Pluto revine în Capricorn pe 2 septembrie! Se anunță schimbări radicale pentru toate zodiile

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursă foto: Freepik
EXCLUSIV
Sursă foto: Freepik

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens, vă prezintă schimbările pe care ni le va aduce Pluto din 2 septembrie, când se va întoarce în Capricorn. 

Pluto a intrat în Capricorn pe 26 ianuarie 2008. Acest tranzit a adus schimbări majore, atât pe plan mondial, cât și la nivel de individ. După cum știm, Pluto este planeta care provoacă transformări radicale și situații extremiste.

Tranzitul lui Pluto prin Capricorn este menit să cutremure cele mai puternice instituții, să dărâme sau să ofere și mai multă putere unor lideri. 

În perioada 2023-2024, Pluto a avut un du-te-vino continuu între Capricorn și Vărsător. Dar, pe 2 septembrie 2024, va reveni în Capricorn, unde va sta până pe 19 noiembrie. Când va intra în Vărsător, tranzit care va dura până în 2044. 

Uranus retrograd, din 1 septembrie. Care sunt cele mai afectate zodii?

Berbec / Ascendent în Berbec

Pluto revine în casa a zecea. Din 2008 până în prezent, câte schimbări ai experimentat în carieră? Cum te-ai raportat la autorități? Ai reușit să-ți recâștigi puterea sau ai căzut în capcana victimizării? Pluto îți pregătește un nou test, până pe 20 noiembrie, pentru a te ajuta să înțelegi mai bine.

Taur / Ascendent în Taur

Este cazul să conștientizezi cum te-ai raportat la partea spirituală din 2008 până acum. Ai devenit mai religios sau te-ai îndepărtat de credință? Ce cursuri ai început, dar nu ai reușit să le finalizezi? Mulți dintre voi ați călătorit în această perioadă. Pluto revine pentru a te ajuta să iei decizii legate de locul în care vrei să te stabilești. 

Gemeni / Ascendent în Gemeni

Din 2008 și până în prezent, ai dus numeroase lupte de supraviețuire. La propriu sau la figurat. Pluto revine acum în casa a opta să îți aducă aminte că nimeni nu este nemuritor. Și că orice criză poate deveni o mare oportunitate dacă vei ști din ce unghi să o privești. Până pe 20 noiembrie, îți vei da seama că ești dependent de unii oameni. 

Horoscop 2025 pentru TOATE zodiile. Lecții, stabilitate, surprize și bucurie

Rac / Ascendent în Rac

Din 2008 până acum, pe plan relațional au fost numeroase transformări radicale. Căsătorie, divorț, pierderea partenerului? Pluto revine în casa a șaptea și te ajută să înțelegi mai bine ce cauți în relațiile tale. Cum te-au schimbat acestea și cine ești tu astăzi? Ai timp să reflectezi la aceste aspecte până pe 20 noiembrie. 

Leu / Ascendent în Leu

De câte ori ți-ai schimbat locul de muncă sau colegii din 2008 până acum? Ai avut probleme de sănătate care te-au speriat și ți-au adus numeroase crize? Pluto revine în casa a șasea special pentru a-ți arăta cât de mult te-ai călit. Și să te ajute să alegi ce este mai important pentru tine. Gândește-te la cât de puternic ești astăzi!

Fecioară / Ascendent în Fecioară

Pluto revine în casa a cincea. Și te va face să îți reamintești toate situațiile problematice legate de copiii, din 2008 încoace. Nașteri, probleme de sănătatea, îndepărtarea acestora. Cu siguranță, că ai rămas marcat. Dar, Pluto își mai dorește ceva. Să îți dai seama cât valorează propria fericire. Și câtă nevoie ai de ea înainte de a încerca să faci pe alții fericiți. 

Horoscop TOAMNĂ 2024. Previziuni astrale pentru fiecare zodie și ascendent

Balanță / Ascendent în Balanță

De câte ori te-ai mutat din 2008 până acum? Cum au evoluat relațiile tale cu părinții? Ce secrete din familie au ieșit la iveală? Toate aceste experiențe te-au modelat. Iar acum, odată cu revenirea lui Pluto în casa a patra, ai șansa să faci pace cu o rudă sau de a prinde rădăcini într-un loc. 

Scorpion / Ascendent în Scorpion

Pluto revine în casa a treia. Și te va învăța, din nou, că mintea este arma cea mai prețioasă! Și că modul în care o hrănești duce la câștig sau la pierdere. Nu există cale de mijloc! În plus, până pe 20 noiembrie chiar ai șansa să iei decizii foarte importante în ceea ce privește locul în care te vei stabili. Vorbim de o familie, de o locuință sau de mutarea în altă parte. 

Săgetător / Ascendent în Săgetător

Pluto revine în casa a doua pentru a-ți da încă un test pe plan financiar. Din 2008 încoace, Pluto te-a ajutat să treci de la o extremă la alta. Când aveai bani, când nu aveai deloc. Dar, cumva, ai reușit să îți revii de fiecare dată. De acum încolo, vei avea o altă perspectivă asupra resurselor personale și vei ști să te vinzi mai bine. 

Saturn retrograd până pe 15 noiembrie. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

Capricorn / Ascendent în Capricorn

Din 2008 încoace ai fost într-o continuă transformare! Cu siguranță, că ai avut parte de multe momente în care ai devenit Pasărea Phoenix. Ai învățat să o iei de la zero și să devii și mai puternic. Pluto revine acum în semnul tău pentru ultima dată! Îți va mai da un text până pe 20 noiembrie! Sănătatea este cea mai importantă!

Vărsător / Ascendent în Vărsător

Pluto se întoarce, pentru ultima dată, în casa a douăsprezecea, unde a intrat în 2008. Cu siguranță, că dacă îți amintești cum erai și te uiți în oglindă acum, nu te mai recunoști. Și nu ne referim la partea fizică, ci mai degrabă la zona psihologică. Ai trecut prin multe procese interioare, iar acum te pregătești de intrarea lui Pluto în semnul tău până în 2044. 

Pești / Ascendent în Pești

Ce planuri aveai în 2008? Cum au evoluat ele? Pluto revine în casa a unsprezecea pentru a-ți arăta, încă o dată că viața este plină de surprize. Pluto te învăță din nou că nu poți controla totul. Și că, deși visezi și îți dorești din tot sufletul să păstrezi anumite persoane în viața ta, trebuie să înveți să renunți. 

Neptun retrograd în Pești, până pe 8 decembrie. Care sunt cele mai afectate zodii?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience

Asociatia Astrologilor


pixel