Previziuni astrale. Ce aduce Saturn pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Până la finalul lunii iunie, Saturn se află în mers direct. După aceea, își va începe retrogradarea. Iată ce lecții mai au de învățat nativii zodiacului!

Până pe 29 iunie, Saturn se află în mers direct. După aceea, planeta maturității și a timpului își va începe retrogradarea. Până atunci, fiecare nativ poate învăța câte o lecție valoroasă.

Influența lui Saturn ne îndeamnă să abordăm situațiile din viață cu mai multă seriozitate. Este un moment pentru a ne reevalua limitele și pentru a stabili fundații solide pentru viitor.

Totodată, cât timp Saturn este în mers direct, poate aduce autodisciplină și responsabilitate. Aspectul ne încurajează să abordăm fiecare provocare cu mult curaj și să preluăm controlul asupra propriilor vieți.

Această planetă care se ocupă de seriozitate ne mai oferă ceva. Vine cu șanse de învățare în urma unor experiențe pentru a ne construi un viitor mai sigur.

Care sunt recomandările pentru fiecare zodie?

Balanță și Ascendent în Balanță

Saturn se află încă în mers direct în casa a șasea. Prin urmare, responsabilitățile tale legate de serviciu și muncă pot crește. Chiar dacă vei simți că este copleșitor, Saturn îți aduce și recompense pentru eforturile depuse. Dacă ai fost consecvent și eficient în munca din ultimele luni, vei culege roadele.

Scorpion și Ascendent în Scorpion

Cu Saturn în casa a cincea, vei aborda relațiile romantice cu responsabilitate și maturitate. Dacă ai avut îndoieli legate de o relație, acest tranzit încă te sprijină să iei decizii mature. În plus, te poți implica mai profund sau să cauți un partener mai serios. Dacă ai copii, Saturn îți aduce mai multă responsabilitate legată de creșterea lor.

Săgetător și Ascendent în Săgetător

Poți experimenta schimbări semnificative legate de locuința ta sau dinamica familială. Este un moment ideal pentru rezolvarea problemelor legate de casă. Totodată, ai putea lua decizii importante în privința locuinței, cum ar fi mutarea sau renovarea. Tu va trebui să îți creezi un mediu confortabil și stabil pentru a te simți mai bine în propria casă.

Previziuni astrale. Ce aduce Saturn pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

Capricorn și Ascendent în Capricorn

Saturn în mers direct te îndeamnă să fii mai atent la modul în care comunici cu cei din jur. Concentrează-te mai mult pe relațiile interpersonale și lucrează la dezvoltarea abilităților tale de comunicare. Cu Saturn în casa a treia, folosește-ți vocea într-un mod mai autoritar. Ai ocazia să îți exprimi ideile și gândurile într-un mod clar și convingător.

Vărsător și Ascendent în Vărsător

Cu Saturn în casa a doua, va fi necesar să te concentrezi asupra aspectelor legate de bani și resurse materiale. În perioada 2020-2023, probabil că ai trecut prin multe provocări în domeniul financiar. Acum, Saturn te îndeamnă să investești în tine însuți și în securitatea ta financiară. Îți poți stabili un buget, să economisești bani, să faci investiții sau poți achiziționa proprietăți. Asigură-te că îți gestionezi înțelept resursele și că îți consolidezi fundațiile financiare pentru viitor.

Pești și Ascendent în Pești

Saturn se află în semnul tău. Prin urmare, îți influențează identitatea și modul în care te prezinți în lume. Ai ocazia să te transformi într-un lider matur și încrezător în forțele proprii. Cu ocazia acestui tranzit, îți poți dezvolta abilitățile de comunicare. Adaptează-te la provocările vieții cu o abordare mai matură. Saturn te îndeamnă să te concentrezi pe creșterea personală.

Vezi și Previziuni axa destin-karmă pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești până în ianuarie 2025 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel