Previziuni astrale vacanța de vară 2024. Aventuri de neratat pentru unele zodii

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursă foto: Freepik
EXCLUSIV
Sursă foto: Freepik

Previziuni astrale. Vacanța de vară din 2024 are ca temă principală îndrăzneala. 

Ți-ai planificat concediul? Ai găsit cazare? Vrei să vizitezi multe locuri sau doar să te relaxezi? Urmează multe festivaluri și evenimente speciale.

După vara lui 2023 în care am avut parte de retrogradarea lui Venus care a dat peste cap planurile de distracție multora dintre noi, este cazul să ne bucurăm de vacanța din 2024! Jupiter se află în Gemeni și ne invită să îndrăznim mai mult, să călătorim, să mergem la un festival, poate pentru prima dată în viața noastră. Nu avem voie să ne plictisim!

Berbec/Ascendent în Berbec

Un lucru este cert în vara lui 2024: Nu îți pasă deloc de ce zice lumea! Tranzitul lui Jupiter în casa a treia îți va aduce numeroase călătorii, întâlniri cu tot felul de oameni, dar și o minte sexy, motiv serios pentru a atrage admiratori. Că vei și cheltui mulți bani pe haine și distracție, asta este altă poveste! Important este să nu fii prea încăpățânat și să accepți și propunerile de petrecere a timpului ale prietenilor!

Taur/Ascendent în Taur

Marte este în vizită la tine între 9 iunie și 20 iulie. Știi ce înseamnă asta? Că vei fi mai pasional ca niciodată! Și chitit pe cucerit sau pe distracție. Din punct de vedere financiar, nu trebuie să îți faci griji! Vei găsi resursele necesare pentru activități interesante în vacanță. Ba chiar, vei fi destul de generos! 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Vei fi sufletul petrecerii oriunde te vei duce! Inițial, vei fi destul de obosit, dar din iulie încolo, apropiații se pot baza pe tine când va fi vorba de mare, plajă, festivaluri și competiții. Vei rămâne cu amintiri de neuitat după vara anului 2024! Nu uita să faci multe fotografii! Și să folosești factorul de protecție solară!

Rac/Ascendent în Rac

Finalul lunii aduce un trio fantastic în semnul tău: Soare-Mercur-Venus. Energie vei avea, idei de distracție cât cuprinde, iar de carismă nici nu mai discutăm. Este ca și cum astrele te-au echipat pentru vacanța perfectă. Tot ce trebuie să faci tu este să te îmbraci frumos și să te prezinți. Oriunde ar fi. 

Leu/Ascendent în Leu

Nu vei avea timp să te plictisești sau să te odihnești! Fie că mergi la mare sau la munte, vei fi în preajma unor grupuri de oameni pe placul tău! Asta va garanta diversitatea metodelor de distracție. În plus, vei fi destul de popular și răsfățat. În telefonul tău vor fi multe selfie-uri! Dar și invidii și cereri de prietenie!

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Mai lasă munca aia! Da, este adevărat că ai aspecte bune pe plan profesional, dar totuși! Ai nevoie de odihnă și distracție! Iar dorul tău de ducă va fi impresionant. Vacanța perfectă pentru tine va fi într-o călătorie! Într-o țară caldă și cât mai departe. Și cu un cocktail delicios! Fericirea atrage fericire!

Previziuni astrale a doua jumătate a anului 2024 pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

Balanță/Ascendent în Balanță

Colecția nouă de haine este pe placul tău. Materiale ușoare și croiul perfect! Cu vestimentația perfectă, vei străluci și te vei simți încrezător la orice eveniment. Nu nega nicio invitație la un festival! Sau într-un city-break! Și nu le mai face pe plac doar altora! Dacă tu vrei să mergi la un parc de distracții, fă-o! Nu sta după alții!

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Vacanța perfectă pentru tine arată așa: tu și partenerul, singuri pe o insulă. Sau cât mai departe de ochii lumii. Clipe de pasiune și intensitate. Și astrele nu îi uită nici pe cei singuri: vor avea numeroase întâlniri mistice, care îi vor copleși. Deci veți avea ce povesti cu siguranță când te vei întoarce la serviciu! Sau poate vei dori să păstrezi secretul. 

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Pentru cei singuri, are balta pește! Prea mulți poate! Dar vara este făcută pentru distracție, nu să vă gândiți la lucruri super serioase. Cei care sunt deja într-o relație vor primi multe șanse de la astre de se implica alături de partener în activități diferite, menite să alunge monotonia și neînțelegerile mai vechi. 

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Din păcate, vara aceasta va fi dedicată tot muncii sau treburilor gospodărești. Cu greu te vei deconecta! Chiar și atunci când vei fi pe plajă sau te vei plimba. Animalele de companie s-ar putea să îți facă vara mai frumoasă!

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Miroase a dragoste de-o vară pentru cei singuri! Cupidon îți va da permanent târcoale. Astrele se asigură că nu duci lipsă de resurse, creativitate și idei de distracție. Ca să nu mai spunem de romantism! Cei care au copii vor petrece mai mult timp de calitate cu aceștia. Ia-ți haine cât mai comode!

Pești/Ascendent în Pești

Este adevărat că Saturn va fi retrograd în semnul tău, dar astrele te invită să nu te iei prea în serios! Și să nu fii foarte zgârcit cu tine! Este cazul să te răsfeți, să călătorești, să mergi la evenimente și să implici și familia în activitățile tale. Vei fi cel mai norocos dintre toți nativii zodiacului atunci când va fi vorba de a găsi cazarea perfectă!

Previziuni astrale a doua jumătate a anului 2024 pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel