Previziuni astrale luna OCTOMBRIE pentru Berbec, Taur și Gemeni. Ce le pregătesc astrele?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursa: pixabay.com
Sursa: pixabay.com

Un astrolog internațional ne vorbește despre horoscopul lunii octombrie. Ce mesaje au astrele pentru primele trei semne ale zodiacului?

Veerle Debruyne, astrolog internațional, discută despre previziunile lunii octombrie. Sunt trei evenimente importante, de care astrologul amintește. În primul rând, discutăm despre eclipsa de Soare de pe data de 2 octombrie. Apoi, în aceeași lună, Jupiter va retrograda, iar Venus va face un trigon cu Marte, un fenomen important, în special în contextul eclipselor.

Cu ce vine luna următoare pentru primele semne din zodiac? 

Berbec/Ascendent în Berbec

O să fie o lună importantă pentru tine, mai ales pe plan relațional. Eclipsa din octombrie va avea loc pentru tine în Casa a șaptea a relațiilor, așa că acest sector va fi amplu vizat de către astre. Se discută și despre legăturile profesionale. Despre orice relație am discuta, va fi vorba de încheieri, dar și de noi începuturi. Pentru că Venus face trigonul cu Marte în octombrie, toate îți merg ca pe roate. Daca vrei să bați palma cu un client nou, de exemplu, te vei înțelege cu el din prima. Totuși, va fi și o lună oportună să le spui adio unor oameni, care nu îți mai aduc niciun lucru bun. Pentru că Nodul Sud este în Casa a șaptea, totul va fi foarte karmic. Dacă nu ești într-o relație, luna octombrie te poate face să îți schimbi atitudinea în legătură cu aceste legături amoroase. Intimitatea ta va fi la cote maxime! Pentru unii nativi, luna viitoare poate veni cu posibilitatea de a vinde sau de a cumpăra ceva. Jupiter în Casa a treia îți poate aduce schimbări în modul în care gândești, dar și în ceea ce privește rudele, frații sau surorile. Ai putea să mergi și într-o călătorie scurtă. Este o lună minunată pentru acești nativi, în opinia astrologului. 

Taur/Ascendent in Taur

Eclipsa din octombrie se va petrece în Casa a șasea, așa că pentru tine, va însemna să renunți la rutinele vechi care nu îți mai sunt de folos. Deși nu va fi foarte ușor să faci asta, pentru că, cel mai probabil, te-ai obișnuit cu ele. Dar te încetinesc sau nu sunt eficiente. Să nu uiți că ești guvernat de către Venus, care va face trigonul cu Marte luna viitoare. Poți să cunoști oameni noi, să îți creezi legături care să îți aducă beneficii. Dacă ești singur, ai ocazia să cunoști pe cineva potrivit pentru tine. Dacă ești într-o relație, poți să aprinzi din nou pasiunea, să îți iei partenerul și să mergi într-o călătorie. Ai șansa de a învăța și multe lucruri noi. Ai energii foarte bune în domeniul afacerilor. Renunță și la obiceiurile care nu îți aduc lucruri bune pe planul sănătății. Jupiter în Casa a doua te face să te gândești mai mult la valorile tale și la sensul tău. 

Gemeni/Ascendent in Gemeni

Luna Nouă se va petrece în Casa a cincea. Se discută despre sfârșituri și noi începuturi, dar și despre ciclurile karmice. Casa a cincea discută despre copii, care pot trece prin diferite evenimente. Poate că încep cursuri noi, o nouă școală sau părăsesc casa părintească și încep o viață nouă, departe de părinți. Dar energia lunii octombrie îți va face bine, îți întărește încrederea în tine, pentru că Venus este în Casa a șasea în trigon cu Marte din Casa a doua. Va fi o perioadă bună din punct de vedere financiar. Dacă nu ai copii, aspectele din Casa a cincea pot discuta despre pasiunile tale, despre ceva ce iubești să faci. Pentru cei care se află într-o relație care nu merge bine, aceasta poate fi încheiată. Deși vine vorba despre o despărțire, nu vei suferi din cauza ei. 

Youtube video image

Previziuni incredibile pentru o zodie în 2024 :"O să simți toată greutatea lumii pe umerii tăi!”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play



Asociatia Astrologilor


pixel