Pluto retrograd. Efecte puternice în viitorul apropiat pentru patru zodii

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursă foto: Freepik
EXCLUSIV
Sursă foto: Freepik

Previziuni astrale. Pe 2 mai, Pluto și-a început retrogradarea în semnul Vărsătorului. 

Zodiile afectate de această retrogradare a lui Pluto, vor fi cele fixe: Taur, Leu, Scorpion și Vărsător. Acestea vor vedea totul în alb și negru și nu prea vor avea răbdare cu jumătățile de măsură. 

Taur/Ascendent în Taur

Pluto este retrograd în casa a zecea, a carierei. Mulți dintre voi s-ar putea confrunta cu situații care îi vor obliga să schimbe domeniul profesional, nu doar locul de muncă. Știm că aveți nevoia de confort, că sunteți rezistenți la schimbare, dar de data aceasta veți îmbrățișa altfel crizele. Vă veți da seama că nu mai creșteți, că nu vă mai regăsiți și că puteți lua decizii mai radicale. 

Leu/Ascendent în Leu

Pluto este retrograd în casa a șaptea. Relația cu partenerul de viață nu este neapărat una liniștită. Treceți de la o extremă la cealaltă. Posesivitatea și gelozia vor fi tare greu de controlat. Și mulți dintre voi veți ajunge într-un punct critic fără cale de întoarcere. Cei care sunt singuri vor fi surprins de faptul că vor fi atrași de oameni total diferiți ca până acum. Poate unii foarte complicați. 

Horoscop prima jumătate a lunii IUNIE 2024. Previziuni astrale pentru fiecare zodie

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Pluto retrograd este în casa a patra. Te vei trezi așa dintr-o dată că nu îți mai convine locuința. Vei dori să faci o transformare radicală a acesteia. Sau să o schimbi. Este posibil să vrei să te muți cât mai departe de familie. Am putea spune că apare și o dezrădăcinare. Și oricum, tu ești obișnuit cu atitudinea extremistă. Orice eveniment neplăcut în sânul familiei îți va pica mănușă. Astfel, ai motivele necesare să faci schimbarea. 

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Pluto este retrograd în semnul tău. Dintr-o dată nu îți mai convine înfățișarea. Și sănătatea s-ar putea să îți dea bătăi de cap. Și cumva, pe acestea trebuie să le împaci. Dar, trebuie să recunoaștem faptul că vei avea tendința de a funcționa la extreme. Și că vei face obsesii. Lui Pluto nu îi place nimic putred și învechit. Așa că modul în care vezi lumea se va transforma complet. 

Punct de cotitură pentru PATRU zodii. Uranus le dă viețile peste cap!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel