PATRU zodii afectate de Luna Plină de pe 19 august. Vin schimbări colosale către voi!

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Freepik.com
Freepik.com

În scurt timp, ne așteaptă o Lună Plină în semnul revoluționar al Vărsătorului. Iată care vor fi zodiile cele mai afectate!

Luna Plină în Vărsător ne împinge să ne rupem de o situație. Își dorește să ne recăpătăm independența și puterea interioară. În plus, ne oferă șansa să facem lucrurile diferit. 

Cel mai mult vor resimți efectele cei cu marcaj fix în astrograma natală (Soare, Lună, Mercur, Venus, Marte sau Noduri): Taur, Leu, Scorpion și Vărsător.

Taur/Ascendent în Taur

În general, temele acestei Luni Pline sunt legate de cariera ta, imaginea ta publică, reputația ta publică și de identitatea ta personală. Luna Plină are loc în casa a zecea a carierei,  dar din cauza careurilor, și alte domenii sunt evidențiate. Luna Plină ar putea însemna că treci prin niște dezvoltări semnificative, importante, în lumea ta exterioară, în viața ta publică, în cariera ta. Acest lucru arată și schimbări neașteptate care ar putea să apară în această perioadă și care influențează modul în care te vezi pe tine sau poate modul în care te prezinți lumii. Scopul aici ar putea fi să înveți să echilibrezi energiile care afectează identitatea ta personală într-un fel sau altul, sau, în general, să echilibrezi identitatea personală, conștientizarea de sine, obiectivele și ambițiile personale cu cerințele profesionale. Munca ar putea fi foarte solicitantă în acest moment și va trebui să găsești un echilibru sănătos în felul în care navighezi aceste energii, pentru a nu te copleși cu cantitatea de activități de muncă din această perioadă.

Leu/Ascendent în Leu

Această Lună Plină are loc în casa a șaptea, așa că relațiile tale sunt subliniate, dar avem și prima casă activată, unde se află Soarele împreună cu Mercur. Careurile îți activează și sectorul financiar. Se evidențiază teme personale legate de obiectivele personale, identitatea personală, relațiile și viața de acasă. Acest eveniment ar putea aduce o tensiune potențială între obiectivele, dorințele și aspirațiile tale personale și dinamica relațiilor tale. Totodată, se pot produce schimbări neașteptate în parteneriatele tale, în relațiile tale sau poate în imaginea ta publică. Pare că va fi nevoie de ajustări în această perioadă pentru a avansa cu anumite obiective sau idei, sau pentru a depăși o situație provocatoare. Luna Plină poate sugera că implementezi unele schimbări în modul în care te afirmi, în modul în care îți exprimi identitatea. În plus, pot apărea conflicte sau tensiuni.

Lună Plină în Vărsător pe 19 august. Daniela Simulescu: „Trecem de la ceea ce vrea societatea la ceea ce ne dorim!”

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Luna Plină îți activează casa a patra. Așadar, te concentrezi pe zona legată de casă și viața emoțională. În plus, și cariera, viața publică și imaginea ta publică sunt importante. Dinamica dintre casă și familie ar putea intra în conflict cu cerințele și responsabilitățile tale profesionale. Ar putea avea loc schimbări neașteptate în viața ta profesională, care vor necesita ajustări în mediul tău personal, ceea ce este esențial în această perioadă. Luna Plină mai sugerează că este vorba și despre echilibrarea ambițiilor, visurilor și dorințelor tale cu responsabilitățile familiale. Există un accent intens în această perioadă pe cariera ta, pe imaginea ta publică și pe reputația ta. Deciziile pe care le iei în jurul acestei Luni Pline ar putea aduce transformări în viața ta de acasă pe termen lung, așa că este important să le iei cu înțelepciune.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Această Lună Plină este în semnul tău. Gândește-te ce s-a întâmplat în Lunii Noi din Vărsător de la sfârșitul lunii ianuarie sau începutul lunii februarie 2023. Prima casă  se referă la identitatea ta personală, dar și la relațiile tale. Există o opoziție între Lună și Soare, așa că relațiile personale sunt evidențiate. Uranus, activat în casa a patra, subliniază și zona legată de casă, iar punctul invizibil, care este opus, este legat de cariera ta. Avem o tensiune între dorințele și obiectivele tale personale, totul fiind foarte personal și legat de tine, și dinamica relațiilor tale din casa a șaptea. Acest lucru ar putea duce la schimbări neașteptate în parteneriatele tale de afaceri, în relațiile tale sau în imaginea ta publică. Cred că sunt necesare unele ajustări legate de modul în care îți afirmi identitatea. Trăiești după așteptările altora sau ești tu însuți autentic? Sau poate încerci să fii altcineva doar pentru a-i face pe ceilalți fericiți? Se produce un conflict între viața de acasă și ambițiile tale profesionale. Poate că partenerul tău este prea concentrat pe cariera sa și nu este prezent acasă, fiind emoțional detașat. Așadar, este vorba despre necesitatea de a găsi un echilibru între responsabilitățile profesionale și relațiile personale.

Pe 19 august, ne așteaptă Luna Sturionului. Despre ce vorbește această Lună Plină?

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience

Asociatia Astrologilor


pixel