Pluto retrograd pentru Gemeni/Ascendent în Gemeni: „Vei avea parte de o nouă perspectivă asupra vieții."

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
freepik.com
EXCLUSIV
freepik.com

De la 2 mai, Pluto este retrograd în Vărsător. Iată ce aduce acest tranzit nativilor Gemeni și celor cu ascendent în acest semn de aer.

Toate transformările radicale apărute în viețile voastre după 21 ianuarie vor fi reluate. Dacă ați opus rezistență, trebuie să știți că Pluto este nemilos.

Retrogradarea lui Pluto în semnul Vărsătorului ține de pe 2 mai până pe 1 septembrie, atunci când se va reîntoarce în semnul Capricornului.

Pe 21 ianuarie, Pluto a revenit în Vărsător. Acum este retrograd în acest semn, până în septembrie. De pe 20 noiembrie, Pluto va staționa definitiv în penultimul semn din zodiac, unde va rămâne până în 2044!

Cine este Pluto? Planeta puterii, a transformării, a viselor și a iluziilor. Este asociată cu forțele subconștientului și cu lumea interlopă. Da, are legătură și cu moartea, sau cu trecerea de la moarte la viață. Totuși, nu se referă neapărat la o moarte fizică, ci mai degrabă la una simbolică.

Schimbările aduse de Pluto se manifestă din interior spre exterior. El acționează asupra psihicului și creierului tău, influențând fricile și traumele pe care le ai.

Previziuni astrale vacanța de vară 2024. Aventuri de neratat pentru unele zodii

Ce aduce Pluto retrograd în Vărsător pentru Gemeni/Ascendent în Gemeni?

Pluto este retrograd în casa a 9-a, iar acesta poate fi un aspect deosebit de favorabil pentru nativii Gemeni.

A noua casă astrologică, asociată cu semnul Săgetătorului, se axează pe explorarea minții superioare și extinderea cunoașterii. Acoperă domenii precum învățarea limbilor străine, inspirația, optimismul, publicațiile, radiodifuziunea, universitățile și învățământul superior. De asemenea, include aspecte legate de hazard, aventură, jocuri de noroc, religie, filozofie, moralitate și etică.

Ce se întâmplă? Îți vei extinde perspectiva asupra vieții și vei analiza motivele prezenței tale aici. Reflectează asupra propriilor credințe și convingeri.

Există riscul de a încerca să-i influențezi pe alții să urmeze calea pe care o consideri corectă, crezând că aceasta este singura soluție. Este important să eviți această abordare. Evoluează în conformitate cu propria viziune, atât pe plan fizic, cât și spiritual.

Se conturează posibilitatea unor călătorii mai frecvente, nu doar pentru relaxare, ci și pentru a învăța lucruri noi. Aceste experiențe pot contribui semnificativ la dezvoltarea ta personală. Vei asimila informațiile într-un mod profund și transformator.

Cu Pluto retrograd în casa a 9-a, te afli într-o perioadă extrem de benefică pentru evoluția personală.

Este adevărat că relațiile cu tatăl tău pot deveni mai tensionate și provocatoare, dar există și posibilitatea unor schimbări pozitive în această relație.

Acest tranzit este favorabil dacă dorești să dobândești abilități pedagogice și să devii profesor. Poate reprezenta, de asemenea, o oportunitate de a comunica mai ales cu profesioniști din domeniul educației, chiar dacă nu planifici o carieră în acest sens.

Viața ta se va transforma cu siguranță, extinzându-ți orizonturile în moduri neașteptate. Vei intra în contact cu persoane noi, vei explora noi filosofii și vei descoperi modalități inedite de a privi viața. Vei fi deschis către experiențe pe care, în prezent, poate nu ți le poți imagina.

Jupiter în Gemeni până în 2025. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel