Poziția lui Lilith în astrogramă. Ce înseamnă să ai Luna Neagră în Vărsător la momentul nașterii?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Planete în semne
pixabay.com
pixabay.com

Iată cu ce se ocupă Lilith în Vărsător!

Lilith, cunoscută și sub numele de Luna Neagră, reprezintă un punct matematic în astrologie care reflectă partea întunecată sau ascunsă a personalității noastre, zonele noastre de frustrare și provocări, dar și de potențial de putere.

Ce presupune Lilith în Vărsător?

Vorbim despre independență și nonconformism

Persoanele cu Lilith în Vărsător tind să aibă un puternic impuls către independență și libertate personală. Ele pot respinge convențiile sociale și pot avea un spirit rebel, deoarece doresc să își trăiască viața conform propriilor reguli.

De asemenea, se remarcă individualismul și inovația

Aceste persoane cu Lilith în Vărsător pot avea idei neconvenționale și originale. Sunt interesate de progresul tehnologic, științific și social. Totodata, pot simți o nevoie intensă de a contribui la schimbarea și evoluția societății.

Apar provocări în relații

Lilith în Vărsător poate aduce dificultăți în stabilirea relațiilor tradiționale. Persoanele cu această plasare a lui Lilith pot evita intimitatea emoțională sau se pot simți sufocate de așteptările partenerilor. Ele preferă relații bazate pe libertate și spațiu personal.

Idealism și viziune cât cuprinde

Pot avea o viziune idealistă asupra lumii și pot fi atrase de cauze umanitare. Aceste persoane pot lupta pentru drepturile altora și pentru o societate mai justă și echitabilă.

Excentricitate!

Lilith în Vărsător poate oferi un aer excentric și unic personalității unui om. Aceste persoane pot fi percepute ca fiind diferite sau greu de înțeles de către ceilalți, dar acest lucru le poate aduce și o anumită atracție sau fascinație.

Provocări personale

Persoanele cu Lilith în Vărsător trebuie să învețe să găsească un echilibru între dorința lor de independență și nevoia de conexiune umană. Acceptarea propriei lor unicitate și înțelegerea modului în care aceasta poate coexista cu relațiile interpersonale este esențială pentru dezvoltarea personală.

Încurajarea auto-exprimării și explorarea intereselor neobișnuite poate ajuta la integrarea energiei Lilith în viața de zi cu zi într-un mod pozitiv.

Poziția lui Lilith în astrogramă. Ce înseamnă să ai Luna Neagră în Capricorn la momentul nașterii?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience

Asociatia Astrologilor


pixel