Previziuni astrologice a doua jumătate a anului 2024 pentru Balanță/Ascendent în Balanță

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop anual
freepik.com
EXCLUSIV
freepik.com

Daniela Simulescu, astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, aduce previziunile complete pentru acest semn de aer.

Ce ne rezervă astrele până la sfârșitul anului? Cu siguranță, vom experimenta câteva evenimente semnificative, care vor influența viețile noastre cotidiene.

În a doua jumătate a anului, nu vor fi atât de multe evenimente majore, ci mai degrabă unele care să ne încetinească și să ne ofere lecții importante. Acestea ne vor ajuta să reflectăm asupra a ceea ce am realizat în prima jumătate a anului și să determinăm dacă ne aflăm pe drumul potrivit pentru noi.

Horoscop 2024 Balanță

Balanță/Ascendent în Balanță

Bucurie mare, pentru că anul acesta, Venus, guvernatoarea ta, nu va fi retrogradă. Se va întâmpla abia anul viitor! 

Primul lucru important pe care trebuie să îl știi este că pe 29 iunie, Lilith intră în semnul tău, unde va sta preț de 9 luni. Este adevărat că Lilith sună foarte neplăcut, foarte dur și prăpăstios, pentru că așa a fost ea prezentată, dar ea vine să te provoace mult. Vrea să îți depășești limitele, să îndrăznești mai mult. Da, te poate face și să te cerți cu toată lumea din jur și să nu te mai înțelegi cu nimeni. Voi sunteți recunoscuți pentru faptul că vă doriți armonie, echilibru, pace și liniște. Dar Lilith vine și acționează precum un burete abraziv în orice domeniu al vieții tale. 

Astfel, oamenii din jurul tău se vor uita la tine și nu vor înțelege ce anume nu îți convine. Nu o să îți mai convină lucrurile pe care le-ai acceptat sau compromisurile pe care le-ai făcut sau ceea ce ai lăsat de la tine. 

Lilith vine cu un mix intre energia feminină și cea masculină și te face să te implici în conflicte sau în anumite lupte, ca să te facă să înțelegi că se poate și că nu trebuie să accepți toate situațiile care ți se pun pe tavă. 

Astrologului îi place acest tranzit pentru tine, deoarece o să te facă mai individualist și din când în când, ai nevoie de asta. Nu o să mai iei personal lucrurile iar asta o să îți facă bine.

Saturn va retrograda pe 29 iunie în Casa a șasea, până pe 15 noiembrie. Așa că apar situații la serviciu care nu îți convin, supărări, limitări și foarte mult stres. Apar și neînțelegeri cu colegii, un soi de blazare.
Vestea bună este că Jupiter a ieșit din Casa a opta și a intrat în Casa a noua. Și va face și un aspect cu Saturn. Ce înseamnă asta? Dacă vrei un nou loc de muncă sau alte condiții, trebuie să înveți. Perfecționează-te și explorează. 

Tranzitul lui Jupiter în Casa a noua este foarte bun dacă nu te victimizezi și dacă zici gata, până aici! O să fii foarte avantajat daca vei călători, dacă te vei înscrie la un curs sau dacă ai în plan o reconversie profesională, indiferent de vârsta pe care o ai. 

Pluto se întoarce puțin în Casa a patra, între 2 septembrie și 20 noiembrie. Probabil că din 2008 și până acum te-ai mutat de multe ori sau au fost probleme în zona imobiliară. Unii dintre voi vor relua aceste decizii. Este un moment important să te dezrădăcinezi puțin.

Ce va aduce Saturn retrograd pentru Balanță/Ascendent în Balanță: „Muncești mult, dar nu poți avea aștepări sau pretenții!”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel