O lună până la Mercur retrograd! Iată ce trebuie să facă aceste CINCI zodii ca să le meargă bine

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

Mercur își începe retrogradarea pe 5 august. De ce trebuie să țină cont aceste cinci semne ale zodiacului?

Mercur retrograd este un fenomen astrologic care apare de trei până la patru ori pe an, când planeta Mercur pare să se miște înapoi pe cer din perspectiva noastră pe Pământ. Se spune că acest eveniment poate aduce confuzie, întârzieri și neînțelegeri, în special în domeniile comunicării și tehnologiei.

Unul dintre efectele notabile ale lui Mercur retrograd este încetinirea și complicarea lucrurilor din jurul nostru. Se spune că planurile bine puse la punct pot să se năruie în haos, ceea ce ne poate face să ne simțim dezorganizați și frustrați. De asemenea, este comun să simțim că totul se desfășoară cu încetinitorul și că apar obstacole neașteptate în calea noastră. Citește mai multe despre ce să faci și ce să eviți cât timp Mercur este retrograd AICI.

Iată la ce să fie atente următoarele cinci zodii!

Berbec/Ascendent în Berbec

Ce trebuie să știi tu, până la retrogradarea lui Mercur? Acesta tranzitează Casa a 5-a. În acest context, la întâlniri este indicat să discuți despre tine, despre abilitățile tale și despre cine ești. Bucură-te de propria ta companie și de pasiunile tale. În conversațiile cu copiii, vei găsi întotdeauna replicile potrivite. În plus, nimeni nu va fi mai priceput ca tine în a face declarații de dragoste.

Etalare tarot pentru Gemeni, Balanță și Vărsător. La ce să se aștepte luna aceasta?

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Mercur tranzitează casa a treia, amplificându-ți abilitățile de comunicare și oratorie, ceea ce îți va crește popularitatea. Nu ezita să te exprimi creativ și să îți împărtășești talentele cu cei din jur, deoarece ai potențialul de a fi o sursă de inspirație pentru alții.

Ce aduce Venus pentru Gemeni din 11 iulie: Lucrează la frica de comunicare!

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Este timpul să îți acorzi un moment de reflecție asupra trecutului, pentru a-l accepta și a face pace cu el. Analizează ce ai învățat din momentele dificile – despărțiri, pierderea unui loc de muncă sau eșecuri financiare. Aceste experiențe te-au întărit. Utilizează-le pentru a aborda relațiile din viața ta într-un mod nou.

Balanță/ Ascendent în Balanță

Mercur tranzitează Casa a unsprezecea și te împinge să cauți aprobare din partea celor din jur. Este esențial să alegi cu grijă compania pe care o păstrezi în jurul tău. Evită persoanele care nu aduc valoare în viața ta și care îți consumă energia. Alege să fii înconjurat de cei care te inspiră și te sprijină în evoluția ta personală și profesională.

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Vei avea mai multe discuții atât cu cei apropiați, cât și cu străinii. Într-o relație, este foarte important să rămâi conectat la partener și să comunicați deschis. Fii deschis să înveți din înțelepciunea celor din jur. Curiozitatea este cheia în această perioadă!

Lecții karmice pentru Berbec, Gemeni, Balanță și Scorpion până pe 15 noiembrie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play




pixel