Pluto retrograd pentru Berbec/Ascendent în Berbec: „Planurile tale de viitor se schimbă!”

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
freepik.com
EXCLUSIV
freepik.com

Pe 2 mai 2024, Pluto și-a început retrogradarea în semnul Vărsătorului. Vezi schimbările prin care sunt nevoiți să treacă nativii Berbec și cei cu ascendent în acest prim semn din zodiac.

Daniela Simulescu, astrolog la DC News și redactor-șef la Astrosens.ro, consideră că tranzitul lui Pluto în Vărsător va transforma lumea și va zgudui civilizația. Există motive întemeiate pentru această previziune. Schimbările aduse de Pluto se manifestă din interior spre exterior. El acționează asupra psihicului și creierului tău, influențând fricile și traumele pe care le ai.

Toate transformările radicale apărute în viețile voastre după 21 ianuarie vor fi reluate. Dacă ați opus rezistență, trebuie să știți că Pluto este nemilos.

Retrogradarea lui Pluto în semnul Vărsătorului ține de pe 2 mai până pe 1 septembrie, atunci când se va reîntoarce în semnul Capricornului.

Pe 21 ianuarie, Pluto a revenit în Vărsător. Acum este retrograd în acest semn, până în septembrie. De pe 20 noiembrie, Pluto va staționa definitiv în penultimul semn din zodiac, unde va rămâne până în 2044!

Cine este Pluto? Planeta puterii, a transformării, a viselor și a iluziilor. Este asociată cu forțele subconștientului și cu lumea interlopă. Da, are legătură și cu moartea, sau cu trecerea de la moarte la viață. Totuși, nu se referă neapărat la o moarte fizică, ci mai degrabă la una simbolică.

Horoscop 2024 Berbec

Ce aduce Pluto retrograd în Vărsător pentru Berbec/Ascendent în Berbec?

La tine, Pluto este retrograd în Casa a 11-a. După ce va termina retrogradarea, tot acolo va rămâne în următorii 20 de ani, ceea ce va aduce schimbări semnificative în legătură cu prieteniile tale, dar și cu cercul tău social. La finalul acestui tranzit, lucrurile vor arăta diferit față de cum au început.

Obiectivele și aspirațiile tale vor suferi modificări sau reluări. În perioada în care Pluto influențează casa a 11-a, vei experimenta transformări profunde în ceea ce privește setul tău de obiective și direcțiile pe care le urmărești. Poate părea că ai în plan anumite realizări, dar Pluto te poate conduce către altă direcție, mai benefică pentru tine.

Inițial, vei simți o mare dedicare și vei depune mult efort în ceea ce faci. Veți găsi motivația și susținerea necesară pentru a obține lucrurile pe care le consideri importante, dar Pluto va interveni acolo unde planurile tale nu sunt conforme cu evoluția dorită.

Schimbările aduse de Pluto retrograd în casa a 11-a vor influența și modul în care câștigi bani. Această tranzitare vine după ce Pluto a părăsit casa a 10-a, ceea ce a adus o transformare în carieră începând din 2008. Experiența acumulată până acum va fi esențială în prezent. Vei recunoaște oportunitățile care îți pot aduce mai mult câștig financiar și vei întâlni persoane influente care te pot ghida.

Din punct de vedere social, vei fi perceput ca un lider în grupurile din care faci parte.

Există posibilitatea să întâlnești pe cineva care îți va schimba cursul vieții și direcția pe care o urmezi. Este important să fii atent, deoarece această influență poate să te ducă și pe un drum nepotrivit.

În acest timp, vei obține claritate cu privire la activitățile pentru care merită să depui efort și la direcțiile spre care trebuie să îți îndrepți atenția.

Previziuni astrologice a doua jumătate a anului 2024 pentru Berbec/Ascendent în Berbec

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel