Pluto retrograd până pe 19 noiembrie. Să nu fii surprins de „sincronizarea divină”!

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Freepik.com
Freepik.com

Pe măsură ce ne pregătim pentru intrarea lui Pluto în Vărsător, mai avem de asistat la un ultim spectacol. În prezent, Pluto se află în semnul Capricornului și ne invită la un ultim dans!

Pluto retrograd va fi în Capricorn până pe 19 noiembrie. Acesta este un moment special pentru că este ultima dată, pentru o perioadă foarte lungă, când vom avea acest tranzit. 

Pe canalul său de TikTok @astrologicallyursxo, unde are 15k urmăritori, un astrolog internațional ne aduce previziunile finale legate de Pluto în Capricorn. Aceasta studiază astrologia de 15 ani. Iată ce ne spune!

Această perioadă va fi ca o revizuire, un fel de „PowerPoint" al ultimilor 16 ani. Și aceasta este cu adevărat relevantă deoarece Capricornul se ocupă de structurile societății. 

Capricornul este mai degrabă de rutina și structura societății, instituții, instituții puternice. Vom vedea multă energie în aceste domenii: finanțe, guvern, lege, politică, oamenii care conduc societatea, elitele, forțele de ordine. 

În primul rând, liderii mondiali vor fi afectați. Unii își vor pierde poziția, și acest lucru va fi cu adevărat șocant. Unele dintre aceste evenimente vor fi bruște și neprevăzute și ar putea zgudui sistemul efectiv de funcționare al anumitor corpuri guvernamentale, deoarece acestea vor trebui să reacționeze rapid. Așadar, acest lucru va duce la un haos temporar, în sensul că va trebui să fie adusă în prim-plan următoarea persoană din linie. Societatea ar putea intra într-o stare de incertitudine, așteptând să vadă ce se va întâmpla în ceea ce privește cine este la conducere.”, precizează astrologul. 

Previziuni pentru Anul Dragonului 2024. Succes în carieră și mari provocări în dragoste

Capricornul este guvernat de Saturn, care se ocupă de sincronizarea divină, răsplata amânată. Acum vom ajunge la vârf. Și, din nou, asta se leagă de ideea că această perioadă va fi un rezumat, lecția finală a ultimilor 16 ani. Așadar, timpul va juca un rol semnificativ aici și va părea că planurile în sfârșit se concretizează. Vor exista rezultate pentru anumite evenimente, unele dintre acestea fiind foarte mult așteptate. 

Acest sentiment poate apărea atunci când Pluto este în Capricorn: „Oh, deci chiar facem asta?” Lucruri care par aproape utopice sau lucruri care par ca o teorie nebună se pot manifesta și deveni realitate. Undeva va exista o schimbare bruscă, neașteptată sau șocantă la care lumea, în ansamblu, va trebui să se adapteze și să se acomodeze. Așadar, vor fi soluții rapide, gândire rapidă.

Este aproape ca și cum societatea va intra într-o perioadă de improvizație, unde vor apărea lucruri care nu s-au mai întâmplat niciodată.  „Și nu știu dacă instituțiile guvernamentale sau oamenii cu putere sunt pregătiți. Este de genul: Planul A și Planul B nu vor funcționa, și nu există un Plan C. Planul C va trebui inventat pe loc, practic. Așa că vor exista niște încercări și erori în viitor, și, din nou, oamenii ar putea să existe într-un fel de stare de incertitudine, așteptând să vadă anumite lucruri cum se concretizează.”, mai ne spune astrologul.

Vezi aici previziunile complete.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play



Asociatia Astrologilor


pixel