Previziuni astrologice a doua jumătate a anului 2024 pentru Gemeni/Ascendent în Gemeni

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop anual
freepik.com
EXCLUSIV
freepik.com

Iată ce îi așteaptă pe nativii Gemeni în a doua jumătate a anului 2024! Daniela Simulescu, astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, aduce previziunile complete pentru al treilea semn zodiacal.

Ce ne rezervă astrele până la sfârșitul anului? Cu siguranță, vom experimenta câteva evenimente semnificative, care vor influența viețile noastre cotidiene.

În a doua jumătate a anului, nu vor fi atât de multe evenimente majore, ci mai degrabă unele care să ne încetinească și să ne ofere lecții importante. Acestea ne vor ajuta să reflectăm asupra a ceea ce am realizat în prima jumătate a anului și să determinăm dacă ne aflăm pe drumul potrivit pentru noi.

Previziuni astrologice a doua jumătate a anului 2024 pentru Taur/Ascendent în Taur

Jupiter este în semnul tău. Iar asta este extraordinar. Din punct de vedere teoretic, știm că Jupiter aduce abundență, expansiune, creștere, doar că practic, lucrurile pot sta puțin diferit. Iată cum!

De regulă, când oamenii aud că Jupiter intră în semnul lor, li se pare că se îmbogățesc, câștigă la loto, se căsătoresc cu cel mai tare om de pe planetă sau că le-a pus Dumnezeu mâna în cap. Doar că mai degrabă, Jupiter vine și te ajută în situațiile de criză. Așa că, dacă în a doua parte a anului, sunt momente mai grele, din punctul de vedere al sănătății sau al locului de muncă, Jupiter vine să te aline și să îți ușureze acele probleme.

Dar asta nu înseamnă că nu mai apar probleme. Jupiter este cel care aduce, de fapt, încredere, dar și un pic de superficialitate care poate fi necesară, ca să te poți adapta de la zi la zi. Acest tranzit te face să te gândești că te descurci.

Pentru mulți, acest tranzit s-ar putea să vină ca o încununare, ca o recunoaștere. O să ai mai multă vizibilitate. O să primești mai multă validare din partea celor din exterior, dar și sprijin de la persoanele importante din viața ta. 

Jupiter va face careu cu Saturn, care va și retrograda în Casa a zecea a carierei, ceea ce înseamnă că în a doua parte a anului, o să ți se pară că este nevoie de mai mult efort la locul de muncă sau vin mai multe responsabilități. Sau vor fi zile în care simți că orice ai face, nu îți merg lucrurile.

Mercur, guvernatorul tău, o să aibă două retrogradări anul acesta, între 5-28 august și 26 noiembrie-15 decembrie. Acestea nu sunt neapărat rele pentru tine, doar că ultima se va petrece în Casa relațiilor și poate aduce niște discuții cu partenerul. Dar nu trebuie să te gândești neapărat la ceva rău, trebuie doar să nu forțezi nota.

Jupiter adoră oamenii curajoși, dar nu și pe aceia care au exces de zel. Până la final de an, trebuie să îți cunoști și limitele. 

Cât Jupiter este în semnul tău, astrologul te îndeamnă să faci un pas înainte! Să înveți lucruri noi, să testezi, să te joci. Îndrăznește și vino cu propuneri care se vor implementa.

Vezi și următorul articol: De ce Gemenii sunt considerați „cu două fețe”? Inteligența lor distinctă este un motiv!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel