Previziuni astrale. Ce aduce Neptun, planeta iluziilor, pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Freepik.com
Freepik.com

Neptun și-a început tranzitul în semnul Peștilor în 2012, unde va mai rămâne până în 2026. Iată ce aduce planeta amăgirii pentru nativii zodiacului!

În astrologie, Neptun este asociat fanteziilor, iluziilor și amăgirii. Acesta are legături și cu visele, dar și cu activitățile sportive. În plus, ne influențează experiențele pe termen lung, chiar și pe epoci întregi.

Neptun are nevoie de 160 de ani pentru a tranzita întregul zodiac pentru că acesta stă 14 ani într-un semn. Din 1862 nu a mai fost în semnul Peștilor.

Balanță/Ascendent în Balanță

Neptun reprezintă dragostea universală și fără limite, iar tu trebuie să înveți asta prin confruntarea cu niște blocaje. Tu ai nevoie să iubești, dar fără să te pierzi în serviciul relației. Asta poate fi o provocare pentru tine, dar din cauza acestui tranzit, se intensifică.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Cu ajutorul lui Neptun, îți vei exprima ideile ieșite din comun. Îți poți întemeia o familie sau să te gândești la relația cu copiii tăi. Influența acestui tranzit te face să îți vezi potențialul din tine, dar și pe al celorlalți. În plus, poți analiza și ceea ce nu funcționează sau ce nu a funcționat, prin urmare ai parte de experiența cunoașterii adevărului. 

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Atenția ta va fi acordată locuinței și familiei. Vindecarea devine cea mai importantă pentru tine. Poți vindeca afectiv relațiile care se simt restrânse sau tensionate, poate chiar cu copiii sau cu frații de care te-ai îndepărtat. În această perioadă, calea ta va fi luminată.

Previziuni astrale. Ce lecții aduce Lordul Karmei pentru Berbec, Gemeni, Fecioară, Scorpion, Vărsător și Pești

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Până în 2026, va trebui să îți deschizi mintea și să îți extinzi modul de gândire și scriere. Alege noi proiecte de care să te ocupi. Mentalitatea ta are nevoie de vindecare. Neptun este și un vindecător. Planeta iluziilor ne arată unde să curățăm, astfel încât să putem crea spațiu pentru noi începuturi. Scapi de gândurile distructive. 

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Finanțele tale vor fi influențate. Când Neptun va intra în Berbec, totul va merge mult mai bine pentru tine. Cât timp se află în Pești, abia începi să pui bazele. Primul lucru pe care îl ai de făcut este să te apreciezi la adevărata valoare. Te afli într-o perioadă de tranziție cu munca ta și cu banii.

Pești/Ascendent în Pești

Cu Saturn și Neptun în semnul tău, tu ești protagonistul. Vei simți că treci printr-o trezire spirituală. Darurile tale vor deveni cu adevărat apreciate. Peștii sunt întotdeauna darnici. Este bine să fii generos, dar nu întotdeauna te simți apreciat pentru ceea ce faci pentru cei dragi. Cu ocazia acestui tranzit, oamenii vor fi cu ochii pe tine.

Previziuni astrale. Ce aduce Neptun, planeta iluziilor, pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel