Previziuni astrologice a doua jumătate a anului 2024 pentru Fecioară/Ascendent în Fecioară

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop anual
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

Iată ce îi așteaptă pe nativii Fecioară în a doua jumătate a anului 2024! Daniela Simulescu, astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, aduce previziunile complete pentru acest semn de pământ.

Ce ne rezervă astrele până la sfârșitul anului? Cu siguranță, vom experimenta câteva evenimente semnificative, care vor influența viețile noastre cotidiene.

În a doua jumătate a anului, nu vor fi atât de multe evenimente majore, ci mai degrabă unele care să ne încetinească și să ne ofere lecții importante. Acestea ne vor ajuta să reflectăm asupra a ceea ce am realizat în prima jumătate a anului și să determinăm dacă ne aflăm pe drumul potrivit pentru noi.

Fecioara în 2024: Propuneri surprinzătoare și teste în relații

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Este o perioadă interesantă pentru voi, ca nativi Fecioară. Scăpați de Lilith, care pe 29 iunie iese din semnul vostru, unde a fost timp de nouă luni. Cel mai probabil, v-a zăpăcit puțin, dar v-a dat și curaj pe măsură, ca să faceți lucruri pe care altădată nu le-ați fi avut în vedere. 

Avem două direcții pentru voi, foarte importante. În primul rând, Saturn retrogradează în perioada 29 iunie-15 noiembrie în Casa a șaptea a relațiilor. Și mulți dintre voi se vor gândi la relații oficializate, la căsătorii. Daca sunteți singuri, cu Saturn în Casa a șaptea, alegeți să fiți și mai singuri sau să fiți și mai selectivi.

Voi oricum sunteți destul de selectivi, pentru că arhetipul Fecioarelor este cel al optimizărilor, al eficientizărilor permanente. Dar dacă intrați într-o relație, să știți că aceasta nu va fi bazată pe nebunii și pe romantismul din telenovele. Mai degrabă vom discuta despre relații pragmatice, bazate pe un plan, pe un obiectiv destul de puternic. Te vei gândi că timpul trece și nu te vei mai baza pe fluturașii din stomac, ci o să pui accent pe relații liniștite, care să te ajute să construiești. Chiar dacă pot fi și plictisitoare, la rândul lor. Dar aceste relații vor fi cele mai bune pentru tine, ține cont de asta.

Pentru alții, retrogradarea lui Saturn poate să aducă dubii legate de anumite relații în care sunt deja. Poate că ești într-o relație, nu ești atât de mulțumit, dar ai rămas acolo. Retrogradarea aceasta aduce și mai multă iritare legată de partener.

Așadar, trebuie să ai foarte mare grijă pe plan relațional.

În al doilea rând, Jupiter este în Casa a zecea. Cel mai probabil, mulți dintre voi ați refuzat anumite oportunități profesionale anul trecut sau nu v-ați înhămat la o poziție mai bună. Cu Jupiter aici, vin foarte multe șanse pe plan profesional, indiferent de vârsta pe care o ai. Sau dacă ai o anumită vârstă, poate că decizi să ieși la pensie.

Aceste oportunități aduse de Jupiter nu trebuie ratate. Careul dintre Jupiter și Saturn o să aducă și un echilibru între trecut și viitor. Apare un soi de acceptare pentru ceea ce sunteți azi.

Mercur, guvernatorul tău, va și retrograda în semnul tău pe 5 august, până pe 28 ale aceleiași luni. Vei avea multe amânări, ajustări și o să îți accepți niște limite.

Atât a doua jumătate a anului 2024, cât și prima parte a lui 2025 vor fi foarte importante pentru tine.

Ai în vedere și următorul articol de pe Astrosens: Ce aduce Marte pentru Fecioară. Dor de ducă și ambiție

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel