Pluto retrograd pentru Leu/Ascendent în Leu: „Ai grijă să nu intri în cele mai toxice relații cu putință!"

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
freepik.com
EXCLUSIV
freepik.com

Pe 2 mai, Pluto și-a început retrogradarea în semnul Vărsătorului. Descoperă schimbările prin care sunt nevoiți să treacă nativii Leu și cei cu ascendent în acest semn de foc.

Retrogradarea lui Pluto în semnul Vărsătorului ține de pe 2 mai până pe 1 septembrie, atunci când se va reîntoarce în semnul Capricornului.

Ce știm? Că pe 21 ianuarie, Pluto a revenit în Vărsător. Acum este retrograd în acest semn, până în septembrie. De pe 20 noiembrie, Pluto va staționa definitiv în penultimul semn din zodiac, unde va rămâne până în 2044!

Cine este Pluto? Planeta puterii, a transformării, a viselor și a iluziilor. Este asociată cu forțele subconștientului și cu lumea interlopă. Da, are legătură și cu moartea, sau cu trecerea de la moarte la viață. Totuși, nu se referă neapărat la o moarte fizică, ci mai degrabă la una simbolică.

Daniela Simulescu, astrolog la DC News și redactor-șef la Astrosens.ro, consideră că tranzitul lui Pluto în Vărsător va transforma lumea și va zgudui civilizația. Există motive întemeiate pentru această previziune. Schimbările aduse de Pluto se manifestă din interior spre exterior. El acționează asupra psihicului și creierului tău, influențând fricile și traumele pe care le ai.

Toate transformările radicale apărute în viețile voastre după 21 ianuarie vor fi reluate. Dacă ați opus rezistență, trebuie să știți că Pluto este nemilos.

Pluto retrograd pentru Fecioară/Ascendent în Fecioară: "Pe zona de sănătate, Pluto distruge!"

Cu Pluto retrograd în casa a 7-a, relațiile tale vor fi din nou supuse unor schimbări și transformări radicale!

Casa a șaptea, sub influența semnului zodiacal al Balanței, supraveghează toate parteneriatele, fie ele de natură profesională sau personală, precum și toate aspectele legate de relații, inclusiv contractele, căsătoria și tranzacțiile comerciale.

Deci, pe de-o parte, vei căuta relații în care să ai libertate și spațiu personal. Pe de altă parte, vei fi atras de parteneri geloși, posesivi, duri sau exigenți.

Este important să eviți cele mai toxice relații, deoarece Pluto va rămâne în această casă până în 2044. Relațiile în care te vei implica nu vor fi ușoare.

Vor apărea divorțuri, despărțiri, reluări și reveniri. De asemenea, pot apărea relații intense și pasionale, dar care îți vor face mult rău. Trebuie să fii foarte atent la relațiile tale. Fii vigilent!

Ai în vedere și: Ce aduce Marte pentru Leu/Ascendent în Leu. Simți pofta de a câștiga!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel