Previziuni astrologice 4 septembrie 2024. Astăzi avem TREI evenimente care ne provoacă serios!

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

Previziuni 4 septembrie. Din punct de vedere astrologic, vom avea o zi aglomerată.

Pe data de 4 septembrie, astrele ne provoacă și ne aduc o serie de evenimente care merită avute în vedere. Toamna se numără bobocii!

Marte va fi în careu cu Neptun. Trebuie să avem grijă la iluzii!

Azi, Marte din Gemeni o să facă un careu cu Neptun din Pești. Așadar, conform spuselor astrologului DC News, Daniela Simulescu, riscul de înșelăciune va fi unul crescut, atât pe plan personal, cât și individual. Cel mai important este să nu ne lăsăm deloc păcăliți. Este un aspect destul de tensionat și trebuie să ținem cont de proverbul: "Nu da vrabia din mână pe cioara de pe gard!", care va fi mai prezent în viața noastră ca oricând. De asemenea, o să ne fie greu să ne dăm seama ce este adevărat și ce nu. De asemenea, o să fim interesați să speculăm orice.

Nativii cei mai afectați de acest aspect vor fi următorii: Gemenii, Fecioarele, Săgetătorii și Peștii.

Neptun retrograd în Pești, până pe 8 decembrie. Care sunt cele mai afectate zodii?

Marte părăsește semnul Gemenilor și își începe tranzitul în Rac

Tot astăzi, astrele ne mai pregătesc un tranzit important. Marte iese din al treilea semn al zodiacului, cel al Gemenilor și intră în semnul Racului. Acest tranzit durează două luni, de pe 4 septembrie, până pe 4 noiembrie. Ce știm? Marte este planeta acțiunii, a luptei și a războiului și intră în semnul emoțiilor și al atașamentelor. De asemenea, trebuie să menționam faptul că Marte va pătrunde într-un semn de apă, care nu îi place foarte mult.

Semnele din zodiac cele mai afectate de acest tranzit sunt: Berbec, Rac, Balanță și Capricorn. Acestea se vor simți presate să treacă la acțiune. Totuși, dacă nu vor reuși să își gestioneze mai bine furia, vor fi capabile să creeze adevărate furtunii, în special în cadrul familiei. Mai mult decât atât, Marte va și retrograda în semnul Racului, de pe 6 ianuarie 2025.

Marte în Rac, până pe 4 noiembrie. Previziuni și recomandări pentru fiecare zodie și ascendent

Venus se întâlnește azi cu Lilith și apoi cu Nodul Sud

Tot pe data de 4 septembrie 2024, Venus, care se află în tranzit în semnul Balanței, se întâlnește mai întâi cu Lilith și apoi cu Nodul Sud. Ce își dorește Venus? Frumusețe, calm, iubire. Dar ce are în vedere Lilith? Noi obsesii, precum și testarea limitelor. Dar arhetipul Balanței? Pace, echilibru și nu în ultimul rând, relații. Așadar, întâlnirea acestora este capabilă să deschidă noi punți spre negocieri, dar care vor fi unele diferite decât cele cu care eram noi obișnuiți.

Venus în Balanță, din 29 august. Iată beneficiile pentru fiecare zodie!

De asemenea, conjuncția sa cu Nodul Sud discută despre niște tipare pe care le avem pe plan relațional. Mulți s-ar putea să realizeze că au intrat în relații pe care nu și le doresc neapărat cu cea mai mare ardoare.

În concluzie, ziua de azi se anunță una plină de provocări pe plan astrologic.

Ai în vedere și următorul articol de pe site-ul nostru: Septembrie cu vești bune pentru Gemeni, Rac și Balanță. Peripeții pentru Fecioară și Pești

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play



Asociatia Astrologilor


pixel