Pericolele lui Neptun retrograd. Planeta iluziilor ne joacă feste până în decembrie!

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Freepik.com
Freepik.com

Pe 8 decembrie, Neptun își va încheia retrogradarea în semnul Peștilor. Care este părerea unui astrolog internațional despre acest tranzit înșelător?

Anual, Neptun retrogradează pentru o jumătate de an. În 2024, și-a început retrogradarea pe 2 iulie. Cu Saturn în semnul Peștilor, unde se află și Neptun, retrogradarea acestuia nu va fi la fel de puternică. Neptun aduce haos și iluzii, în timp ce Saturn cere ordine și adevăruri dure. Prin urmare, influențele nu vor mai fi la fel de puternice ca înainte. Vom câștiga în claritate, dar vom avea parte și de revelații incomode despre cum am fost influențați de mediul virtual. Atenție la pericolul de dezinformare!

Luci Alfano este astrolog internațional. Pe canalul său de TikTok, unde are 54k urmăritori, ne-a vorbit despre retrogradarea lui Neptun! Iată ce ne-a transmis!

Aceasta este planeta viselor, spiritualității, iluziei, înșelăciunii. Așadar, când Neptun este retrograd, tinde să facă realitatea să se așeze mai mult. Nu mai suntem la fel de capabili să evadăm. În acest moment, Neptun este aproape de ultimul grad al Peștilor pe durata perioadei de retrogradare.

Careu de temut între Jupiter și Saturn pe 25 decembrie. La ce se poate aștepta fiecare zodie/ascendent de Crăciun?

Va mai reveni puțin înapoi, dar este ca și cum ar fi finalul lui Neptun în Pești. Când se întâmplă un retrograd, energia planetei, în loc să fie concentrată extern, devine mai concentrată intern. Așadar, deși nu putem să evadăm din realitate, acest lucru este important, deoarece ne ajută să ne dezvoltăm din nou spiritualitatea interioară și conexiunea interioară. Poate că ne-am deconectat puțin, iar în loc să simțim că trebuie să fugim de anumite situații din viața noastră, vom învăța cum să lucrăm cu sinele nostru interior și să realizăm că, de fapt, nu avem de ce să fugim. Gândurile noastre pot fi uneori înșelătoare, așa că acest tranzit al lui Neptun, știi, fiind retrograd în Pești, ne va ajuta să găsim mai multă claritate în noi înșine și în sensul mai profund al lucrurilor.

Chiar dacă lucrurile nu au sens în lumea exterioară, ele pot avea întotdeauna sens pentru sinele tău interior, și conectându-te din nou la acea energie interioară superioară, la lumina ta interioară care poate că s-a estompat. Așadar, acesta este lucrul pe care mă voi concentra în timpul acestui retrograd. Este ca o culminare a energiei. Iar privind ce casă din harta ta cade în Pești, îți va spune în ce domeniu al vieții tale această energie se va manifesta.

Vezi aici previziunile complete.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play



Asociatia Astrologilor


pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?