Previziuni astrale pentru a doua jumătate a lunii iunie 2024. Zodiile cele mai avantajate

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursă foto: Freepik
EXCLUSIV
Sursă foto: Freepik

Previziuni astrale. Iată ce le așteaptă pe toate zodiile în a doua parte a lunii iunie!

În prima parte a lunii iunie, ne-am axat mai mult pe partea rațională a vieții. Însă în a doua parte, vom pune preț pe emoții și siguranță. Vă reamintim cele mai importante evenimente. 

17 iunie: Mercur și Venus intră în Rac

Cu Mercur în Rac, emoțiile și raționalul vor fi nevoite să lucreze împreună. Cu Venus în Rac, vom aprecia loialitatea, armonia, siguranța emoțională și sentimentul de apartenență. 

20 iunie: Solstițiul de vară

Duo-ului Mercur-Venus i se alătură și Soarele! După ce am trecut prin sezonul Gemenilor care ne-a făcut mai dornici de schimbare și comunicare, iată că trecem la nevoia de așezare a Racului. Începe vara din punct de vedere astrologic și astronomic!

22 iunie: Lună Plină în Capricorn

Un moment foarte bun pentru a lua decizii radicale și să nu ne mai uităm în trecut. Să rupem unele atașamente care nu ne mai aduc nimic bun. 

29 iunie: Saturn retrograd/Lilith intră în Balanță

Saturn, planeta maturizării și a disciplinei, își începe retrogradarea în Pești. Și va rămâne astfel până pe 15 noiembrie. Vom învăța din nou că este o mare diferență între ce ne imaginăm și realitatea pură. Lilith intră în semnul Balanței pentru nouă luni. Relațiile se vor schimba în mod fundamental. Că ideea de pace va fi diferită.

Berbec/Ascendent în Berbec

Marte, guvernatorul tău, se va afla în casa a doua a banilor. Deci vei avea parte și de câștiguri, dar și de cheltuieli suplimentare. Iar trio-ul Soare-Mercur-Venus din casa a patra te invită să comunici mai des cu familia, să te implici în evenimentele ei și să îți cauți liniștea. Luna Plină de pe 22 iunie s-ar putea să provoace situații tensionate în carieră. 

Taur/Ascendent în Taur

Îl ai pe Marte de partea ta! Îți oferă curaj, încredere, nerăbdare și doza potrivită de furie pentru a mișca lumea din jurul tău. Venus va tranzita casa a treia, ceea ce înseamnă că nimeni nu te va putea întrece atunci când va fi vorba de talent oratoric. O perioadă extraordinară pentru studiu și călătorii. 

Horoscopul verii pentru Taur, Rac, Fecioară, Scorpion, Capricorn și Pești

Gemeni/Ascendent în Gemeni

În primul rând, trebuie să îți reamintim că Jupiter(Marele Benefic) se află în semnul tău și că vine cu oportunități. Asta nu înseamnă că vei câștiga la loto sau că vei deveni stăpânul lumii. Ci că, indiferent prin ce greutăți treci, vei găsi puterea interioară de a merge mai departe. 

Rac/Ascendent în Rac

După 17 iunie, îți mai revii. Mercur și Venus își încep tranzitul în semnul tău și aduc geniale și multă carismă. Soarele va intra și el în semnul tău pe 20 iunie și vine cu poftă de viață. Luna Plină de pe 22 iunie te va obliga să iei decizii serioase referitoare la parteneriate. 

Leu/Ascendent în Leu

Cu Marte în casa a zecea nu vei avea nicio clipă de liniște în carieră! Vor apărea dispute cu șefii sau neînțelegeri cu colegii. Și asta pentru că ești nerăbdător și folosești un ton autoritar. După Luna Plină din 22 iunie, ar fi bine să faci un pas în spate și să îți revizuiești atitudinea. 

Horoscopul verii pentru Berbec, Gemeni, Leu, Balanță, Săgetător și Vărsător

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Accentul va cădea pe viața socială. Și cum tu vei avea numeroase șanse și responsabilități în carieră, va trebui să găsești timp și energie pentru evenimentele la care vei participa. Nu este cazul să renunți la nicio invitație din partea prietenilor!

Balanță/Ascendent în Balanță

Exact atunci când lumea se pregătește de vacanță, apar provocări în carieră! După 17 iunie, Mercur și Venus vin cu vești bune și te ajută, alături de Soare, să strălucești la locul de muncă. Îți vei recăpăta încrederea și vei fi dispus să fii mai flexibili. Lilith va intra în semnul tău pe 29 iunie și aduce cu ea o porție grozavă de îndrăzneală!

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Astrele îți recomandă să nu îți faci deloc așteptări pe plan personal. Prezența lui Marte în casa a șaptea va dinamiza atmosfera din cuplu și vei consuma multă energie pentru a ajunge la un numitor comun cu partenerul. Stai departe de acele decizii radicale și spontane. Finalul lunii iunie avantajează călătoriile. 

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Stresul de la locul de muncă nu îl întrece pe cel din sânul familiei. Dar, cumva, tu trebuie să jonglezi astfel încât să nu îți pierzi de tot energia și răbdarea. Dar, partenerul va fi înțelegător. Iar cei singuri vor avea numeroase întâlniri pasionale. 

Previziuni axa destin-karmă pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară până în ianuarie 2025

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Ține-te bine! Astrele ți-au pregătit multe surprize pe plan amoros! Indiferent că ești sau nu într-o relație, ai parte de clipe romantice și de generozitate. Trebuie doar să te gândești că nu doar cariera contează! Luna Plină de pe 22 iunie vrea ca tu să iei unele decizii fără să mai stai pe gânduri. 

Vărsător/Ascendent în Vărsător

A doua jumătate a lunii iunie îți pregătește un eveniment important: retrogradarea lui Saturn, guvernatorul tău, în casa a doua, a banilor. Deci încă de pe acum, astrele îți recomandă să fii mai atent la cum îți gestionezi bugetul. Unele decizii recente, multe dintre ele pripite, au creat pierderi inutile. 

Pești/Ascendent în Pești

După 17 iunie, te vei gândi doar la mare, soare, vacanță și petreceri! Și cum Mercur și Venus vor fi în casa a cincea, a veseliei și a iubirii, vei avea parte de evenimente pe placul tău! Dar nu uita că Saturn va retrograda în semnul tău pe 29 iunie și că trebuie să ai grijă de sănătate și să fii mai răbdător. 

Previziuni axa destin-karmă pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești până în ianuarie 2025

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel