Paradoxul întoarcerii lui Pluto în Capricorn: „Cu cât ai fost mai nedreptățit, cu atât mai mult ți se datorează!”

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
Freepik.com
Freepik.com

Pe 2 septembrie, Pluto s-a întors în Capricorn, unde va rămâne până pe 19 noiembrie. Ne așteaptă câteva momente care ne vor schimba drastic viața!

Pluto a făcut ultimul său pas în Capricorn, un moment ce are menirea să ne atragă atenția din mai multe perspective. Fiind asociat cu transformarea radicală, Pluto favorizează extremele și scoate la lumină adevărurile ascunse din noi. În același timp, Capricornul simbolizează structura, disciplina, timpul și austeritatea, dar și un nivel ridicat de maturitate.

Din 2008, la nivel global, am asistat la numeroase schimbări în guverne și structuri sociale. Această planetă nu se leagă neapărat de evenimente concrete, ci de experiențe interioare, aducând crize care testează dacă avem puterea de a le depăși.

Valkyrja Vörðr, astrolog și autor, ne oferă previziuni despre ultima fază a lui Pluto în Capricorn!

„Pluto a revenit oficial în Capricorn, iar eu sunt plină de energie. Dacă și tu simți aceeași energie, hai să discutăm puțin despre Pluto, Capricorn, Saturn și alte lucruri, dar mai ales despre Pluto, care simbolizează contractele noastre ascunse. În general, aceste contracte sunt făcute în mod subtil, fără ca noi să realizăm imediat că există un angajament.

Totuși, acum suntem la finalul tranzitului lui Pluto prin Capricorn. A durat 16 ani. E mult timp. Capricornul guvernează sistemele și structurile inevitabile, cum sunt timpul și gravitația, dar și sisteme precum politica și banii. Sunt sisteme între generații, care probabil vor necesita mult timp pentru a se schimba, dar și sisteme naturale. Și da, fizica cuantică schimbă știința, dar în general, nu pot să sar de aici în 2035 fără să trec prin timp, liniar.

Tranzitul are mult de-a face cu ce ne-au lăsat strămoșii noștri. Și la ce ne angajăm noi pentru cei care vin după noi în următorii 248 de ani, până când Pluto va reveni în Capricorn? E mult timp. 

Pluto din nou în Capricorn, până pe 19 noiembrie. Previziuni pentru fiecare zodie

Cred că scăderea natalității poate fi atribuită trecerii lui Pluto prin Capricorn. Pluto este legat și de bogății. Acum e momentul în care trebuie să ne asumăm propriile cuvinte. Nu contează cât de dificile sau inteligente au fost. Lui Pluto și Saturn nu le pasă nu le pasă de sentimentele tale sau de cât de mult valorezi. Nu au cum. Așa funcționează structurile lor.

Și e bine să nu-ți pese de lucruri și oameni care nu merită. Pluto, fiind și guvernatorul modern Scorpionului, îți spune că trebuie să iei ce este al tău. Există o cale de a transforma moștenirile strămoșilor, indiferent dacă îți plac sau nu, în ceva valoros. Asta e adevărata putere a lui Pluto, să scoți ceva valoros din cele mai adânci și întunecate colțuri.

Astrologii internaționali despre Pluto în Capricorn: „Trecem de la sentimentul de neputință la cel de putere!”

Cu Pluto revenind în Capricorn, acesta nu este doar un sezon al drepturilor tale. E un sezon în care trebuie să iei ce este al tău. Asigură-te că afacerile tale sunt în ordine și nu te pune în poziția de a fi cel de la care se ia. Pentru că Pluto și Saturn(guvernatorul Capricornului) nu au milă.

Cu toate lucrurile pe care le avem legate de Venus în acest sezon, tu meriți mai mult. Acum e ultima noastră șansă să luăm ce ni se cuvine și ce vrem, înainte ca Pluto să treacă în Vărsător. Atunci vom fi puși în fața unor relații foarte diferite cu sistemele, deoarece Vărsătorul are legătură cu rebeliunea față de acestea.

Ai muncit prea mult și prea îndelung. Așadar, joacă-ți cartea. Fă ce trebuie să faci. Acesta este sezonul în care trebuie să-ți asumi responsabilitatea pentru ceea ce-ți aparține.

Și vor exista multe recompense pentru cei care au muncit din greu în această energie a lui Saturn și Capricorn, cei care au construit și au crescut în ciuda circumstanțelor. Se apropie o mare răsplată.

Dar trebuie să rămâi în această energie pentru restul sezonului dacă vrei să obții acea răsplată. E un sezon în care e timpul să ceri socoteală celor care te-au greșit. Și să continui să-ți faci treaba fără a lăsa experiențele trecute să-ți afecteze viitorul.

Un alt paradox al acestui sezon este că, cu cât ai fost mai nedreptățit, cu atât mai mult ți se datorează. Oamenii nu ar vrea puterea ta dacă nu ar vedea ceva în tine ce nu văd în ei.”

Vezi aici videoclipul complet.

1. -imagine fara descriere- (whatsapp-image-2024-09-06-at-00-26-16_48691900.jpg)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience

Asociatia Astrologilor


pixel