PATRU zodii au de plătit datorii karmice. Eclipsa de Soare din 2 octombrie nu le iartă!

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
Freepik.com
Freepik.com

Pe 2 octombrie, vom avea o Eclipsă de Soare. Acesta va aduce unele provocări pentru patru zodii. Ce ne pregătește acest eveniment?

Eclipsa de Soare/ Luna Nouă în Balanță de pe 2 octombrie aduce influențele lui Mercur și Lilith. Stelliumul format din Soare, Lună, Nodul Sud, Mercur și Lilith se află în careu cu Marte și în trigon cu Jupiter. Ne obligă să găsim echilibrul între părțile tensionate și luminoase. Arhetipul Balanței ne împinge să reflectăm asupra noastră și să găsim armonia între aceste aspecte opuse.

Această Eclipsă, pe Nodul Sud, simbolizează eliberarea și ne provoacă să renunțăm la ce nu ne mai servește, fie că este vorba de relații, carieră sau alte aspecte ale vieții. Lilith aduce nesiguranță și frici, dar Luna Nouă în Balanță ne încurajează să depășim aceste obstacole și să ne deschidem către schimbări și oportunități noi.

Evan Nathaniel Grim este fondatorul Inner World Astrology. În prezent, acesta are peste 1000 de consultații astrologice făcute. Pe canalele de social media, are un număr foarte mare de urmăritori, mai exact peste 400k. „Stilul meu direct, dar profund intuitiv, a atras atenția a peste 30 de milioane de oameni.”, precizează astrologul pe site-ul său.

Iată ce ne spune despre Eclipsa de Soare din 2 octombrie!

„Patru semne zodiacale trebuie să se pregătească pentru luna octombrie. Aceștia vor revizui aspecte importante ale vieții lor în timpul Eclipsei de Soare și vor încheia o călătorie evolutivă de 16 ani, pe măsură ce Pluto este direct. Vor încheia această etapă cu putere, odată cu formarea Lunii Pline în Berbec. Așadar, dacă ai planete importante în Berbec, Capricorn, Balanță sau Rac, așteaptă-te să ajungi la o intersecție crucială în viața ta, despre care vei povesti nepoților.”, ne transmite astrologul.

Relațiile explodează din cauza dramelor. Am intrat într-o perioadă tumultuoasă!

Fiecare semn va avea o experiență unică, modelată de poziția relativă a Eclipsei de Soare în Balanță și a Lunii Pline în Berbec. 
Balanțele, în primul rând, se vor redefini, prioritizându-și independența și devenind mai decise. Berbecii se concentrează, de asemenea, pe autoîmplinire și s-ar putea confrunta cu rezistență sau provocări din partea celor care le sunt inamici sau concurență. Inamicii karmici ar putea încerca să creeze neînțelegeri, dar Berbecii vor arăta în cele din urmă hotărâre. 

Racii își îndreaptă atenția spre problemele de acasă, proprietate și familie.  Unii ar putea căuta brusc să achiziționeze sau să vândă proprietăți sau s-ar putea confrunta cu circumstanțe complet noi în cadrul familiei, circumstanțe care erau destinate karmic. Iar Capricornii vor fi într-o poziție de a urma un nou drum profesional sau de a prelua noi responsabilități, iar acest lucru ar putea fi, desigur, precedat de o tranziție de la locul lor de muncă actual. Similar Racilor, ei ar putea stabili un nou ton în familie, în special cu un părinte.

Până la sfârșitul lunii octombrie, aceste semne ar trebui să aibă o fundație mai solidă în domeniile menționate. Dar pot exista certuri pe parcurs.

Vezi aici previziunile complete.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play



Asociatia Astrologilor


pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?