PATRU zodii puse pe jar în vara lui 2023

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Horoscop vara 2023. Retrogradarea planetei Venus va schimba scena amoroasă a următoarei perioade.

Intrarea Soarelui în Leu și retrogradarea lui Venus în același semn de pe 23 iulie vor lua cu asalt viețile a patru nativi. Cei născuți în semnele fixe: Taur, Leu, Scorpion și Vărsător. Pe lângă cele două evenimente care vor schimba vara din 2023, să nu uităm că și Lilith este prin preajmă. Sau unele careuri cu Jupiter și Uranus din Taur. Sau o inconjuncție cu Neptun. 

Taur/Ascendent în Taur

Venus, guvernatoarea ta, debutează retrogradarea duminică. Și te va ține în priză până pe 4 septembrie.. Și bineînțeles, pentru că se află în Casa a 4-a, vei avea tot felul de situații legate de familie, dar și de locul în care stai, de locuință.Retrogradând, vor fi readuse în discuție tot felul de subiecte pe care tu le-ai dorit îngropate. Totuși, o să urmeze o perioadă nemaipomenită ca să te ocupi de redecorare, să înfrumusețezi locuința și să îi aduci mai mult confort.

Preocuparea ta pentru confort trebuie să fie una activă până pe 27 august. Marte tranzitează Casa a 5-a. Deci, vorbim despre pasiune, iubire, culoare, dramatism, bucurie. Dar și grabă. Pentru că Marte în tranzit în această casă, chiar și pe tine, te agită, vrea să iubească și nu stă la discuții. Își dorește totul pe repede înainte. Cu alte cuvinte, nu vei sta potolit deloc!

Destinul și karma au trecut pe axa Berbec-Balanță. Previziuni pentru fiecare zodie/ascendent

Leu/Ascendent în Leu

Tu ești protagonistul! Ai cel mai ofertant rol al verii! Cu Soarele, Venus retrogradă și Lilith în vizită, vei avea toți așii necesari în mânecă pentru a mișca lucrurile din viața ta. Atât pe plan personal, cât și profesional. Că nimic nu va fi super simplu, deja nu mai este o problemă. Pentru că vei căuta situațiile dramatice cu lumânarea. Dar trebuie să ai foarte mare grijă cui îi faci ochi dulci sau să fii cu ochii în patru, pentru a descoperi cine te place. Datorită tuturor acestor tranzite, nu trebuie să stai prea mult prin casă, nu trebuie să te victimizezi și nici să îți plângi de milă. Mai mult, nu lăsa viața să treacă pe lângă tine pur și simplu. Aranjează-te, ieși în oraș, bucură-te de viață, discută cu ceilalți. 

Ai grijă și la odihnă, la programul de somn. În rest, bucură-te cum nu se poate mai mult de perioada viitoare și creează-ți amintiri. Profesional, ai un procent însemnat de liber arbitru, pe care merită să îl folosești. La fel și din punct de vedere relațional.

Saturn îți aduce aminte de faptul că nu mai trebuie să te lipești de oameni sau situații care nu îți mai fac bine. Adică să mai renunți la masochism. 

Horoscopul verii 2023. Află previziunile pentru toate zodiile - VIDEO

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Venus, guvernatoarea relațiilor, își va începe retrogradarea în Casa a 10-a pe 23 iulie. Pe plan profesional, acest aspect o să readucă niște parteneriate și niște proiecte în viața ta sau începi tu unele, mai ales că este o perioadă bună pentru negocieri la locul de muncă.

Însă, pe plan relațional, vor (re)apărea unele provocări. În primul rând, nu este cazul să te grăbești în această vară. Când Venus retrogradează, ar fi bine să te gândești atent la ceea ce ai de făcut. Merită sau nu să te muți cu o persoană? Te căsătorești sau nu? Faci sau nu un copil? 

De asemenea, apare și dorința de a te reîntoarce la parteneri vechi sau aceștia vor veni din nou către tine. Ai grijă la acest aspect, mai ales că Venus se întoarce ca să complice și mai mult lucrurile. Fii atent la acest lucru până în octombrie. Mai degrabă, oferă-ți timp și spațiu ca să vezi ce tip de partener îți place.

Nu te lăsa purtat de val, chiar dacă simți o chimie nemaivăzută între tine și cineva care o să apară brusc în calea ta.

Iar, Marte, guvernatorul tău, este într-o poziție care te avantajează, mai ales dacă ești dispus să muncești pentru planurile referitoare la viitorul apropiat. 

Cum va fi a doua jumătate a anului pentru TOATE semnele din zodiac? Previziuni și recomandări

Vărsător/Ascendent în Vărsător

De duminică, 23 iulie, relațiile voastre se vor complica. Venus o să retrogradeze în Casa a 7-a. Așa că o să fii, cu siguranță, un alt protagonist al verii, mai ales pe plan relațional. Ce se întâmplă cu Venus retrogradă aici? Din punct de vedere teoretic, te poți întâlni cu o persoană cu care ai avut un trecut amoros. Sau cu cineva care te-a plăcut, nu i-ai acordat atenție, iar acum o privești cu alți ochi. De asemenea, se poate întâmpla să cunoști pe cineva, indiferent dacă ești sau nu într-o relație. De la aceste scenarii, pot să apară tot felul de complicații. Pentru că Venus o să retrogradeze în conjuncție cu Lilith și în careu cu Uranus. Iar aceste aspecte dinamitează toate relațiile și toate parteneriatele tale. Dar în special cele pe plan afectiv.

Ești îndemnat nu te grăbești dacă cineva vrea să se întoarcă în viața ta. Să nu crezi brusc că s-a schimbat cu adevărat. Este posibil să cunoști o persoană pe placul tău, chiar dacă ai o relație și să te încânte acest lucru mai mult decât este cazul. Și ori faci ochi dulci acesteia, ori te lași cucerit. Este doar un moment, pe care trebuie să îl lași să treacă.

Sau relația în care te afli va fi amplu testată, pentru că apar tot felul de provocări la care nici nu te-ai gândit. Orice te irită, te supără. De fapt, vrei mai multă iubire, atenție și validare, dar nu le ceri. Și ai pretenții de la celălalt să știe ce simți sau gândești tu. Altfel, este o perioadă bună pentru relațiile care se vor consolida. Pentru cele care deja scârțâie, Venus retrogradă aduce și mai multă tensiune. Stai departe de legăturile toxice. Nu te mai lăsa sedus de chimie și de atracție.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play



Asociatia Astrologilor


pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?