Pluto retrograd pentru Taur/Ascendent în Taur: „Etica ta trebuie să fie impecabilă!"

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
freepik.com
EXCLUSIV
freepik.com

Pe 2 mai 2024, Pluto și-a început retrogradarea în semnul Vărsătorului. Descoperă schimbările prin care sunt nevoiți să treacă nativii Taur și cei cu ascendent în al doilea semn din zodiac.

Retrogradarea lui Pluto în Vărsător a început pe 2 mai și durează până pe 1 septembrie, moment în care se va întoarce în Capricorn.

Pe 21 ianuarie, Pluto a intrat din nou în Vărsător. Acum este retrograd în acest semn până în septembrie. Începând cu 20 noiembrie, Pluto va staționa definitiv în Vărsător, unde va rămâne până în 2044.

Cine este Pluto? Este planeta puterii, transformării, viselor și iluziilor. Este asociată cu forțele subconștientului și cu lumea interlopă. De asemenea, are legătură cu moartea, dar mai mult într-un sens simbolic decât fizic, referindu-se la tranziția de la moarte la viață.

Daniela Simulescu, astrolog la DC News și redactor-șef la Astrosens.ro, crede că tranzitul lui Pluto în Vărsător va transforma profund lumea și va zgudui civilizația. Aceste schimbări sunt fundamentate. Transformările aduse de Pluto încep din interior și se manifestă în exterior, acționând asupra psihicului și creierului nostru, influențând fricile și traumele pe care le avem.

Toate transformările radicale care au apărut în viețile voastre după 21 ianuarie vor fi revizitate. Dacă ați opus rezistență, trebuie să știți că Pluto nu iartă.

Previziuni astrologice a doua jumătate a anului 2024 pentru Taur/Ascendent în Taur

Ce aduce Pluto retrograd în Vărsător pentru TAUR/Ascendent în TAUR?

La tine, Pluto este retrograd în casa a 10-a, ceea ce va aduce schimbări în perspectiva ta asupra carierei și obiectivelor profesionale, dar și reluări în aceste domenii.

Casa a zecea, cunoscută și sub denumirea de Mijlocul Cerului, oferă claritate asupra carierei tale. Condusă de semnul Capricornului, această casă guvernează structurile, imaginea publică, premiile, realizările și autoritatea.

Relațiile cu superiorii pot avea de suferit, dar este foarte important să înțelegi că nu vei fi tu de vină. Pluto îți va consolida abilitățile, însă va modifica modul în care le aplici.

Viziunea ta asupra lumii va evolua din plin. Ai oportunitatea de a-ți lăsa amprenta în locurile pe care le vezi, într-un mod care reflectă adevărata ta natură.

Conflictele cu autoritățile sunt posibile, pe măsură ce înveți să devii propriul tău șef.

Poți simți o dorință intensă de a obține putere, indiferent de preț. Vei testa limitele pentru a ajunge în vârf. Totuși, ambiția ta crescută poate afecta pe cei din jur, iar Pluto retrograd îți va reaminti de consecințe.

În timpul tranzitului lui Pluto prin casa a 10-a, etica ta trebuie să fie ireproșabilă. Oamenii vor observa dacă nu acționezi cu integritate.

Evită scurtăturile, chiar dacă ești nerăbdător să-ți atingi obiectivele. Trebuie să acționezi astfel încât să câștigi aliați, nu dușmani.

Ai în vedere și acest articol: Horoscop 2024 Taur

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel