PATRU zodii oropsite până la finalul anului. Astrele nu sunt de partea voastră!

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop anual
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Previziuni a doua jumătate a anului 2024. Care sunt zodiile greu încercate de astre?

Prima jumătate a anului 2024 a fost plină de evenimente, însă următoarele șase luni vor fi mai calme din punct de vedere astrologic. Totuși, nu înseamnă că putem lăsa lucrurile la voia întâmplării. A doua jumătate a anului va aduce provocări care ne vor solicita, ne vor cere să ne redobândim încrederea și răbdarea.

Începem cu Mercur retrograd între 15 și 28 august, o perioadă mai puțin favorabilă, marcată de întârzieri, blocaje și probleme, mai ales în contextul vacanțelor.

Un aspect semnificativ care va influența ultimele luni ale anului și chiar până în vara lui 2025 este careul dintre Jupiter și Saturn. Jupiter se află în Gemeni până anul viitor, iar Saturn în Pești până în 2026. Acest careu ne sugerează o luptă cu timpul, dar ne oferă și oportunități pe care nu le putem valorifica imediat. Deși vom obține rezultate, astrele ne cer răbdare. Primul careu va avea loc pe 20 august.

La sfârșitul anului, avem o retrogradare interesantă. De pe 7 decembrie, Marte va retrograda în Leu. Ne aduce o amplificare a nevoii de afecțiune.

Rac/Ascendent în Rac

Cu Jupiter în casa a douăsprezecea, va trebui să ai mare grijă la sănătatea ta, dar și la a celor dragi. Dacă te-ai putea sacrifica pentru ca alții să nu sufere, ar fi ideal pentru tine. Însă nu se poate. Prin urmare, va trebui să ții cont de doleanțele celorlalți.

Tranzitul lui Jupiter în casa a douăsprezecea îți mai cere acceptare. Te vei împăca cu ideea că în viață mai apar și momente grele. Acceptarea, împăcarea cu trecutul și compasiunea față de propria persoană sunt foarte importante.

Saturn este retrograd în casa a noua, dar tu va trebui să înveți și să călătorești. La finalul anului, Marte va retrograda în casa a doua. Pregătește de acum un buget de risc sau de rezervă. Investițiile de la finalul anului sunt importante, însă pregătește banii de pe acum.

Balanță/Ascendent în Balanță

Până la finalul lui 2024, astrele îți aduc multă muncă. Saturn este retrograd în casa a șasea până pe 15 noiembrie. Acum, orice activitate ai de făcut îți va cere mai mult efort decât înainte. Tranzitul acesta îți va da impresia că te chinui, că nimic nu se schimbă și că viața trece pe lângă tine.

Saturn retrograd te atenționează că trebuie să îți schimbi neapărat stilul de viață! Vei somatiza foarte mult. Jupiter se află în casa a noua. Această casă vorbește despre călătorii, spiritualitate, networking și despre accesul la persoane importante. Să nu ai impresia că le știi pe toate, ci caută persoane mai deștepte, cu mai multă experiență. Astfel vei avea de învățat. La finalul anului,

Marte, care este guvernatorul casei relațiilor, va retrograda. Ai putea întâmpina unele probleme acasă. O să ajungi cu greu la un numitor comun cu partenerul.

Neptun retrograd în Pești, până pe 8 decembrie. Care sunt cele mai afectate zodii?

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Saturn, guvernatorul tău, este retrograd în casa banilor până pe 15 noiembrie. Nu vei fi ferit de problemele cu banii. Chiar dacă vei avea suficient cât să supraviețuiești, trebuie să te educi în planul financiar.

Saturn vrea austeritate, restricții și te face să te abții puțin pentru a gestiona partea financiară cu mai multă maturitate. O să apară cheltuieli necesare, așadar nu te vei mai concentra pe cumpărarea de lucruri care nu sunt necesare. Contează doar ce este vital.

Pluto va intra definitiv în semnul tău până în noiembrie și va sta acolo până în 2044! Te așteaptă o perioadă de transformări profunde. Nu vor fi plăcute. Însă asigură-te de pe acum că stai bine cu sănătatea. Pluto se pricepe să facă ravagii pe plan fizic și mental. Nici planul relațional nu trebuie omis.

Jupiter se află în casa iubirii până anul viitor, iar la final de an, Marte retrogradează în casa relațiilor. Te poți reîntâlni cu foști parteneri, să mai dai o șansă unei relații sau să te bucuri de viață dacă ai ales celibatul până acum.

Pești/Ascendent în Pești

Saturn este retrograd în semnul tău până pe 15 noiembrie. Această perioadă îți aduce un proces de maturizare, cu sau fără voia ta. Când Saturn retrogradează peste Soare sau Ascendent, primul aspect care devine important este sănătatea. Cât timp Saturn a fost direct, poate că ți-ai mai permis să ignori semnalele corpului și să te neglijezi, dar până la finalul anului nu o mai poți face. Saturn are abilitatea de a te supune unor teste suplimentare sau de a te pedepsi dacă nu ai avut grijă de sănătatea ta.

Jupiter, guvernatorul tău, se află în casa a patra până anul viitor. Ce înseamnă asta? Te poți muta, să construiești un etaj în plus, să vinzi un teren sau un imobil, sau să închiriezi o casă care îți place mai mult. În plus, ai putea să obții o moștenire sau să te bucuri de unele evenimente familiale. Reușești să rezolvi anumite probleme.

Jupiter din casa a patra face un careu cu Saturn din semnul tău. Te va provoca să trăiești în prezent, dar și să te maturizezi pe toate planurile.

Capcanele lui Jupiter în Gemeni pentru fiecare zodie. Previziuni valabile până în 2025

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience

Asociatia Astrologilor


pixel