PATRU zodii care vor fi norocoase în luna septembrie. Sezonul Eclipselor vă priește!

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Diverse
Freepik.com
Freepik.com

Iată zodiile pentru care prima lună a toamnei va fi una plină de abundență!

Numele Septembrie provine de la vechiul cuvânt roman „septem", care înseamnă șapte, deoarece în calendarul roman era a șaptea lună. Romanii erau de părere că luna septembrie era guvernată de zeul Vulcan. Fiind zeul focului și al fierăriei, ei se așteptau ca prima lună a toamnei să fie asociată cu incendii, erupții vulcanice și cutremure.

May, astrolog internațional, ne spune care vor fi cele mai norocoase zodii în luna septembrie!

„Iată care sunt cele mai norocoase zodii pentru septembrie 2024. În primul rând, avem Fecioara. Pe 3 septembrie am avut o Lună Nouă în semnul tău. A fost foarte puternică pentru manifestare.Orice vei decide să începi sau să îți asumi în zilele din jurul acestei Luni Noi are potențialul de a atinge niveluri extrem de ridicate de succes, deoarece această Lună Nouă a fost în opoziție cu Saturn și îți va oferi motivația, perseverența și dedicarea necesare pentru a transforma visele în realitate.

Ultima Lună Nouă înainte de începerea haosului. Sezonul Eclipselor este predestinat!

Apoi, avem Balanța. Septembrie îți va aduce un val de pozitivitate, abundență și noroc, mai ales în ceea ce privește relațiile și finanțele tale. Fii foarte atent la persoanele care intră în viața ta în această lună, deoarece ar putea părea că totul este predestinat.

Urmează Scorpionul. Venus intră în zodia ta pe 23 ale lunii, ceea ce te va face să te simți bine. Este posibil să schimbi ceva legat de aspectul tău fizic, dar vei simți și o nevoie mai profundă de conexiune romantică și emoțională.

Ultimii, dar nu cei din urmă, sunt Peștii. Ești norocos în această lună deoarece avem o Eclipsă parțială de Lună în semnul tău. Aceasta îți va aduce multe revelații spirituale și o trezire spirituală profundă. Cel mai important, este un moment prielnic pentru a elibera vechiul bagaj emoțional și pentru a te accepta pe tine însuți, deoarece noi începuturi sunt pe drum, dar mai întâi trebuie să „scapi de gunoi”. Iar această Lună Plină te va pregăti să faci exact asta.”

Vezi aici videoclipul complet.

1. -imagine fara descriere- (whatsapp-image-2024-09-03-at-23-59-11_34502700.jpg)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play



Asociatia Astrologilor


pixel