Numerologie 19 și 20 octombrie cu Romeo Popescu. Care este ziua foarte bună din punct de vedere financiar?

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Numerologie
Captură ecran YouTube @RomeoPopescu369
Captură ecran YouTube @RomeoPopescu369

Numerologie 19 și 20 octombrie. Ce ne spune numerologul despre weekend?

Sâmbătă, 19, este o zi foarte puternică. De ce? Pentru că este ziua lui Saturn, iar această zi vorbește despre trecut. Totuși, în cazul acestei sâmbete, trecutul nu este foarte clar aspectat, ci mai degrabă viitorul, și mai precis proiectele de transformare cu tentă naționalistă. Sâmbătă va fi o zi de mare importanță pentru planuri și proiecte, fie ele de familie, fie de natură profesională sau vocațională. Aceasta este o zi în care dorințele pot să se împlinească, o zi în care echilibrul interior al unor persoane poate să se transforme în dezechilibru, sau, invers, dezechilibrul interior al altora să se transforme în echilibru. Este o zi foarte interesantă, marcată de o puternică aspectare de foc, iar această energie intensă poate aduce și tensiuni, stări de nervozitate. Totuși, aceste tensiuni și stări pot fi aplanate de iubire.

Sâmbătă vom vedea cine ne iubește cu adevărat și cine nu. Vom afla, fie prin cuvinte, fie prin comportament, cine ne este alături și cine nu. Vom vedea clar cine este prieten și cine este dușman, chiar și din cadrul propriei familii sau al cercului nostru apropiat. Este, de asemenea, o zi foarte bună din punct de vedere financiar. Chiar dacă nu știi exact de unde, pot apărea proiecte financiare sau bani care îți vin din surse neașteptate. Sau poate urmează să primești niște plăți pe care le așteptai de ceva timp, bani pe care trebuia să-i încasezi.

Duminică, 20, este ziua Domnului, și vine cu o schimbare totală de energie. Aceasta este o zi excelentă pentru solitudine, pentru meditație și introspecție, pentru relația cu sinele. După agitația întregii săptămâni, duminica este ziua de odihnă. Este o zi în care vei avea nevoie să fii cu tine însuți sau cu tine însăți, să te izolezi puțin și să te gândești la cine ești și cum ești. Chiar dacă săptămâna a fost plină de evenimente, duminica îți va oferi prilejul de a te liniști. Trebuie să-ți acorzi câteva momente de introspecție și meditație. Această zi poate proiecta în viitor lucruri interesante dacă vei reuși să îți păstrezi echilibrul interior. Stai într-o energie bună cu tine însuți, conectează-te cu adevărat la tine și adu-ți sufletul „acasă”, într-o stare de pace și liniște interioară.

Vezi aici previziunile complete.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play




pixel