o să ai prea multă liniște până la final de an.

Pe 4 noiembrie, Marte va intra în semnul tău, iar pe 7 decembrie va retrograda. Asta presupune că din noiembrie încolo, o să ai un final de an exploziv, incitant și foarte provocator, cu furie. Dar și șanse și încredere. 

Poți să vezi și: Ce aduce Neptun în Pești pentru Leu/Ascendent în Leu până în 2026

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel