PATRU zodii care vor avea parte de succes. „Sezonul Balanței aduce transformări benefice!”

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
Freepik.com
Freepik.com

Până pe 23 octombrie, Soarele tranzitează semnul pacifist al Balanței. Iată zodiile care se vor bucura de influențele astrelor în perioada următoare!

Sezonul Balanței aduce în prim-plan frumusețea, armonia și echilibrul. Când Soarele tranzitează acest semn, atenția se concentrează asupra găsirii unor soluții care să răspundă nevoilor tuturor. Balanța este cunoscută pentru inteligența, carisma și abilitățile sale de comunicare. Orientată spre justiție, încearcă să privească lumea obiectiv și fără părtinire.

Chiar dacă ai opinii puternice și ferme, în acest sezon vei simți poate nevoia de a reevalua convingerile acceptate anterior fără ezitare. Deși nu toate ideile sau criticile ți se vor părea relevante, vei fi dispus să le asculți, ceea ce poate prelungi procesul decizional.

Guvernată de Venus, planeta frumuseții și romantismului, Balanța este adesea asociată cu grația, estetica și farmecul. În astrograma unei femei, Venus simbolizează feminitatea, modul în care aceasta iubește și tot ceea ce aduce plăcere în viața ei. Este esența sensibilității ei emoționale și a relațiilor pe care le construiește.

Pe de altă parte, în astrograma unui bărbat, Venus reprezintă idealul feminin pe care acesta îl caută. Este imaginea femeii de care se va simți atras și alături de care va dori să construiască o relație sau să se căsătorească. În ambele cazuri, Venus influențează și sfera financiară, dar și capacitatea de a media conflicte. Afrodita, zeița iubirii, avea nu doar darul de a stârni războaie, ci și de a le încheia, reflectând dualitatea puterii lui Venus.

Până pe 23 octombrie, vei observa că succesul unei interacțiuni în sezonul Balanței nu constă neapărat într-un acord, ci într-o înțelegere reciprocă. Lecția sezonului Balanței este că uneori oamenii nu caută o soluție, ci doar să fie ascultați și înțeleși, iar acest lucru poate aduce rezultatele dorite.

Iată ce ne spune Shawn Breathwaite, astrolog internațional specializat în relații și compatibilitate, despre zodiile care vor fi cele mai norocoase în acest sezon!

Berbec/Ascendent în Berbec

Soarele tranzitează casa a șaptea. Chiar dacă tu vei fi cel mai sprijinit din punct de vedere al relațiilor, va trebui să te asiguri că menții un echilibru între cât oferi și cât primești în conexiunile tale, fie romantice, fie profesionale. Până pe 23 octombrie, ai șansa să îți rezolvi problemele apărute în acest domeniu. Cu siguranță, tu o să fii acela care găsește cele mai bune soluții. Dacă nu ești dispus să faci sacrificii pentru o persoană, atunci nu îi poți cere nimic în schimb. De exemplu, poate că îți dorești ca partenerul să fie onest și înțelegător cu tine. La rândul tău, tu oferi aceste lucruri? În timpul sezonului Balanței, găsirea echilibrului în relații îți va aduce numai beneficii.

Rac/Ascendent în Rac

Soarele tranzitează casa a patra. Este necesar să nu mai asculți ceea ce spun cei din jur, ci să te bazezi pe propria intuiție. Dacă întâmpini probleme în zona căminului și a familiei, sezonul Balanței te ajută să faci schimbări majore și benefice. Manifestările te ajută foarte mult. În mediul familial, ai șansa să pui capăt frustrărilor și certurilor apărute în ultima vreme. În plus, este un moment ideal pentru a începe pregătirile pentru a te muta. Chiar dacă mai apar momente de tensiune, ele te vor ajuta să te pui pe treabă și să rezolvi ceea ce nu merge în viața ta.

Mercur în Balanță până pe 13 octombrie. Lecțiile lui pentru fiecare zodie și ascendent

Balanță/Ascendent în Balanță

Soarele tranzitează prima casă. Tu ești zodia care le amintește celorlalte că lucrurile încep să meargă doar atunci când există echilibru. În această perioadă, ești fermecător și încrezător. Această perioadă îți este benefică pentru a face pașii necesari în vederea îndeplinirii dorințelor tale. Îți poți transforma visurile în realitate. Dar și tu va trebui să te gândești dacă există dezechilibre în viața ta, iar unde le găsești, să le îndrepți. Mai mult decât atât, în următoarele săptămâni, ai ocazia să lași trecutul în urmă și să renunți la gândurile negative. Prioritizează-ți sănătatea și bunăstarea.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Soarele tranzitează casa a douăsprezecea. Așteaptă-te ca multe oportunități să apară în această perioadă. Ai ocazia să reflectezi mai mult la propria persoană și să lași experiențele negative în urmă. Bucură-te de fiecare moment, fără a fi distras de lucrurile mărunte. Pentru tine, sezonul Balanței vorbește despre eliberare emoțională. Multe dintre sentimentele pe care ai încercat să le ascunzi vor ieși la suprafață. De exemplu, un partener din trecut ar putea reapărea. Va fi provocator pentru tine, dar vei avea ocazia să te separi de sentimentele negative pe care ți le-a creat. De acum încolo, te vei privi dintr-o perspectivă mai optimistă.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play



Asociatia Astrologilor


pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?