PATRU femei din zodiac care nu au emoții. Nu îți imaginezi cât de dure pot fi!

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
Freepik.com
Freepik.com

Pot exista momente în care ești detașat de emoții, dar crezi că ai putea fi un om lipsit complet de ele? 

Oamenii fără emoții sunt cei care nu sunt conduși de ceea ce simt într-o situație, fie că e bună sau rea. Asta nu înseamnă că nu au, ci doar că nu le arată pe față sau în acțiunile lor. Dar ce-ar fi dacă ți s-ar spune că nivelul tău emoțional depinde de zodia ta? Da, ai auzit bine! Unele zodii sunt mai lipsite de emoții decât altele.

Ne vom uita la patru femei din zodiac care sunt emoțional indisponibile!

Capricorn 

Fiind Capricorn, ea este natural rece și rezervată și se simte bine singură. O femeie Capricorn este pesimistă și îi este greu să-și exprime emoțiile deschis și ușor. Cu toate acestea, ea își protejează deseori emoțiile doar pentru a se salva de daune emoționale, deoarece se teme să nu fie rănită de alții. Nu poate uita ușor și odată ce se confruntă cu trădarea, sunt mari șanse să prefere să trăiască singură pentru tot restul vieții. Din păcate, obiceiul ei este să se gândească mult la experiențele trecute. Uneori, impasibilitatea ei provine din experiențe negative anterioare. Capricornul este un semn muncitor, iar o femeie Capricorn nu are timp pentru emoții. Este atât de concentrată pe atingerea obiectivelor, încât nu se conectează la latura ei emoțională. Dacă ai văzut vreodată o femeie care pare neafectată de plăcere sau durere, probabil este Capricorn. Este atât de puternică încât poate suporta durerea fără să arate niciun semn.

Vărsător 

Femeile Vărsător sunt inteligente și raționale, capabile să gândească pe mai multe planuri. Rațiunea și gândirea sunt mai importante pentru ele decât sentimentele și emoțiile. Prin urmare, preferă să pară reci și detașate de legăturile emoționale. Deși pot părea distante, acest lucru nu înseamnă că sunt insensibile. Preferă să-și suprime și să-și raționalizeze emoțiile. Fiind o femeie Vărsător, îi este teamă să fie rănită, astfel că de obicei rămâne nepăsătoare emoțional la începutul unei relații, până când începe să se deschidă. Din această cauză, îi ia mai mult timp să se implice într-o relație. Sunt independente și iubesc să se bucure de spațiul lor personal. Dacă încerci să o controlezi, s-ar putea simți copleșită și să se enerveze pe tine. Are întotdeauna nevoie de timp și spațiu pentru ea însăși.

Poate astrologia să „vorbească” despre moarte? Ce aflăm din analiza unui expert internațional

Scorpion 

Când ne gândim la Scorpion, apare o anumită goliciune emoțională. Totuși, femeile Scorpion au emoții intense, dar nu le este greu să le suprime. Când este împinsă la extrem, este probabil să-și arate latura insensibilă. În mod obișnuit, ea își păstrează inima „blindată” emoțional pentru ca nimeni să nu o poată înșela sau răni. În acest fel, își protejează lumea interioară. Ca semn de apă, o femeie Scorpion caută sentimente și o conexiune profundă într-o relație, iar dacă acestea lipsesc, preferă să rămână neexpresivă. Pentru unii, poate părea greșit să o numești lipsită de emoții, deoarece ea este încrezătoare și sigură pe sine, știind cum să-și controleze emoțiile. De obicei, devine rece doar când este furioasă sau supărată. În astfel de momente, poate părea că are o inimă de piatră, insensibilă la sentimente.

Berbec 

Femeile Berbec sunt mereu grăbite să-și atingă scopurile și în acest proces, se pot simți foarte obosite, ceea ce le face să devină emoțional indisponibile. Fiind un semn de foc, este și foarte încăpățânată, iar când furia ei atinge apogeul, devine de obicei complet lipsită de emoții, cel puțin pentru o zi sau două. Apoi își reia comportamentul obișnuit. Totuși, o femeie Berbec nu este cu adevărat rece. Totul depinde de mediul sau situația în care se află. În esență, are o personalitate foarte veselă, dar e adevărat că acționează mult și simte puțin. De asemenea, există o instabilitate în emoțiile ei. Prin urmare, nu poate rămâne lipsită de emoții prea mult timp. Dar când se întâmplă, este complet goală emoțional și nu arată niciun pic de empatie. Nu poți să-ți imaginezi cât de rece poate fi.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience

Asociatia Astrologilor


pixel