Pluto retrograd pentru Balanță/Ascendent în Balanță: "Din amator, devii profesionist!"

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
freepik.com
EXCLUSIV
freepik.com

Pe 2 mai anul acesta, Pluto și-a început retrogradarea în semnul Vărsătorului. Descoperă schimbările prin care sunt nevoiți să treacă nativii Balanță și cei cu ascendent în acest semn de aer.

Retrogradarea lui Pluto în semnul Vărsătorului ține de pe 2 mai până pe 1 septembrie, atunci când se va reîntoarce în semnul Capricornului.

Ce știm? Că pe 21 ianuarie, Pluto a revenit în Vărsător. Acum este retrograd în acest semn, până în septembrie. De pe 20 noiembrie, Pluto va staționa definitiv în penultimul semn din zodiac, unde va rămâne până în 2044!

Cine este Pluto? Planeta puterii, a transformării, a viselor și a iluziilor. Este asociată cu forțele subconștientului și cu lumea interlopă. Da, are legătură și cu moartea, sau cu trecerea de la moarte la viață. Totuși, nu se referă neapărat la o moarte fizică, ci mai degrabă la una simbolică.

Daniela Simulescu, astrolog la DC News și redactor-șef la Astrosens.ro, consideră că tranzitul lui Pluto în Vărsător va transforma lumea și va zgudui civilizația. Există motive întemeiate pentru această previziune. Schimbările aduse de Pluto se manifestă din interior spre exterior. El acționează asupra psihicului și creierului tău, influențând fricile și traumele pe care le ai.

Toate transformările radicale apărute în viețile voastre după 21 ianuarie vor fi reluate. Dacă ați opus rezistență, trebuie să știți că Pluto este nemilos.

Ce aduce Marte pentru Balanță/Ascendent în Balanță. Compromisuri și disensiuni în cuplu

Ce aduce Pluto retrograd în Vărsător pentru Balanță/Ascendent în Balanță?

Ce schimbări aduce acest tranzit al lui Pluto retrograd în Vărsător? Relațiile cu copiii tăi vor deveni mult mai complexe. În cazul tău, acest tranzit se va manifesta în Casa a 5-a, care guvernează și iubirea, ceea ce ar putea să te determine să trăiești povești de dragoste ca în filme sau cărți. Totuși, acestea rareori reflectă realitatea.

Indiferent de vârsta copiilor tăi, legăturile cu ei vor deveni tot mai dificile și complicate. Ei pot trece prin evenimente intense și imprevizibile, cărora nu știi cum să le faci față. Astăzi te iubesc, mâine nu. Din cauza acestor evenimente care pot apărea în viața copiilor, te vei simți descurajat și nesigur în privința direcției de urmat.

Prin urmare, trebuie să acorzi o atenție deosebită acestor aspecte. De asemenea, fii atent și la relațiile tale. Dacă întâlnești pe cineva și simți o mare pasiune, există riscul să te implici prea mult și să pierzi controlul. Evită dependențele, jocurile de noroc și investițiile nesăbuite, mai ales dacă primești bani din moșteniri familiale.

Totuși, dacă ești prea tânăr să iei în calcul ideea de a deveni părinte sau chiar nu te interesează, un proiect creativ poate fi copilul tău. O să ai multe revelații în planul creației. Te poți exprima prin artă și să găsești motivație.

Mai mult decât atât, este ideal să te apuci și de un hobby nou, orice ți s-a părut interesant până acum. Poți deveni mai competitiv când este vorba de sporturi. Pasiunile pe care le redescoperi pot deveni și o sursă de venit. Pluto te schimbă dintr-un amator într-un profesionist.

În timpul acestui tranzit, vei descoperi în tine lucrurile care îți aduc plăcere. În casa a 5-a, sunt implicate și jocurile de orice fel. Așadar, trebuie să fii atent deoarece poți fi foarte norocos, dar nu te implica în activități care nu sunt bune.

Dacă nu ești într-o relație, Pluto te ajută să găsești o persoană potrivită. Chiar poate fi o relație care te va transforma foarte mult și poate fi foarte intensă.

S-ar putea să dezvolți câteva obsesii pentru aspecte care nu îți fac bine. Dar într-un aspect foarte pozitiv, Pluto te va învăța ce înseamnă iubirea pentru tine, mai ales cea de sine.

Pluto retrograd pentru Pești/Ascendent în Pești: „Vin pierderi și finaluri, care te vor transforma PROFUND!”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel