Pericole astrale până pe 2 octombrie. Fii atent la oamenii care profită de secretele tale!

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
Freepik.com
Freepik.com

Eclipsa inelară din 2 octombrie ne atenționează să fim atenți la cei din jur. De ce? Pentru că vor încerca să se folosească de noi!

Pe 2 octombrie, Eclipsa de Soare/Lună Nouă din Balanță va aduce influențe importante de la Mercur și Lilith. Stelliumul (Soare, Lună, Nodul Sud, Mercur, Lilith) va forma un careu cu Marte și un trigon cu Jupiter, care semnalează o nevoie de echilibrare între tensiune și lumină. Arhetipul Balanței ne provoacă să ne privim pe noi înșine cu sinceritate, ca într-o oglindă.

Această Lună Nouă marchează un nou început și ne îndeamnă să acționăm, punându-ne întrebarea: „Ce urmează să fac?”. Este un moment de reflecție asupra domeniilor esențiale din viața noastră. Eclipsa ne împinge să lăsăm în urmă ceea ce nu mai funcționează, deschizându-ne către o nouă etapă.

Lilith adaugă o provocatoare, reprezentând temerile și nesiguranțele care ne pot împiedica să avansăm. Totuși, energia acestei eclipse ne oferă șansa de a depăși aceste blocaje, de a risca și de a îmbrățișa schimbarea, prin transformarea în oportunități de creștere.

Pe canalul său de TikTok, Valkyrja Vörðr, astrolog internațional și autor, ne vorbește despre pericolele eclipsei de Soare!

Săptămâna care precede eclipsa din 2 octombrie este un moment în care trebuie să păstrăm tăcerea. Venus, care guvernează Balanța, este în Scorpion. Mercur este pe cale să intre în Balanță, iar cu Lilith în același semn, se scot la iveală secrete. Acest lucru poate fi foarte benefic, mai ales dacă aștepți o îndrumare spirituală, ceva ce trebuie să devină concret în lumea fizică, sau dacă ai fost orb la ceva ce ai traversat spiritual și trebuie să ți se dezvăluie.

Totuși, este și un moment în care, dacă sunt oameni în jurul tău care au nevoie de secretele tale pentru a face ceva, aceștia vor putea să le scoată la lumină. Așadar, dacă simți că ești atras să vorbești despre ceva și îți dai seama că poate nu ar trebui să o faci, mai bine taci. Acesta este, de asemenea, un moment în care nu doar că vom dezvălui secrete, dar vom descoperi că puterea pe care o invoci te cheamă și pe tine.

RITUALURI simple pentru Eclipsa de Soare de pe 2 octombrie. Schimbă-ți viața în doar 24 de ore!

Astrologul precizează: „Cu Lilith implicată, aceasta aduce multă magie a dominării. Dacă ești cineva care invocă dragostea și spui că în dragoste domini, atunci dragostea se va întoarce și te va domina. Dacă domini adevărul, adevărul se va întoarce și te va domina. Este necesară o echilibrare chiar și în această energie scorpionică a lui Venus.”

Combinația dintre Scorpion și Balanță aduce o energie Venusiană care forțează echilibrul. Justiția poate fi aspră uneori, dar îți va oferi și timpul necesar pentru a lucra prin ceea ce ai de făcut și îți va permite să îmbrățișezi sau să elimini ceea ce nu mai ai nevoie. 

Cu energia Scorpionului și a lui Lilith, este important să te întrebi dacă ești în poziția dominantă. Dacă ești, trebuie să îți permiți să primești. În această perioadă, ai lăsat totul în urmă? Ai plâns? Ești pregătit? 

Fii deschis, păstrează-ți gura închisă și continuă să mergi înainte. Lasă-ți loc pentru a te bucura de o nouă zi și lasă victoria să vină spre tine. Eclipsa din 2 octombrie va fi cu adevărat specială. Nu doar că va fi o eclipsă grozavă, ci va fi și o săptămână, un sezon minunat.

Vezi aici previziunile complete.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play



Asociatia Astrologilor


pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?