Potențial de creștere pentru Taur, Leu și Fecioară. Pierderi pentru Scorpion și Vărsător

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Previziuni astrale. Tranzitul lui Marte în Taur produce deja efecte serioase. 

Tranzitul lui Marte în Taur, care va dura până pe 20 iulie, va avea dublu rol în viețile noastre. Primul este acela de a ne transforma în ființe pragmatice, dornice de creștere și abundență. Iar al doilea de a scoate la iveală furia și nerăbdarea. 

Câteva zodii vor profita din plin de acest tranzit, iar altele vor dori să scape mai repede de el.

Taur/Ascendent în Taur

Să ne reamintim că Marte este în semnul tău până pe 20 iulie. Și că îți aduce o porție sănătoasă de energie. Dorința de a face multe lucruri. Te vei surprinde deseori! De ce? Vei deveni super competitiv, și asta va crea multiple beneficii. Că vei mai fi și furios din când în când, nu va fi o problemă așa mare. Chiar ai nevoie să ieși din zona de confort! De data aceasta, vei fi cel care apreciază primul spontaneitatea! 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Planeta acțiunii și a curajului va tranzita casa a noua. Dacă vrei să călătorești sau să te ocupi de educație, vei primi toate instrumentele necesare. Și este clar că nu trebuie să stai deloc pe gânduri. Nimeni nu va lupta ca voi pentru o cauză, un obiectiv, un plan pe termen lung. Știți unde vreți să ajungeți și acum aveți și un drum sigur în acest sens. Orice călătorie va fi precum un energizant.  

Leu/Ascendent în Leu

Marte va tranzita casa carierei. Până pe 20 iulie vei fi cea mai ambițioasă persoană de la serviciu. Nici nu vor mai conta mici contradicțiile cu șefii. Până la urmă, aceștia vor aprecia extraordinar de mult determinarea și implicarea ta. Termini repede proiectele și ceri altele. Iei deciziile cele mai potrivite și reușești să motivezi oamenii din jurul tău. Te vei simți destul de bine în pielea ta!

Influența lui Neptun în ultimele șase case astrologice: confuzii, iluzii, idealizare, evadare

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Marte tranzitează casa a patra. Și din păcate, aduce o stare de neliniște permanentă. În plus, te vei trezi implicat fără să vrei în unele situații încordate din sânul familiei. Tu ai vrea să eviți scandalul, dar nu vei putea. Marte poate aduce și unele probleme legate de gospodărie care vor necesita cheltuieli serioase. Relația cu partenerul va fi mai tensionată. 

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Marte, guvernatorul tău, tranzitează casa a șaptea. Și aduce neînțelegeri, aproape zilnice, cu partenerul. Atât tu, cât și el, vă schimbați de la o zi la alta părerile și va fi greu să ajungeți la un numitor comun. Problema este că nici nu comunicați deschis din cauza fricii de a nu fi vulnerabil. Și astfel, apar critici, reproșuri, regrete. Spuse tare! Încearcă să nu iei decizii la cald!

TREI zodii care sunt obligate să vadă doar jumătatea plină a paharului. Nu vor regreta deloc!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play



Asociatia Astrologilor


pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?