Pe 7 decembrie, Marte își începe retrogradarea. Ne descoperim curajul interior și pornim la luptă!

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Freepik.com
Freepik.com

Ultimul lucru pe care probabil vrei să-l auzi este că o altă planetă retrogradează înainte de sfârșitul anului. Dar adevărul este că următoarea retrogradare a unei planete va veni mai repede decât te aștepți. Intră în scenă: Marte retrograd.

Începând cu 2024 și continuând în 2025, Marte va fi retrograd în semnul Leului, care iubește să fie în centrul atenției, și în semnul Racului, cunoscut pentru sensibilitate. 

Pe durata acestui tranzit, planeta Marte, asociată cu zeul războiului, te încurajează să lucrezi mai mult asupra aspectelor interioare pe care le guvernează. De exemplu, te va impulsiona să reflectezi asupra modului în care gestionezi furia și să reevaluezi felul în care ai grijă de sănătatea și bunăstarea ta.

Trebuie menționat că, cu cât o planetă se mișcă mai lent, cu atât retrogradarea ei se simte mai puțin intens. Astfel, în timp ce Mercur retrograd, care este cea mai rapidă planetă, provoacă neînțelegeri și defecțiuni tehnologice, mișcarea retrogradă a lui Marte pot părea mai subtilă.

Este un moment prielnic pentru a te concentra asupra muncii interioare legate de domeniile pe care aceste două semne le guvernează: imaginea de sine, încrederea, scopul, sentimentul de securitate și modul în care ai grijă de ceilalți.

Retrogradarea lui Marte din perioada 7 decembrie 2024 - 24 februarie 2025 va fi resimțită cel mai puternic de persoanele care au Soarele sau alte planete în semnele fixe (Taur, Leu, Scorpion și Vărsător), precum și în semnele cardinale (Berbec, Rac, Balanță și Capricorn).

Evan Nathaniel Grim este fondatorul Inner World Astrology. În prezent, acesta are peste 1000 de consultații astrologice făcute. Pe canalele de social media, are un număr foarte mare de urmăritori, mai exact peste 400k. „Stilul meu direct, dar profund intuitiv, a atras atenția a peste 30 de milioane de oameni.”, precizează astrologul pe site-ul său.

Marte retrograd ne va aduce sursa obișnuită de forță și curaj într-o stare disfuncțională, deoarece Marte va fi relativ aproape de Pământ în acea perioadă, făcând ca planeta roșie să fie puțin prea marțiană, ceea ce ne va face pe noi prea agresivi și prea nerăbdători. Așadar, capacitatea noastră de a ne afirma proporțional cu ceea ce este justificat într-o situație dată va fi afectată.

Cum ne influențează schimbarea Nodurilor Lunare în 2025? Deja resimțim noua energie a acestora!

Problemele mici vor fi întâmpinate cu indignare inutilă, iar momentele care, de fapt, cer hotărâre, vor fi întâmpinate cu timiditate. E ca și cum un soldat ar fugi speriat în fazele de început ale unei bătălii doar pentru a experimenta rușinea de a da înapoi. Dar apoi își redescoperă curajul interior, se întoarce în luptă, alăturându-se primei linii și jucând un rol esențial în obținerea unei victorii. 

Care este mesajul final al astrologului? „Așadar, sper  că până la sfârșitul retrogradării lui Marte, la sfârșitul lunii februarie 2025, ți-ai învins fricile și ți-ai stabilit tăria, mai ales cei dintre voi care aveți aspecte majore între 17 grade Rac și 6 grade Leu, care marchează traseul acestui Marte retrograd. Îți vei regăsi forța după ce ai pierdut-o?”

Vezi aici previziunile complete.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play



Asociatia Astrologilor


pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?