Pluto retrograd din 2 mai! Schimbări puternice pentru toate zodiile

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
Pixabay.com
Pixabay.com

Pe 2 mai, Pluto își va începe retrogradarea în semnul Vărsătorului. Prin ce schimbări vor trece zodiile?

Pe 21 ianuarie, Pluto a revenit în Vărsător. Pe 2 mai își începe o nouă retrogradare în acest semn, care va dura până pe 12 octombrie. De menționat că, pe durata retrogradării se va întoarce pentru scurtă durată în Capricorn. Dar, pe 20 noiembrie 2024, Pluto staționează definitiv în Vărsător și va rămâne aici până în 2044.

Cu alte cuvinte, toate transformările radicale apărute după 21 ianuarie, în viețile voastre, vor fi reluate. Dacă ați opus rezistență, trebuie să știți că Pluto este nemilos. În mitologie, Pluto este asociat lui Hades, zeul subpământean care se juca cu fricile oamenilor și aplica pedepse. Pe moment poate părea nedrept ce vi se întâmplă, dar Pluto nu face decât să regenereze un domeniu din viața voastră.

Berbec/Ascendent în Berbec

Pluto va retrograda în casa a 11-a. Îți va aduce transformări semnificative în privința prietenilor și a aspirațiilor pe care le ai. Vei avea parte de oportunități financiare diversificate. Stabilitatea financiară poate veni chiar din întâlnirile cu niște persoane influente.

Taur/Ascendent în Taur

Pluto retrogradează în casa a 10-a. Cariera și obiectivele tale profesionale vor trece prin transformări. În timp ce vei învăța să fii propriul șef, pot apărea conflicte cu superiorii.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Pluto va retrograda în casa a 9-a. Vei avea parte de o nouă perspectivă asupra vieții. Reflectezi asupra credințelor tale și te concentrezi pe introspecție. Ai posibilitatea să călătorești mai mult, ceea ce îți poate aduce oportunități de învățare.

Astrologii internaționali despre Pluto în Vărsător, de pe 21 ianuarie: ”Societatea va părea înarmată”

Rac/Ascendent în Rac

Cu Pluto retrograd în casa a 9-a, vei avea confruntări la nivelul conștiinței. Acest tranzit îți dezvăluie aspecte neexplorate ale personalității tale. Te poți confrunta cu provocări care vor implica și pierderi.

Leu/Ascendent în Leu

Pluto va retrograda în casa a 7-a. Relațiile tale vor trece prin schimbări profunde, determinate de transformările pe care le faci propriei persoane. Nu este vorba doar despre zona amoroasă, ci pot fi implicate și parteneriatele de afaceri.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Cu Pluto retrograd în casa a 6-a, va fi necesar să fii mai atent la aspectul sănătății. Cu toate că trebuie să fii atent la alimentație și la activitatea fizică, Pluto te sprijină în a găsi specialiștii de care ai nevoie. Pot apărea situații complicate și la locul de muncă.

Pluto în Vărsător din 21 ianuarie. Astrologul Daniela Simulescu: ”Aduce anarhie!” - VIDEO

Balanță/Ascendent în Balanță

Pluto va retrograda în casa a 5-a. Ai ocazia să îți îmbunătățești relația cu copiii. Copilul tău poate trece prin schimbări care vor afecta dinamica relației voastre. Ar putea apărea lupte de putere. Totodată, Pluto influențează ideea de a avea un copil. Dacă momentan ți se pare neplăcută, până la finalul acestui tranzit se poate schimba.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Pluto retrogradează în casa a 4-a. Această perioadă îți aduce agitație și reflecție profundă. Te concentrezi pe familie, în special pe relația cu mama. Pluto te îndeamnă să îți explorezi emoțiile vechi și să te gândești la ceea ce te face fericit.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Pluto va retrograda în casa a 3-a. Relațiile cu frații și oamenii din jurul tău vor suferi ajustări. Va fi necesar să îți exprimi opinia personală în beneficiul propriu. În sfera comunicării, Pluto îți dă șansa să comunici într-un mod mai autentic. Din acest tranzit vei învăța adaptabilitatea.

Horoscop MAI 2024. Previziuni astrale pentru FIECARE zodie/ascendent

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Cu Pluto retrograd în casa a 2-a, atenția ta se va îndrepta către aspectele financiare, venituri și valorile tale. Vor exista provocări și fluctuații în plan financiar. Când vei fi pus în fața unui nou început, vor exista o trezire și o reevaluare a valorilor tale.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Pluto retrogradează în casa întâi. Acest tranzit modelează modul în care te prezinți și aspectul tău fizic, dar îți poate aduce și provocări legate de sănătate. Sub influența lui Pluto, ai ocazia să descoperi straturi mai profunde ale propriei existențe.

Pești/Ascendent în Pești

Pluto va retrograda în casa a 12-a. Îți va aduce finaluri și pierderi. Va trebui să renunți la unele aspecte ale vieții tale pentru găsirea unui scop. Impactul se va simți la nivelul conștiinței, în special în cazul chestiunilor nerezolvate de multă vreme. Dacă ai simțit că te comporți imatur, vei găsi rezolvare.

Taur, Fecioară și Capricorn: Nativii cei mai practici și stabili ai zodiacului. Ce alte calități mai au?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel