Pluto retrograd pentru Vărsător/Ascendent în Vărsător: „Iau amploare schimbări DRASTICE și transformări RADICALE!”

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
freepik.com
EXCLUSIV
freepik.com

Pluto este retrograd chiar în semnul tău! Așa că acest tranzit este extrem de important pentru tine.

Pluto este retrograd în semnul Vărsătorului încă de pe 2 mai. Acest tranzit va ține până la data de 1 septembrie, când Pluto o să se reîntoarcă în semnul Capricornului. 

Îți oferim o mică recapitulare. Pe data de 21 ianuarie, Pluto a revenit în Vărsător. Acum e retrograd în același semn, până în luna septembrie a acestui an. Totodată, de pe data de 20 noiembrie, Pluto o să se oprească definitiv în acest semn de aer, unde va sta până în 2044!

Pluto este o planetă asociată cu puterea, transformarea, visele și iluziile. Ea este legată de forțele subconștientului și de lumea interlopă, având o conexiune și cu conceptul de moarte sau trecerea de la moarte la viață, într-o accepție mai simbolică, mai degrabă decât fizică.

Daniela Simulescu, astrolog la DC News și redactor-șef la Astrosens.ro, spunea că tranzitul lui Pluto în Vărsător va avea un impact profund asupra lumii și va provoca schimbări semnificative în civilizație. Această previziune este susținută de faptul că influența lui Pluto se manifestă din interior spre exterior, afectând psihicul și procesele mentale ale individului, inclusiv fricile și traumele personale.

Toate schimbările radicale survenite în viețile noastre după 21 ianuarie vor fi reevaluate. Este important de menționat că Pluto nu cunoaște milă în procesul său de transformare și, dacă am opus rezistență, trebuie să ne pregătim pentru o confruntare neîndurătoare.

Ce aduce Pluto retrograd în Vărsător pentru Vărsător/Ascendent în Vărsător?

La tine, Pluto este retrograd în prima casă a zodiacului. Să nu uităm că și după retrogradare, în semnul tău va sta pentru următorii 20 de ani! Acest tranzit este unul extrem de profund și va aduce o transformare radicală la finalul său.

Prima casă inaugurează zodiacul și acoperă toate primele impresii. Tot ce se află în această casă îți oferă indicii despre modul în care ești perceput de ceilalți.

Această casă te ajută să înțelegi aspectul tău fizic, corpul, temperamentul și abordarea generală asupra vieții. De asemenea, dezvăluie primele impresii pe care le lași celor din jur, sinele tău, modul în care conduci, precum și inițiativele și noile tale începuturi.

Cum vei gestiona această perioadă a vieții va fi extrem de important pentru rezultatul transformării tale.

Vei observa cu siguranță schimbări în aspectul tău fizic și în modul în care te prezinți, dar este posibil să te confrunți cu probleme de sănătate. Pluto va facilita o călătorie de auto-descoperire profundă și va influența relația ta cu cei din jur.

Pe lângă aceste lucruri, tu sigur vei reflecta asupra mediului în care trăiești și vei reevalua nivelul tău de siguranță și confort. Relațiile tale vor fi iarăși supuse din nou unor schimbări. Este posibil să îți dorești să îți asumi un rol mai defensiv și să te retragi din centrul atenției, chiar dacă ai fost un nativ obișnuit să fie în lumina reflectoarelor.

Fiind Vărsător, obișnuiești să fii activ în comunitate și să ajuți, însă este important să fii conștient de posibila ta tendință de a fi prea încrezător în sine. Pluto îți va oferi oportunitatea să reexplorezi și să depășești aceste aspecte ale personalității care te-au limitat până acum.

Chiar dacă această perioadă poate fi provocatoare, este și o oportunitate de a învăța și de a crește. Poți întâmpina opoziție din partea altora sau poți fi pus în situații în care trebuie să îți aperi poziția. Însă, te poți folosi de aceste experiențe pentru a evolua și pentru a te reconecta mai profund cu sinele tău.

Transformarea ta personală poate avea un impact pozitiv nu doar asupra ta, ci și asupra celor din jur. Poți redescoperi noi direcții profesionale sau poți redeveni o sursă de inspirație pentru alții prin exemplul tău de creștere și învățare continuă.

Este important să fii deschis la schimbare și să îți păstrezi flexibilitatea în fața evenimentelor care vor apărea. Evită conflictele și reanalizează-ți tendințele de control excesiv în această perioadă de transformare profundă.

Te invităm să citești și: Pluto retrograd pentru Pești/Ascendent în Pești: „Vin pierderi și finaluri, care te vor transforma PROFUND!”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel