Pluto retrograd pentru Capricorn/Ascendent în Capricorn: „O să ai provocări și mari fluctuații pe plan financiar!"

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
freepik.com
EXCLUSIV
freepik.com

Pe 2 mai, Pluto a început retrogradarea în Vărsător. Iată cu ce se vor confrunta nativii Capricorn!

Pluto este retrograd în semnul Vărsătorului încă de pe 2 mai. Acest tranzit va ține până la data de 1 septembrie, când Pluto o să se reîntoarcă în semnul Capricornului. 

Pe data de 21 ianuarie, Pluto a revenit în Vărsător. Acum e retrograd în același semn, până în luna septembrie a acestui an. Totodată, de pe data de 20 noiembrie, Pluto o să se oprească definitiv în acest semn de aer, unde va sta până în 2044!

Pluto este o planetă asociată cu puterea, transformarea, visele și iluziile. Ea este legată de forțele subconștientului și de lumea interlopă, având o conexiune și cu conceptul de moarte sau trecerea de la moarte la viață, într-o accepție mai simbolică, mai degrabă decât fizică.

Daniela Simulescu, astrolog la DC News și redactor-șef la Astrosens.ro, ne spunea că tranzitul lui Pluto în Vărsător va avea un impact profund asupra lumii și va provoca schimbări semnificative în civilizație. Această previziune este susținută de faptul că influența lui Pluto se manifestă din interior spre exterior, afectând psihicul și procesele mentale ale individului, inclusiv fricile și traumele personale.

Toate schimbările radicale survenite în viețile noastre după 21 ianuarie vor fi reevaluate. Este important de menționat că Pluto nu cunoaște milă în procesul său de transformare și, dacă am opus rezistență, trebuie să ne pregătim pentru o confruntare neîndurătoare.

Ce aduce Pluto retrograd în Vărsător pentru Capricorn/Ascendent în Capricorn?

La tine, Pluto este retrograd în Casa a doua. În astrologie, Casa a doua este legată de sfera financiară și a resurselor materiale. Aici se reflectă modul în care nativul administrează propriile sale resurse, valorile personale și abilitatea de a-și câștiga veniturile. Totodată, această casă dezvăluie modalitatea în care nativul își obține veniturile, precum și relația sa cu bunurile materiale.

Casa a doua este, de asemenea, legată de proprietăți, bunuri imobiliare și alte active tangibile. Ea evidențiază talentele, potențialul și valoarea individuală. Atunci când planetele tranzitează această casă, pot apărea schimbări în ceea ce privește încrederea în sine sau modificări în ceea ce privește resursele. De asemenea, această casă indică atât câștigurile, cât și cheltuielile.

Așadar, acest tranzit al lui Pluto retrograd îți va aduce schimbări majore în plan financiar și, de asemenea, valorile tale vor suferi ajustări la care nu te-ai fi așteptat niciodată.

În zona financiară, s-ar putea să decizi că nu mai vrei să depui atât de mult efort ca până acum. Pot apărea fluctuații financiare și un început dificil, care va veni ca un șoc pentru tine.

Mai mult, acest tranzit îți va aduce o trezire, dar care te va sprijini să înțelegi mai bine ceea ce este cu adevărat valoros. O schimbare serioasă în plan psihologic te va ajuta să înțelegi care este valoarea vieții.

În ceea ce privește consumul, poți face modificări. Mai multă atenție la ceea ce mănânci, la ce bei sau la vicii ți-ar fi de folos. O nouă perspectivă asupra relației cu corpul tău și a modului în care te simți în propria piele poate fi benefică, de asemenea.

În toate activitățile pe care ți le propui, este important să ai grijă să nu dezvolți o obsesie sau să devii prea preocupat de aceste aspecte.

Standardele tale de a trăi și a gândi se vor modifica semnificativ datorită acestui tranzit.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel