Patru sfaturi pentru a deveni mai atrăgător. Nu vorbim doar despre fizic!

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Practic
Freepik.com
Freepik.com

Vrei să afli un secret despre atracție? Vezi tu, a fi atrăgător nu înseamnă doar să ai un aspect fizic plăcut sau haine sofisticate, ci și să cultivi obiceiuri care te fac irezistibil pentru alții.

Dacă vrei să atragi atenția și să câștigi inimi, ai ajuns la locul potrivit. În acest articol, îți vom da câteva sfaturi care te vor ajuta să devii mai încrezător, carismatic și magnetic. Fie că încerci să impresionezi pe cineva, să obții un loc de muncă sau pur și simplu să te simți mai bine cu tine însuți, aceste obiceiuri sunt garantate să-ți transforme viața. Așadar, pregătește-te să iei notițe și să devii cea mai bună versiune a ta.

Învață să spui povești. Toată lumea iubește o poveste bună. Poveștile ajută oamenii să se conecteze, iar cu cât ești un povestitor mai bun, cu atât vei părea mai interesant. Prin natura noastră, atenția umană este destul de scurtă, variind de la 2 secunde până la peste 20 de minute, dar media se situează în jur de 8,25 secunde. Totuși, mulți dintre noi sunt dispuși să asculte pe cineva care este captivant și interesant pentru mai mult timp decât atât. Din fericire, a fi interesant poate fi învățat. După ce îți descoperi calitățile unice, lasă-le să strălucească. Pentru a spune povești mai bune, trebuie să fii relatabil și să te conectezi cu publicul tău.

Învață să asculți. Sigur, a spune o poveste poate capta atenția cuiva, dar ai avut vreodată pe cineva care să te asculte cu adevărat? Ai încercat vreodată să porți o conversație cu cineva care pare că așteaptă doar să termini ca să înceapă el să vorbească? Este frustrant și uneori jignitor. Fiind acea persoană care ascultă cu adevărat pe cineva, vei părea mai atrăgător. Poate părea surprinzător, dar mulți dintre noi iubesc să se simtă auziți și văzuți. Ascultarea este un instrument important în construirea relațiilor, deoarece le arată celorlalți că ești interesat de ei, iar în schimb, ei vor fi interesați de tine. Așadar, cum devii un ascultător mai bun? Exersează. Când te găsești într-o conversație, încearcă să nu urmezi propriile gânduri sau idei. Limpezește-ți mintea și ascultă. O altă metodă de exersare este prin a pune întrebări deschise. Uneori, avem tendința de a interoga oamenii în loc să le oferim spațiul de a vorbi.

Ce este realismul depresiv? Un concept pe care cercetătorii se concentrează chiar acum!

Iubirea de sine este atrăgătoare. Să ai grijă de tine este esențial pentru a deveni o persoană atrăgătoare. Să ai grijă de tine înseamnă să ai grijă de întreaga ta ființă: fizic, emoțional, mental, spiritual, financiar și orice alt aspect al vieții tale. Nu contează doar sănătatea fizică. Sigur, ar trebui să-ți iei vitaminele, să bei apă și să faci exerciții pentru a arăta și a te simți sănătos, dar ar trebui, de asemenea, să lucrezi pentru a îmbunătăți toate aspectele vieții tale, deoarece toate se intersectează și depind unele de altele. Dacă sănătatea ta mentală nu este grozavă, sănătatea ta fizică ar putea suferi și invers. Pot exista perioade și sezoane în care un anumit aspect al vieții poate fi dificil de gestionat sau de îngrijit, dar asta nu înseamnă că celelalte aspecte ale vieții tale trebuie să sufere.

Fii mai deschis. A fi mai deschis nu se referă doar la a fi mai deschis la minte, ci înseamnă a fi mai deschis la viață în general. Prin a primi toate schimbările care pot apărea în viață, a fi mai deschis la schimbare și provocare nu numai că te va face mai atrăgător, dar îți va oferi și experiențe de viață. Când ne bazăm prea mult pe experiențe pentru a ne dicta comportamentul viitor, este ușor să ne închidem în fața lucrurilor noi și să cădem într-un bias cognitiv. De aceea, pentru a fi mai atrăgător, fii deschis la lucruri, persoane și experiențe noi.

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience

Asociatia Astrologilor


pixel