Previziuni astrale pentru prima jumătate a lunii AUGUST 2024. Ce le aduce Mercur retrograd zodiilor?

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Sursă foto: Freepik
EXCLUSIV
Sursă foto: Freepik

Previziuni astrale. La începutul lunii august, Mercur își va începe retrogradarea în Fecioară. 

Prima jumătate a lunii august este destul de provocatoare, mai ales din punct de vedere astrologic. Chiar dacă pe 4 august vom avea o Lună Nouă în Leu, eveniment ce ne poate face să căutăm fericirea și extravaganța cu orice preț, ne vom reveni foarte repede din cauza lui Mercur. Care își va începe retrogradarea în semnul Fecioarei pe 5 august. Și va rămâne astfel până pe 15 august, când se va întoarce în Leu.

Ce ne va aduce această retrogradare? Multe încurcături! Mai ales dacă sunteți în vacanță și vreți liniște. Exact atunci când vă va fi lumea mai dragă, exact atunci (re)apare ceva de care trebuie să vă ocupați. Vă recomandăm să aveți mare grijă la orice tip de planificare. Că este vorba de călătorii, evenimente sau activitățile profesionale.

În plus, mulți nu vor vedea pădurea din cauza copacilor. Adică vor insista pe unele detalii nesemnificative și vor pierde esențialul.

Până și cei mai disciplinați oameni vor pierde câte ceva din vedere. Mercur retrogradează tocmai să le arate că nu este nimeni perfect.

Berbec/Ascendent în Berbec

Marte, guvernatorul tău, se va afla tot în casa a treia. Aproape de o conjuncție cu Jupiter și un careu cu Saturn. Multe dintre evenimentele pe care le aveai planificate se vor amâna sau anula. Te vei confrunta cu un nivel crescut de haos, dar și cu situații frustrante la locul de muncă. Astrele îți recomandă să te înhami cu multă răbdare.

Taur/Ascendent în Taur

Venus, guvernatoarea ta, intră în casa a cincea, acolo unde va retrograda și Mercur. Chestiunile amoroase nu vor fi neapărat pe placul tău. Un pic de dramă nu strică nimănui, doar că, de data aceasta, Cupidon parcă va fi mahmur. Relațiile cu copiii pot aduce probleme. De asemenea, trebuie să fii mai atent la cheltuieli.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

În prima jumătate a lunii august, nu ai voie să te plângi prea mult! Chiar dacă Mercur, guvernatorul tău, va retrograda, nu uita că îi ai de partea ta pe Marte și Jupiter. Orice problemă ar apărea, vei găsi cu siguranță suportul. Astrele te încurajează să acorzi mai multă atenție chestiunilor gospodărești. Va apărea nevoia unor reparații.

Jupiter în Gemeni până în 2025. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

Rac/Ascenendent în Rac

Începutul lunii poate veni cu vești bune din punct de vedere financiar. După care, retrogradarea lui Mercur din casa a treia se va asigura că nu te vei plictisi în nicio zi. Comunicarea va fi îngreunată, mai ales când va fi vorba de oamenii dragi. Cei care vor să învețe vor primi multe șanse.

Prognoze astrale. Ce influențe aduce Marte pentru fiecare zodie și ascendent până pe 4 septembrie?

Leu/Ascendent în Leu

Pe 4 august, avem Lună Nouă în semnul tău. Un eveniment favorabil pentru a face o schimbare, a alege un nou drum sau pentru a avea grija de propria persoană. Pe 4 august, Mercur își va începe retrogradarea în casa banilor. Deci te poți aștepta la cheltuieli supriza și la negocieri reluate. Sau neînțelegeri în acest sens.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Mercur va retrograda în semnul tău. Ceea ce înseamnă că nimic nu va mai fi cum a fost. Într-o zi știi ceva, în următoarea, totul va fi diferit. Reapar tot felul de probleme care trebuie rezolvate din nou. Te răzgândești de la o clipă la alta. Dar, din punct de vedere profesional, vei fi foarte bine aspectat.

Balanță/Ascendent în Balanță

Prima jumătate a lunii august nu va fi neapărat pe placul tău. Te vei confrunta cu propria neputință, iar oboseala nu o vei mai putea ignora. Ar fi bine să te ocupi mai mult de sănătate, mai ales de prevenție. Și stai departe de oamenii care nu te ajută cu nimic, ci doar se plâng. Vei fi mult mai influențabil.

Previziuni astrologice pentru fiecare zodie, valabile până în ianuarie 2025

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Multe planuri îți vor fi date peste cap, mai ales din cauza unor neînțelegeri pe plan financiar. Partenerul s-ar putea să aibă un cuvânt de spus. Dar, îți vei reveni de fiecare dată. Este posibil să te revezi cu prieteni din trecut, să fii mai flexibil și să cauți forțat jumătatea plină a paharului în orice situație.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Mercur își va începe retrogradarea în zona profesională. Deci, dacă pleci în concediu, unele clipe de liniște îți vor fi răpite. Și chiar dacă vei munci, așteaptă-te la haos! Evită deciziile importante legate de carieră și discuțiile contradictorii cu șefii. Pe plan relațional, ai parte de multe oportunități, însă doar dacă vei fi dispus să aștepți.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Mercur retrograd are câteva avertismente pentru tine. Orice călătorie pe care o vei face, scurtă sau lungă, va avea parte de situații imprevizibile. Dar, ai face bine să te asiguri că ai toate actele în regulă, că automobilele funcționează cum trebuie și că ai soluție de rezervă în caz de orice. Atmosfera de la locul de muncă va fi destul de încărcată.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Intuiția ta va fi în mare formă. Doar că trebuie să ai răbdare să descifrezi ceea ce încearcă să îți spună. Vei fi nevoit să reiei unele planuri financiare și să îți ajustezi cheltuielile. Astrele îți recomandă să stai departe de indiscreții și bârfe. Prima jumătate a lui august este perioada perfectă pentru a deschide unele subiecte mai sensibile în discuția cu partenerul.

Pești/Ascendent în Pești

Mercur va retrograda în casa a șaptea. În primele două săptămâni din august nu este bine să iei decizii pe plan relațional. Pentru că vei reveni asupra lor în viitorul apropiat. Cu Venus în aceeași casă, cel mai bine trăiești clipa alături de partener. Apropierea lui Marte de Jupiter în casa a patra îți va aduce o stare de nemulțumire permanentă care ta va ajuta să îți dai seama ce este cu adevărat important în viață.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience

Asociatia Astrologilor


pixel