Previziuni astrologice a doua jumătate a anului 2024 pentru Capricorn/Ascendent în Capricorn

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop anual
freepik.com
EXCLUSIV
freepik.com

Vezi previziunile complete pentru nativii acestui semn de pământ, oferite de astrologul DC News, Daniela Simulescu!

Ce ne rezervă astrele până la sfârșitul anului? Cu siguranță, vom experimenta câteva evenimente semnificative, care vor influența viețile noastre cotidiene.

În a doua jumătate a anului, nu vor fi atât de multe evenimente majore, ci mai degrabă unele care să ne încetinească și să ne ofere lecții importante. Acestea ne vor ajuta să reflectăm asupra a ceea ce am realizat în prima jumătate a anului și să determinăm dacă ne aflăm pe drumul potrivit pentru noi.

Horoscop 2024 Capricorn

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Saturn, guvernatorul tău, retrogradează între 29 iunie și 15 noiembrie. Retrogradează în Casa a treia, care ție îți priește. Știi ce se va întâmpla aici? Vei deveni mai autentic, vei face pace cu emoțiile tale. O să fii mai moale. Fiind Casa comunicării, a interacțiunii cu persoanele apropiate, retrogradarea lui Saturn aici te ajută să fii mai blând, mai empatic, mai tolerant și chiar mai sensibil.

De asemenea, vei fi mai dispus să îi asculți pe ceilalți și să îi înțelegi. Poate nu vei mai lua lucrurile atât de în serios. 

Cei care au început studii sau cursuri vor avea recunoaștere sau vor obține diplome. Iar dacă nu ai făcut încă toate acestea, a doua jumătate a anului va fi potrivită. Poți să reiei anumite examene.

Călătoriile devin și ele importante, chiar dacă Saturn este retrograd, cu siguranță vei avea anumite drumuri de făcut, fie de scurtă durată, fie de lungă durată.

Jupiter este în Casa a șasea până la final de an. Asta înseamnă foarte multă muncă. Nu doar la serviciu, ci și pentru treburile casnice. Eforturile vor fi supraomenești, iar stresul va fi la el acasă. O să ai senzația că ești permanent în contratimp, deoarece Jupiter va face și careu cu Saturn. Astrologul îți recomandă să adopți un stil de viață cât mai simplu. 

Dacă îți dorești să iți schimbi locul de muncă, ești foarte bine aspectat în acest sens. Dar și dacă ai nevoie de mai multe joburi. 

Finalul anului vine cu câteva preocupări pe plan financiar, pentru că Marte va retrograda în Casa a opta. Pot apărea destul de multe provocări.

Pluto retrograd pentru Capricorn/Ascendent în Capricorn: „O să ai provocări și mari fluctuații pe plan financiar!"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel