Pluto din nou în Capricorn, până pe 19 noiembrie. Previziuni pentru fiecare zodie

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

Mâine, pe 2 septembrie, Pluto se reîntoarce în semnul Capricornului. Iată previziunile pentru toate semnele zodiacului, oferite de astrologul DC News, Daniela Simulescu!

În primul rând, astrologul Daniela Simulescu afirmă că acesta este unul dintre subiectele sale preferate din astrologie - ultimul episod al lui Pluto în Capricorn.

Pe data de 2 septembrie, adică chiar mâine, Pluto se întoarce în Capricorn, retrograd, unde va sta până pe data de 19 noiembrie, când va intra în Vărsător și unde va rămâne până în 2044! 

Să ne gândim la faptul că lui Pluto îi ia cam 248 de ani să facă rotația în jurul Soarelui, deci cu Pluto în Capricorn, mai avem mult până ne vom întâlni! De când am avut noi de-a face cu acest tranzit? Din 2008 încoace! În 2023, Pluto a început să intre în Vărsător, iar din martie 2023, a tot avut un fel de du-te-vino continuu între Capricorn și Vărsător. 

Horoscop 2025 pentru TOATE zodiile. Lecții, stabilitate, surprize și bucurie

Acum, însă, va fi ultimul pas al lui Pluto în Capricorn și este menit să ne atragă atenția din anumite puncte de vedere. Știm că Pluto reprezintă schimbarea radicală. Îi plac extremele, îți arată ce este putred cu adevărat în tine, nu te va lăsa niciodată să te prefaci. De asemenea, arhetipul Capricornului ține de structură, de disciplină, de timp, de austeritate. Dar, în același timp, de foarte multă maturitate. 

Din 2008 încoace, la nivel mondial, s-au întâmplat foarte multe lucruri cu guvernele, cu structurile. Dar pentru noi, a avut destul de multe mesaje. Această planetă nu are neapărat legătură cu evenimente concrete, ci mai mult cu trăiri interioare. Vine cu anumite crize, ca să ne arate dacă avem sau nu puterea să le depășim.

Uranus retrograd, din 1 septembrie. Care sunt cele mai afectate zodii?

Berbec/Ascendent în Berbec

Din 2008 încoace, Pluto a tranzitat Casa a zecea, cea a carierei. Se întoarce acum în această casă, pentru a te face să înțelegi dacă ți-ai ales drumul care trebuie. De obicei, Pluto are darul de a face multe schimbări, de a te duce de la un domeniu la altul. Te-a obligat, din 2008 până azi, să îți găsești locul. Cu siguranță, nu a fost o situație liniștită pentru tine, ci din contră, cu suișuri și coborâșuri. Ce trebuie să reții tu de la ultima întoarcere a lui Pluto în Casa a zecea? Lupta cu autoritatea este, mai degrabă, o proiecție a luptei tale interioare. Berbecului nu îi place să i se spună ce să facă, ci dorește să dea el ordine. Poate că în ultimii ani, Pluto te-a învățat să mai pleci capul, să faci compromisuri și să îți dai seama în ce lupte trebuie să te bagi pe plan profesional. Nu trebuie să te bagi în luptele altora sau în lupte inutile. Dacă nu te afli în locul potrivit referitor la partea profesională, mai ai o șansă, până pe 19 noiembrie.

Taur/Ascendent în Taur

Pluto în Casa a noua este ca un du-te-vino continuu. Cel mai probabil, mulți nativi au vrut să călătorească, să plece din țară, să se întoarcă în țară. Au existat momente în care unii nativi Taur au luat-o de la zero, plecând peste hotare. Sau poate ai început anumite forme de învățământ, le-ai terminat, sau la unele ai renunțat. De asemenea, filosofia de viață ți s-a schimbat extraordinar de mult și toată zona legată de încrederea în viitor, de obiectivele pe care le-ai avut. Dacă nu s-au rezolvat lucrurile din acest punct de vedere până acum, mai ai o șansă din 2 septembrie până pe 19 noiembrie.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Pluto a tranzitat Casa a opta, o casă pe care această planetă o preferă, în care se simte ca peștele în apă. Ți-a adus ideea de moarte din 2008 încoace. Pentru unii, moartea înseamnă și moarte fizică, adică ai pierdut pe cineva, dar pentru unii, și o moarte metaforică. Adică de a o lua de la capăt. A însemnat a pierde tot, a reporni. Probabil ai devenit mai spiritual, mai profund. Lui Pluto în această casă îi place să facă foarte multe schimbări pe plan psihic. Poate că nu s-au întâmplat niște evenimente atât de neplăcute, însă, dacă stai să te gândești la cum erai în 2008 și cum ești acum, sigur sunt diferențe. Orice s-ar întâmpla, știi că ești puternic și că poți face față oricăror probleme. 

Rac/Ascendent în Rac

Pluto a tranzitat Casa a șaptea din 2008 încoace, așa că, cel mai probabil, s-a tot jucat cu relațiile tale. O să mai facă asta de mâine până la final de noiembrie. Ce face Pluto? Rupe relațiile care nu mai funcționează, dar nu simplu, se tot întoarce. Dar, cu siguranță, Pluto a adus tot felul de schimbări radicale în ultimii 16 ani. Poate ai intrat în niște relații destul de problematice sau partenerul tău de viață a trecut prin evenimente marcante, probleme de sănătate. Sau poate ți-ai pierdut partenerul. Pluto ți-a arătat, pe larg, ceea ce nu funcționează în relațiile tale. Sau ce nu funcționează în modul în care îți alegi partenerul. Dacă încă nu ai trecut prin niciuna din situațiile amintite, nu este timpul trecut. Se mai pot întâmpla destule până pe 19 noiembrie. 

Leu/Ascendent în Leu

Ție nu ți-a plăcut acest tranzit al lui Pluto în Casa a șasea. Și, cel mai probabil, a venit cu probleme de sănătate care te-au făcut să crezi că îți vei pierde viata, cumpătul, banii, energia. Au fost teste destul de puternice. Pluto în această casă strică și mediul de lucru. Când simțeai că ai o echipă, un loc de muncă sau că totul este liniștit în această zonă, atunci Pluto a venit și te-a lăsat fără serviciu, fără un departament. Din 2008 încoace, sănătatea cu Pluto în Casa a șasea a fost dificilă iar acest tranzit a fost menit să te învețe niște lecții. Dar modestia este unul dintre darurile lui Pluto aici, iar dacă nu ai învățat-o, mai ai puțin timp la dispoziție. 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Din 2008, Pluto a tranzitat Casa a cincea. Ne gândim la probleme în ceea ce privește copiii, mai ales. De obicei, cu Pluto aici, problemele de fertilitate sunt unele foarte serioase. Apar pierderi de sarcină sau probleme de sănătate în timpul sarcinii. Des, copiii care vin pe lume au probleme în primii ani de viață. Nehotărâri în ceea ce privește o sarcină ori sarcini neprevăzute. Chiar dacă ai copii mai mari, poate că din 2008, aceștia au trecut prin tot felul de evenimente sau relația ta cu ei s-a schimbat. Poate că s-au depărtat de tine sau tu de ei.  Pluto creează tensiuni interioare foarte puternice. Poate că ți-a schimbat și raportarea la romantism, fericire, afecțiune.

Balanță/Ascendent în Balanță

În 2008, Pluto a intrat în Casa a patra. Ai schimbat locuința, ai avut tot felul de modificări legate de sistemul imobiliar, ți-ai făcut o casă, ai renunțat la ea, ai intrat într-o negociere pentru o locuință, dacă la mijloc a fost un divorț. Sau nu ai primit ce trebuia în cadrul unei moșteniri. Cu Pluto în tranzit aici nu este nimic simplu. Lupta pentru pământ, imobil, locuință este una drastică. De fapt, Pluto își dorește să te dezrădăcineze la propriu, de unde ai locuit, sau să te dezrădăcineze de membrii familiei, unii care sunt otrăvitori pentru tine. Pluto îți amintește că, deși familia este familie, nu trebuie să îi ierți chiar totul. Poate că ai învățat să pui limite față de părinți, față de parteneri sau foști parteneri, față de rude care își bagă nasul unde nu le fierbe oala.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Ție ți-a priit acest tranzit, mai ales că Pluto este și guvernatorul tău modern. Ți-a adus o minte mai puternică, pierderi, schimbări. Deși nu ești mare fan schimbări, te-a învățat să le faci pas cu pas. Tranzitul lui Pluto în Casa a treia a adus schimbări în relația cu frații și surorile. Sau dacă apropierea dintre frați nu a fost una armonioasă, cu siguranță a fost una puternică. Ai fost mult mai deschis și mai vulnerabil în relațiile cu ei sau cu oamenii apropiați. Din 2008, ai învățat multe, ai învățat să iei decizii, ești mai conștient de faptul că fricile există. Depinde doar de tine câtă putere le dai.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Pluto a tranzitat, din 2008, Casa a doua a banilor. Cel mai probabil, s-au întâmplat multe pe planul acesta. Poate ai rămas fără bani, sau ai pornit de la zero. Pluto are acest dar să te ducă până unde să crezi că nu mai ai cu ce să trăiești. Sau ai avut impresia că pierzi totul, după care te-a ridicat. Salariul tău a suferit sau negocierile pe care le-ai purtat pentru el. Poate au existat tăieri salariale. Sau ai luat-o de la zero din punct de vedere financiar de foarte multe ori. Pluto are legătură și cu bogăția din resursele naturii. Poate că ai primit terenuri, moșteniri. Pluto revine aici așa că ar fi bine să vezi ce ai învățat din toate aceste situații. 

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Pluto a fost în semnul tău. Așa că trebuie să discutăm despre sănătate, fiindcă are darul de a duce totul la extrem. Dacă nu te-ai luat în serios și ai trăit superficial, cu siguranță ai crezut în unele momente că îți pierzi viața. Că pierzi controlul situației sau tot ce ai. Mai ales că Pluto are tendința de a se juca foarte mult cu subconștientul nostru. Iar dacă găsește ceva putred, distruge. Gândește-te la toate crizele prin care ai trecut din 2008. Pluto ne învață că suntem muritori și că nu are rost să luptăm cu destinul și că nu putem să controlăm orice. Dar ai face bine să îi mulțumești lui Pluto, pentru că te-a curățat de tot ce aveai uscat sau putred în viața ta. Ai putut să o iei de la zero și ți-a oferit și o carismă aparte. Te-a făcut mai seducător. De pe 2 septembrie, aruncă tot ceea ce nu îți mai priește, la propriu sau la figurat.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Pluto a trecut prin Casa a douăsprezecea din 2008 încoace și sigur că te-a pus față în față cu tot felul de instituții legate de suferința umana, spital, azil, închisoare. A scos din subconștientul tău tot ceea ce este putred, probleme din copilărie, abuz, dependențe de situații sau de oameni. Poate că ai ajuns în punctul în care erai în relații toxice. Totuși, acum ai mai multă încredere în psihicul tău, fiindcă a fost testat îndelung în atâția ani. Ai câștigat un soi de algoritm al minții umane. Pluto va intra în semnul tău până în 2044, așa că acest ultim tranzit în Casa a douăsprezecea o să iți facă curățenie în subconștient. Va fi nevoie de asta, ca să poți să înveți să renaști de acum înainte. 

Pești/Ascendent în Pești

La tine, Pluto s-a jucat în Casa a unsprezecea din 2008, unde va și reveni de mâine. Nu te-a supărat așa mult acest tranzit, dar pentru mulți dintre voi, sigur s-a schimbat foarte mult anturajul. Poate că ți-ai făcut mai mulți prieteni, ai intrat în mai multe comunități, fie la locul de muncă, la școală. Dar poate că acei oameni nu mai sunt în viața ta acum. Nu trebuie să îi regreți și nici să te superi, pentru că Pluto ți-a arătat ce înseamnă să ai un prieten cu adevărat. Sau ce înseamnă să fii într-o comunitate. De acum încolo vei știi să o faci. Astrologul te îndeamnă ca până pe 19 noiembrie, să conștientizezi că ne naștem singuri, murim singuri, iar atunci când ne dorim niște oameni în jurul nostru, aceia nu trebuie să vină doar pentru că ne este frică să nu rămânem singuri sau că avem nevoie de ajutor. Lui Pluto nu îi plac aceste lucruri corupte, făcute cu un sens ascuns. Lasă viața să se întâmple.

Horoscop săptămâna 2-8 septembrie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru fiecare zodie/ascendent

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play



Asociatia Astrologilor


pixel