Portalul Eclipselor aduce schimbări pe termen lung. Distracția abia a început!

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Freepik.com
Freepik.com

Tocmai am avut prima Eclipsă de Lună, însă ne mai așteaptă încă una de Lună și una de Soare. Acestea deschid un portal care va avea un impact colosal!

Tocmai ce-am trecut de prima Eclipsă de Lună din semnul Peștilor. Vom mai resimți efectele acesteia pentru o perioadă de timp. Luna în conjuncție cu Neptun ne-a adus haos și confuzie. Ne-a adus impresia că pierdem controlul. Această Eclipsă ne-a scos la suprafață cele mai profunde temeri. Deși Eclipsa a părut grea și plină de emoții contradictorii, a adus o oportunitate importantă pentru cei cu semne mutabile în astrogramă (Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești) de a face introspecție. Avem ocazia să renunțăm la scenariile negative care ne fac rău și să acceptăm realitatea. 

Vom mai avea o Eclipsă de Luna pe 17 octombrie și una de Soare pe 2 octombrie. Cea de pe 2 octombrie va avea loc în preajma lui Lilith, ceea ce promite distracție pe măsură! Vom avea parte de momente surprinzătoare din partea lumii.

Camila Regina, terapeut licențiat și astrolog, este din Miami. Aceasta utilizează astrologia Vedică și Occidentală. Pe canalul său de TikTok, unde are 138k urmăritori, ne-a vorbit despre sezonul Eclipselor. Iată ce ne spune!

Despărțirile care se întâmplă chiar acum, fie că este vorba despre o relație sau despre o o situație amoroasă neclară sunt din cauza sezonului Eclipselor. Sunt atât de multe schimbări care au loc în acest moment. Atât de mulți oameni se mută din casele lor, se logodesc, se căsătoresc. 

Chiron retrograd până pe 29 decembrie. Este momentul în care ne acceptăm și vindecăm rănile!

Eclipsa aduce schimbări care vor dura 1,5 ani și, cu adevărat, vor avea un impact pentru următorii 16 ani. Pentru că Eclipsele deschid un portal care, în esență, durează 16 ani, până când următoarea Eclipsă revine. Așa că, fii conștient că totul se va schimba și este în regulă. 

„Și mi se pare atât de amuzant pentru că, dacă ar ști cu adevărat, dacă ar înțelege cu adevărat că fiecare relație și fiecare persoană care intră în viața lor este doar o reflectare a lor însele și modul în care au dorit ca acea persoană să îi trateze, atunci nu ar mai face asta. Pentru că, în esență, ar face asta cu ele însele. În schimb, ar trebui să se întrebe: Ce este în mine care a atras această situație, astfel încât să o pot schimba și să nu mai atrag astfel de situații, astfel încât oamenii să se manifeste într-un mod diferit? Dar, oricum, dacă treci printr-o despărțire, dacă ești într-o relație nouă, dacă te căsătorești, dacă te muți, dacă te logodești, este din cauza Eclipselor.”, precizează astrologul.

Vezi aici previziunile complete.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play



Asociatia Astrologilor


pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?